Διενίσχυση με πολυκάναλο τελικό - Συνδεσμολογία

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Διενίσχυση με πολυκάναλο τελικό - Συνδεσμολογία

Ο δικός μου προ έχει τέσσερις εξόδους προενίσχυσης και το μόνο που αναφέρει ειναι πως μπορεί να οδηγήσει μακριά μήκη καλωδίων.
Δεν αναφέρει τίποτα για κάποιο ειδικό κύκλωμα πίσω από αυτές τις εξόδους,οπότε μάλλον μπορείς να κάνεις το ίδιο με ασφάλεια.

Ναι κάνει ο αντάπτορας. Το έχω κάνει εγώ στο κεντρικό μου παίρνοντας σήμα από την προενίσχυση του AV.

Ναι κάνει ο αντάπτορας. Το έχω κάνει εγώ στο κεντρικό μου παίρνοντας σήμα από την προενίσχυση του AV.

Δηλαδή το εξερχόμενο σήμα μπορεί να σπάσει στα 2 χωρίς απώλεια; Δεν πιστεύω να δημιουργηθεί κανά θέμα στον Denon ε;

Μην ανησυχείς, δεν θα έχεις κανένα θέμα με τον Denon. Το έχω κάνει στον δικό μου Yamaha και οδηγώ με κάθετη διενίσχυση το κεντρικό με έναν στερεοφωνικό Bryston. Αφού έχεις δύο ελεύθερα κανάλια στον τελικό σου εκμεταλλεύσου τα!

ΠΡΟΣΕΞΕ !! Μην ξεχάσεις να βγάλεις τους βραχυκυκλωτήρες από τα ηχεία !!

Μην ανησυχείς, δεν θα έχεις κανένα θέμα με τον Denon. Το έχω κάνει στον δικό μου Yamaha και οδηγώ με κάθετη διενίσχυση το κεντρικό με έναν στερεοφωνικό Bryston. Αφού έχεις δύο ελεύθερα κανάλια στον τελικό σου εκμεταλλεύσου τα!

ΠΡΟΣΕΞΕ !! Μην ξεχάσεις να βγάλεις τους βραχυκυκλωτήρες από τα ηχεία !!

Eννοείται ότι θα τους βγάλω, ελεύθερα κανάλια έχω στον Denon, οπότε λέω να πάρω τα δύο πίσω κανάλια απ τον Ρότελ και να πάνε να παίρνουν ρεύματα από κει για να το κάνω, σ ευχαριστώ και Χρόνια πολλά!