Νικος Πετειναρακης
AVClub Fanatic
Πολυμερίζονται από την UV οι ρητίνες του νομίζω.Απ' όσο διαβάζω και ξέρω το κάρμπον θεωρείται πολύ σκληρό υλικό αντοχής και παναλαφρο. Μάλλον κάποιο λόγο εχουν που δεν χρησιμοποιούν τέτοιο υλικό.
Πολυμερίζονται από την UV οι ρητίνες του νομίζω.Απ' όσο διαβάζω και ξέρω το κάρμπον θεωρείται πολύ σκληρό υλικό αντοχής και παναλαφρο. Μάλλον κάποιο λόγο εχουν που δεν χρησιμοποιούν τέτοιο υλικό.
al/mgΝικο,
οι ροδες του Curiosity ειναι απο Κ-Ρ-Α-Μ-Α μαγνησιου.
Ποιος ξερει τι super-duper υλικα βρισκονται στο κραμα !
(μπορει να αλλαζουν ΕΝΤΕΛΩΣ οι ιδιοτητες απο αμιγες μαγνησιο).
Μόνο εγώ βλέπω ένα μωράκι alien στις εικόνες του Άροκοθ;
Πάντως κάθε νέο milestone της SpaceX σε κάνει να πιστεύεις ότι αν δεν γίνει με την πρώτη θα γίνει μετά από λίγες προσπάθειες. Η πρώτη προσγείωση βέβαια ήταν αυτό που άλλαξε την αντίληψη και απέδειξε ότι είναι εφικτόΥπαρχει εστω και ενας εδω μεσα ..... που θεωρει οτι ολα θα εξελιχθουν οπως στην προσομοιωση ?![]()
Δεν αντιλεγω.Πάντως κάθε νέο milestone της SpaceX σε κάνει να πιστεύεις ότι αν δεν γίνει με την πρώτη θα γίνει μετά από λίγες προσπάθειες.
Η πρώτη προσγείωση βέβαια ήταν αυτό που άλλαξε την αντίληψη και απέδειξε ότι είναι εφικτό
Τάσο, για σήματα που ανιχνεύθηκαν από ραδιοτηλεσκόπια λέει.Ναι εντάξει θα έχουν βρει κάνα μικρόβιο να κουνιέται μέσα σε καμία σταγόνα νερό και το βαπτίσανε εξωγήινο.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.