Διαστημικά - Αστρονομικά Νέα

Δεν ειμαστε μονοι μας στο συμπαν...

Λογικο αν σκεφτει κανεις οτι μπορει να υπαρχει ενα παρομοιο ηλιακο συστημα σαν το δικο μας...

Δηλωνω οτι θα μετακομιζα στο νεο συστημα και στη νεα Γη, ποσο χειροτερα απ τον δικο μας πλανητη να ειναι? :p

Δεν ειμαστε μονοι μας στο συμπαν...
Λογικο αν σκεφτει κανεις οτι μπορει να υπαρχει ενα παρομοιο ηλιακο συστημα σαν το δικο μας...
Δηλωνω οτι θα μετακομιζα στο νεο συστημα και στη νεα Γη, ποσο χειροτερα απ τον δικο μας πλανητη να ειναι? :p

Eκει βρισκεται ... το προβλημα στο ψαξιμο μας. Οτι ψαχνουμε σε γηινα περιβαλλοντα, μορφες που προσομοιαζουν
την γηινη (δηλαδη οργανικη απο αλυσιδες DNA). Ειναι σιγουρο οτι θα αναγνωριζαμε οτιδηποτε αλλο ... ως ζωη ?
ΟΧΙ !

Και υπαρχει και ενα ακομα προβλημα. ΟΛΟΙ ... μηδενος εξαιρουμενου ... σκεφτομαστε την μετακομιση, την αποδραση
απο εναν κοσμο οπου ΕΜΕΙΣ (η καποιοι ελαχιστοι απο εμας) τον εκαναν Σ-Κ-Α-Τ-Α και την μετοικηση σε εναν αλλο
προσωρινο παραδεισο (πανω στα πτωματα της ντοπιας πανιδας ?) μεχρι να τον κανουμε και εκεινον .... κολαση.
Διοτι η κολαση ειναι εγκεφαλικη υποθεση (ως αρωστημενη αντιληψη) σε συνοδευει ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ.
Δεν σε εγακαταλειπει επειδη ξεφυγες του ντοπιου κολαστηριου. Ουτε θα ηταν κατ'αναγκη κολαση η Γη
αν δεν ειχε αρρωστησει απο τον τροπο που δρουμε (ως ιοι η φαγοκυτταρα).

Αλλα .... τα περισσοτερα .... τα λεω για να τ'ακουω και ΕΓΩ.
ΚΑΙ εγω γουσταρω εναν εξωγηινο πλανητη παραδεισο ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ.
Ετσι .... επειδη το επιτρεπει το τεχνολογικο μου επιπεδο (ΟΧΙ το ψυχολογικο/συνειδησιακο μου).

Αραγε ... αν ημουν εξωγηινος και με διαβαζα αυτην την στιγμη ... θα με λυπομουν ?

Κατσε να περασουν μερικες μερες ...
... γιατι μεχρι στιγμης ΔΕΝ εχει σχολιασθει απο επισημα (κυβερνητικα) χειλη.
Καλλιστα μπορουν να το θαψουν οι ιδιοι που το διαρρεουν !

Κατσε να περασουν μερικες μερες ...
... γιατι μεχρι στιγμης ΔΕΝ εχει σχολιασθει απο επισημα (κυβερνητικα) χειλη.
Καλλιστα μπορουν να το θαψουν οι ιδιοι που το διαρρεουν !

Eδω εχει σχολιαστει απο την επισημη τηλεοραση.

Αλλα εμεις δεν φοβομαστε τιποτις.
Τους εχουμε τους εξωγηινους εδω στο "σπιτι μας" και μας τα εξηγουν ολα περι του συμπαντος κλπ κλπ ...

1280px-Pr%C3%A9sentation_%C3%A9quipe_DMBC%2C_10_septembre_2016_-_6.jpg

rennes-les-freres-bogdanov-emerveillent-avec-leurs-merveilles.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Μας λενε να μη φοβομαστε τιποτα... :)

Αυτο που με εχει ψιλοφρικαρι παντως ειναι αυτο που μου ειπε η γυναικα μου, ιδιας ηλικιας με μενα, οτι οταν ηταν μικρη τους εβλεπε ηδη στην τηλεοραση να κανουν εκπαιδευτικες εκπομπες για το συμπαν...τελειως κουφο ε ; Τα βιντεο ειναι πολυ προσφατα. Οποτε σας λεω εδω στη Γαλλια δε φοβομαστε τιποτα οσο αυτοι ειναι εδω...:flipout: :flipout: :flipout:

Last edited:
Αποτυχημενες πλαστικες ? ... :stoned:

Τα κακομοιρα :nounder: ...

