Υποτίθεται ότι σε αυτά τα 3 βίντεο διατηρείται chain of evidence οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να τα έχει πειράξει κανείς. Επίσης, οι πιλότοι είχαν στη διάθεσή τους και άλλους αισθητήρες όπως radar και μπορούσαν να έχουν καλύτερη εικόνα της κατάστασης. Ακούγεται κάποια στιγμή ο ένας να λέει "there's a whole swarm of them" το οποίο δεν φαίνεται στο βίντεο από το flir.Συγγνώμη εσείς καταλάβατε τίποτα από το βίντεο; Μια μουτζούρα ήταν σε βίντεο χαμηλής ανάλυσης. Θα μπορούσε να ήταν και σκόνη πάνω στον φακό που ξεκόλλησε κάποια στιγμή.
.....
Εχει τυχει να δειτε μια τεραστεια πανσεληνο την εποχη που ειναι πιο κοντα στην Γη, που να γεμιζει το οπτικο σας πεδιο να φωτιζει ολο το νυχτερινο τοπιο και να καταλαμβανει το ιδιο το μυαλο σας ; Σαν ολη η πλαση να εστιαζεται στον φωτεινο δορυφορο.
Εκει λες θα την φωτογραφισω ( ετσι οπως την βλεπεις με περιπου αυτη την "γωνια" )
Φωτογραφιζεις και βγαινει σαν κουτσουλια... Καμμια σχεση με το βιωμα και την εμπειρια οταν βλεπεις την Σεληνη.
....
...
Ουτε μεγαλο μου φανηκε
Ουτε μπλε ηταν
Ουτε καταλαβα ποτε εγινε εκλειψη....
Δεν θα καταλαβαινες διαφορα τις τελευταες μερες, αλλα μονο αν ειχες αμεση συγκριση με τη σεληνη στην μεγαλυτερη αποσταση απο τη Γη.Ουτε μεγαλο μου φανηκε
Ουτε μπλε ηταν
Ουτε μεγαλο μου φανηκε
Ουτε μπλε ηταν
Για την εκλειψη λεω.Εσυ εισαι λιγο .... ξινουλης.
Τα θες ολα φατσα-καρτα και χωρις ποιητικους προσδιορισμους.
Blue moon χαρακτηριζουν (οι σαξονες) οτιδηποτε ειναι σπανιο εως απιθανο.
Η τουλαχιστον ... ετσι το σκαρφιστηκε η απο κει πλευρα του ατλαντικου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.