Μιλάς για Digea ή για DU; Γιατί εμείς για την DU αναφέραμε.Άντε πάλι βρε παιδιά!:ernaehrung004:
Και για να σας λύσω την απορία, φαίνεται ότι εδώ και κάποιες μέρες έχει κάτι αλλάξει στο κεραιοσύστημα και στην εκπομπή της Digea!
ΘΕΟΣ!!!:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:(sοrry για τους τονους αλλα γραφω απο το κινητο μου)
Α για αυτο εχω προβλημα εγω, και τη κανουν απο μερια τους τουτη?Και για να σας λύσω την απορία, φαίνεται ότι εδώ και κάποιες μέρες έχει κάτι αλλάξει στο κεραιοσύστημα και στην εκπομπή της Digea! Είναι μία ζώνη μέσα στις δυτικές συνοικίες που δεν λαμβάνει σήμα πλέον!
Συγχωρεμένος για το λάθος...Το πρόβλημα αυτό αφορά την DU όχι την Digea!
(Έλεος δηλαδή, ούτε ένα λάθος δεν μπορώ να κάνω:twoguns
Η αναφορά του φίλου Λάκη είναι ακριβώς αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή με την DU!
Ναι αλλα και στον Σωρο εχουν κανει SFN με Πηλιο μονο στην 53,δηλαδη στην πρωτη συχνοτητα(οπως η 56 στην Θεσ/νικη)!Τωρα για την μικρη διαφορα που λες οτι εχεις αναμεσα στις δυο συχνοτητες ειναι ισως γιατι η κεραια σου(απ'ο,τι θυμαμαι) λαμβανει το καλυτερο απο Χορτιατη στην περιοχη σου!Ομως η αναφορα του lakis 2 που το σημα απο 50% εκτοξευθηκε στο 95% πως εξηγειται?Το έχω σκεφτεί Μάριε, αλλά η διαφορά με το 26 (που έχει μείνει αναλλοίωτη) δεν είναι μεγάλη, μόλις 3%! Αν έφτιαχναν SFN γιατί να το κάνουν μόνο για την 56, δεν θα έπρεπε το σήμα να ανέβει κι άλλο και στις δυο συχνότητες?
Εξάλλου το αναμενόμενο είναι να έχω σήμα πάνω από 85% για Φιλίππειο, ενώ τα επίπεδα δείχνουν καθαρά Χορτιάτη! Με πολύ δυνατό σήμα μεν, αλλά μόνο Χορτιάτη!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.