DigitAlb HD

Re: DIGITALB HD

Τι έγινε ρε παιδιά γιατί δεν δίχνει EVERTON-MAN. UNITED. Χάσανε και τους αγώνες στις 14.45

Αυριο στις 21:45 στο Digitalb HD4 ζωντανα σε υψηλη ευκρινεια απο το Γηπεδο Καραισκακη ο αγωνας Ολυμπιακος-Μπορντω για το Champions League!

Την Πεμπτη 11/3 ο αγωνας Παναθηναικος-Στανταρ Λιεγης ζωντανα απο το Ολυμπιακο Σταδιο της Αθηνας σε high definition στο Digitalb HD5!

Άνοιξα τον δέκτη πριν απο λίγο και δεν έχω σήμα στην συχνότητα 10719 V 27500 3/4. Περιοχή Αθήνα. Συμβαίνει και σε κανέναν άλλο?

Πρεπει να συνεβη κατι με τον συγκεκριμενο αναμεταδοτη γιαυτο και μεταφερθηκε η μεταδοση
του παιχνιδιου Μαντσεστερ-Μιλαν στο HD3 και το Ρεαλ-Λυον απτο HD4.

Απάντηση: DIGITALB HD

Γεια έχω πρόβλημα στα hd κανάλια
Hd1, hd2, hd3, hd4.
Έχω σήμα S90-Q80-85
Μου γράφει στη tv Δεν υπάρχει AV
Όλα τα άλλα παίζουν κανονικά
Κάποια βοήθεια με χει στήλη ο άχρηστος δέκτης
Ευχαριστώ

δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα. θα επανελθουν απο μονα τους. θα παιξουν καποια στιγμη..
ειναι προβλημα της συχνοτητας και οχι του ΚΑΟΝ.

Last edited:

Πάντως τώρα τελευταία το DIGITALB δεν μας τα λέει καλά. Στη συχνότητα 11658 τα κανάλια μία παίζουν μια δεν παίζουν, στο ματς του Παναθηναϊκου στο 2ο ημίχρονο έκανε σπασίματα η εικόνα και επίσης τα δύο προηγούμενα Σάββατα δεν έπαιξε Αγγλικό Πρωτάθλημα στις 14.45. (Ευτυχώς προχτές έπαιξε).

Γεια σήμερα δεν έχω καθόλου σώμα στα hd 1-4
Άλλαξε συχνότητα? Μπορείτε να μου πείτε σε ποια συχνότητα τα πιάνετε?
Μου φαίνετε δεν θα δω hd τον ολυμπιακό
Ευχαριστώ

Σε μενα παιζουν ολα τα HD καναλια χωρις προβλημα. Παρεπιπτοντως η εικονα σημερα απο Γαλλια ηταν εξαιρετικη.

Ποσα χρονια θα περιμενουμε ακομα για να δουμε κι εμεις Παναθηναικος-Ολυμπιακος σε HD...:hmmmm2: