DigitAlb HD

Απάντηση: Re: DIGITALB HD

καλησπερα παιδια.εχει μηπωσ κανεισ προβλημα στην συχνοτητα 11094 ν 27900 κ στην συχνοτητα 10975 h 22500 δεν μου δινει καθολου σημα.
Αυτή τη στιγμή σήμα υπάρχει στη δεύτερη συχνότητα.

Re: DIGITALB HD

δυστυχωσ εξακολουθει να μην μου δινει σημα κ δεν καταλαβαινω το λογο.μετεφερα το δεκτη σε αλλο πιατο κ παλι τα ιδια...

καλησπερα παιδια.εχει μηπωσ κανεισ προβλημα στην συχνοτητα 11094 ν 27900 δεν μου δινει καθολου σημα.το δοκιμασα σε δυο πιατα κ παλι το ιδιο προβλημα εμφανιζει
τα καναλια που ηταν σε αυτην την συχνοτητα μεταφερθηκαν στην 11658H 27900 2/3 με 1 μετρο κινητο εχω 6.5db απο πατρα

ναι τα βλεπω στον δεκτη οτι αλλαξαν.αλλα απο σημα κ παλι τιποτα.ενδεχομενως γινονται καποιεσ τελευταιεσ ενεργειεσ κ μετα να ανοιξουν ευελπιστω...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: DIGITALB HD

με 1 μετρο εχω 4.5db εσυ με ποσα καταβαζεις;
Δυστυχώς δε μετρά σε db ο clarke-tech. 55% ποιότητα σήματος (πριν τα προβλήματα είχα 10% παραπάνω σήμα), παράκεντρη λήψη σε gibertini OP120 με κέντρο 23.5°E.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: DIGITALB HD

Δυστυχώς δε μετρά σε db ο clarke-tech. 55% ποιότητα σήματος (πριν τα προβλήματα είχα 10% παραπάνω σήμα), παράκεντρη λήψη σε gibertini OP120 με κέντρο 23.5°E.
εγω πριν ειχα 6-7db με το 80αρι

εμενα δε μου ανοιγει το HD3. δεν εχω συνδρομη HD αλλα απο προχθες το βραδυ ανοιξαν ολα. απ'οτι ειδα ενα μηνυμα στα καναλια Supersport, εγινε καποια αλλαγη στις συχνοτητες. αυτοι που εχουν τον δεκτη HD αρκει να κανουν ενα Factory default. για τους απλους δεκτες χρειαζεται χειροκινητη αναζητηση στις συχνοτητες που αναφερει. εμενα τα πιανει ολα τα καναλια μετα την επαναφορα εργοστασειακων ρυθμισεων.

Σε εμένα όλα τα κανάλια ΟΚ. Δεν έκανα καμία ρύθμιση, οι νέεες συχνότητες κατέβηκαν μόνες τους στον ΚΑΟΝ.

Έχετε παρατηρήσει τώρα που είναι ελεύθερα, αν τα HD κανάλια παίζουν καλύτερα σε άλλους δέκτες ή στον KAON; Το ίδιο γίνεται και στα SD;

Με HD συνδρομή και μετά από περίπου μια βδομάδα χωρίς τα 4 HD (έπιανε μόνο τα αθλητικά), ο δέκτης επανέφερε όλα τα κανάλια χωρίς να χρειαστεί κάτι από μένα