Διεθνείς εκθέσεις φωτογραφικού εξοπλισμού και τεχνολογίας

Re: Το Avclub στην Photokina 2010

Στο περίπτερο της Σίγμα το μεγάλο νέο δεν διατίθενταν για παιχνίδι
attachment.php

Ο γνωστός κατασκευαστής λύσεων για το φλας ήταν εκεί. Σε ένα μικρό περιπτεράκι προωθούσε τα προοιόντα του μαζί με δύο ωραίες κοπελίτσες!:afro:
attachment.php

Μια εντυπωσίακη κατασκευή στο περίπτερο της Κόντακ, που δεν κατάλαβα ακριβώς την χρήση της...
attachment.php

Τέλος στιγμιότυπα απο το ενδιαφέρον workshop του David Mecey.
attachment.php

attachment.php

attachment.php

Attachments

• IMGP9432.jpg
    IMGP9432.jpg
    35.3 KB · Views: 89
  • IMGP9433.jpg
    IMGP9433.jpg
    69.3 KB · Views: 90
  • IMGP9434.jpg
    IMGP9434.jpg
    50.5 KB · Views: 88
  • IMGP9435.jpg
    IMGP9435.jpg
    76.4 KB · Views: 89
  • IMGP9436.jpg
    IMGP9436.jpg
    76.1 KB · Views: 89
  • IMGP9437.jpg
    IMGP9437.jpg
    65.8 KB · Views: 89

Εγώ επειδή προς το παρόν έχω μόνο ενα netbook δεν έχω κανέναν raw converter, ενώ η μηχανή μου δεν το διαβάζει καν το αρχείο. Οπότε δεν το έχω ανοίξει καθόλου. Μόνο το jpeg βλέπω.

Φοβερη ατμοσφαιρα πρεπει αν ειχε,μακαρι καποια στιγμη να πηγαινα και εγω!
H canon τιποτα ε?

Photokina 2012: News and more

Μιάς και απο αύριο ξεκινάει η Photokina και τα νέα θα αρχίσουν να έρχονται μαζικά, λέω να τα συγκεντρώνουμε σε αυτό το νήμα, ώστε να μην χάνονται στις πίσω σελίδες τα πιο μικρά μικρά. Τα θέματα με την μεγάλη κουβέντα θα συνεχίσουν να έχουν τα δικά τους νήματα βεβαίως αλλά ανακοινώσεις και γενικά σχόλια θα έλεγα να τα συγκεντρώνουμε εδώ.

Εγώ μάλλον θα την επισκευτώ την τελευταία ημέρα της λόγο κυρίως φόρτου εργασίας αλλά και μήπως πάρουμε τίποτα φωτιστικά σε καλές τιμές απο τους κινέζους που δεν θέλουν να τα πάρουν πίσω...

Απάντηση: Photokina 2012: News and more

Αυτός είναι ο σκοπός! Απο τα μεγάλα ονόματα έτσι κιαλλίως οι φωτογραφίες θα είναι σε όλα τα site πολλές. Άσε που έχει κάτι ουρές που βαριέμαι. Στόχος μου είναι να δώ τί παρουσιάζουν οι "μικροί" κατασκευαστές φακών όπως η Samyang και να πάρω δείγματα με τους φακούς της στην μηχανή μου, διάφορα απο τον φωτισμό και τα φίλτρα, και φυσικά τί κινείται ακόμα στο αναλαγικό... Πέρσι είχαμε πάρει καποια φιλμάκια.

Βέβαια δέχομαι και requests που αν μπορέσω θα πραγματοποιήσω.

Re: Photokina 2012: News and more

H panasonic ανακοίνωσε 2 φακούς prime: 42,5mm f/1.2 & 150mm f/2.8
Δυστυχώς θα είναι διαθέσιμοι από τα τέλη του 13/αρχές 14.
Δυστυχώς επίσης γιατί οι τιμές τους θα είναι μάλλον απλησίαστες για εμάς...

http://www.43rumors.com/new-42-5mm-...ing-2014-full-olympuspanasonic-preorder-list/

Μπράβο.. Αυτά είναι. Ο "μικρός".. είναι 42.5 και πάνω γράφει 43; :BDGBDGB53:

αρχιζω και διακρινω σιγα σιγα τον αντικαταστατη της D90...

mirrorless σιγουρα...

ή Sony ή Olympus ή Fuji...

ειδωμεν...

paИ-baL;1056567623 said:
αρχιζω και διακρινω σιγα σιγα τον αντικαταστατη της D90...

mirrorless σιγουρα...

ή Sony ή Olympus ή Fuji...

ειδωμεν...

Πάντως είναι φοβερό που οι Canon - Nikon έχουν χάσει το παιχνίδι...
Αλήθεια ρε παιδιά, τι έγινε εκείνη η EOS M;;

Με αυτή τη μηχανή ακόμα και οι άνθρωποι της Canon παίζει να γελάνε. Η Nikon IMO το έχει χειριστεί τελείως λάθος.. Δε θα σχολιάσω καθόλου το μέγεθος αισθητήρα, αλλά την τακτική της. 2 σώματα που βγαίνουν μαζί, με διαφορετικές μπαταρίες μεταξύ τους και 3 βασικούς φακούς. (βασικό λάθος ΙΜΟ που δεν επέλεξε σταθεροποίηση στον αισθητήρα). Ένα χρόνο μετά βγάζει έναν πιο μικρό κιτ φακό χωρίς VR.. αλλά αυτός ο φακός δε γίνεται να αγοραστεί σαν κιτ με το σώμα!! Βγάζει επίσης ένα νέο μοντέλο.. με μόνη διαφορά την οθόνη, και έκανε 1 χρόνο να βγάλει έναν φωτεινό prime φακό, ενώ είναι φανερό ότι αυτό το σύστημα λόγω αισθητήρα ψοφάει για primes. Αναρωτιέμαι τι πίνουν.

...2 σώματα που βγαίνουν μαζί, με διαφορετικές μπαταρίες μεταξύ τους και 3 βασικούς φακούς. (βασικό λάθος ΙΜΟ που δεν επέλεξε σταθεροποίηση στον αισθητήρα). Ένα χρόνο μετά βγάζει έναν πιο μικρό κιτ φακό χωρίς VR... ...Αναρωτιέμαι τι πίνουν.

Γιαπωνέζικο ουίσκι και μπίρες με το μπουρί... ...για να μην πούμε τίποτα άλλο και μας πάνε μέσα :beatnik2:

Γιατί να μας πάνε μέσα; Εδώ το επίσημο ποτό τους είναι το σακέ (στα ποδανά), η κανονική λέξη είναι κασέ (από το κασίς....):smokin:

Απάντηση: Photokina 2012: News and more

Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να πάω παιδιά. Μόλις γύρισα απο την χθεσινή εφημερία, γύρω στις 30+ ώρες άυπνος και δεν βλέπω μπροστά μου απο την νύστα. Είχα υποσχεθεί ρεπορτάζ, αλλα δεν είμαι σε θέση να το φέρω σε πέρας...