Οχι, ετσι ειναι η φυσιογνωμια τους αλλα αυξανεται με τον χρονο (μπορει να ειναι και εβδομηνταρηδες). Καποιο ειδος ισως ασθενειας των οστων ισως.

Αλλα και αυτοι οι ιδιοι χρησιμοποιουν αυτη την διαφορετικοτητα τους για να κανουν πλακα με την ιστορια των εξωγηινων.
Ειναι πολυ δημοφιλεις, και η αληθεια ειναι οτι εχουν συμβαλει πολυ για την προοθηση του ενδιαφεροντος γι την αστροφυσικη, κοσμολογια κλπ...
Ολοι τους λενε οι εξωγηινοι.

Και να δεις κατι γυναικες που βγαζουν...και σαραντα χρονια μικροτερες.

τα βίντεο θα τα δω πιο μετά.

Eιναι ενα ufo (...) που στο τελος κανει μια επιταχυνση 1000 g :laugh: και φευγει !
H μονη διαφορα (απο τα δεκαδες που εχω δει) ειναι οτι η καταγραφη γινεται
απο τα οργανα ενος F-18.

Χρήστο τι εννοείς;Πιστεύεις πως βρισκόμαστε στα πρόθυρα κοσμογονικών αποκαλύψεων;
υγ
τα βίντεο θα τα δω πιο μετά.

Όχι ακριβώς...

Ελπίζω πως όχι δηλαδή.
Η ανθρωπότητα είναι τόσο ηλίθια που μόνο ένας εξωτερικός κίνδυνος (ίσως) θα την κάνει να καταλάβει πως όλοι οι άνθρωποι είναι αδέρφια.

Θεωρώ δεδομένο ότι υπάρχουν εξωγήινοι (δεν ξέρω σε τι μορφή, αν είναι αμοιβάδες ή πιο εξελιγμένοι), αλλά δεν θεωρώ σίγουρο ότι έχουν έρθει ως εδώ.
Οι αποστάσεις φαίνεται να μας σώζουν.

Ελπίζω να μην ήρθαν/έρθουν ποτέ.

Γιατί αν γίνει ποτέ/κάποτε αυτό, τίποτε καλό δεν θα προκυψει (για εμάς).

Το περιεχόμενο το γνωρίζω,παρακολούθησα την είδηση αλλά δεν αξιώθηκα να το δω..Εσύ τι πιστεύεις Μάνο;

Εγω πιστευω στους εξωγηινους !
Αλλα ΟΧΙ στους ηλιθιους εξωγηινους !
Που ερχονται απο τον γαμο του καραγκιοζη ... για να φωτογραφηθουν. Στο ξεκαρφωτο !
Ασε που, αν αφησω την φαντασια μου να οργιασει ... ΔΕΝ χρειαζονται σκαφη οι εξωγηινοι.
Βρισκονται παντου ακαριαια αλλα ... οχι σε υλικη μορφη. Οποτε, οι χιλιαδες ιστοριες με ufo
θα συνεχισουν να μου ακουγονται ως ... περσινα ξινα σταφυλια. Ειναι τοσο ανορθολογικες.

Last edited:
Όχι ακριβώς...

Ελπίζω πως όχι δηλαδή.
Η ανθρωπότητα είναι τόσο ηλίθια που μόνο ένας εξωτερικός κίνδυνος (ίσως) θα την κάνει να καταλάβει πως όλοι οι άνθρωποι είναι αδέρφια.

Θεωρώ δεδομένο ότι υπάρχουν εξωγήινοι (δεν ξέρω σε τι μορφή, αν είναι αμοιβάδες ή πιο εξελιγμένοι), αλλά δεν θεωρώ σίγουρο ότι έχουν έρθει ως εδώ.
Οι αποστάσεις φαίνεται να μας σώζουν.

Ελπίζω να μην ήρθαν/έρθουν ποτέ.

Γιατί αν γίνει ποτέ/κάποτε αυτό, τίποτε καλό δεν θα προκυψει (για εμάς).

Συμφωνω !
Ενα UFO ... ΔΕΝ ειναι ντε και καλα εξωγηινης προελευσης.
Καλλιστα μπορει να ειναι και γηινης (προελευσης και κατασκευης).

(Συμφωνω ... αλλα, να μην μας γινει συνηθεια -bye-)

Μόλις τα είδα..Huston,we have a problem.Αν αυτό το πράγμα όντως επιταχύνθηκε με τον τρόπο που παρουσιάζεται,σίγουρα δεν είναι του κόσμου τούτου.Αλλά μια απορία την έχω:Γιατί πήραν έγκριση να κυκλοφορήσουν τα βίντεο;Εννοώ ποιός ο λόγος;