DigitAlb HD

Re: DIGITALB HD

Δίκιο μπορεί να έχουν, αυτοί και όλοι οι άλλοι providers, αλλά δεν είναι σωστό (για μένα). Σε αναγκάζουν να πάρεις το δικό τους δέκτι σ'αρέσει δε' σαρέσει...
Δηλαδή αν θα ήθελε κάποιος να αποκτήσει 5-6 συνδομητικά μπουκέτα πρέπει να έχει για το καθένα μπουκέτο ΚΑΙ το δέκτι του. Απαράδεκτο!!!
Για αυτό βγήκε και το sharing

PS
edit. Τα ιταλικά (SKY) έχουν καλύτερη ανάλυση

Ποσα λεφτα θελει ομως το Sky Italia για το Full πακετο τους; Σιγουρα θα ειναι πανω απο 50 /μήνα. Για τα ελληνικα δεδομενα παντως το Digitalb HD ειναι πολυ μπροστα ομως. Εμεις ακομα δεν εχουμε επίγεια ψηφιακη SD τηλεόραση στην Αθήνα. Για να δούμε HD θέλουμε ακόμα πολλά "καρβέλια ψωμί".

Για την ανάλυση πιστευω οτι πιο πολυ ευθυνεται ο δεκτης του Digitalb παρά το bitrate των HD καναλιών.

Ποσα λεφτα θελει ομως το Sky Italia για το Full πακετο τους; Σιγουρα θα ειναι πανω απο 50 /μήνα. Για τα ελληνικα δεδομενα παντως το Digitalb HD ειναι πολυ μπροστα ομως. Εμεις ακομα δεν εχουμε επίγεια ψηφιακη SD τηλεόραση στην Αθήνα. Για να δούμε HD θέλουμε ακόμα πολλά "καρβέλια ψωμί".

Για την ανάλυση πιστευω οτι πιο πολυ ευθυνεται ο δεκτης του Digitalb παρά το bitrate των HD καναλιών.

Καμια αντηριση...

Το Sky Italia αξιζει τα λευτα του (για οποιον τα διαθετει ασφαλος) οπος επισεις και Sky Uk, καμια σχεση με ολα τα υπολοιπα.

Re: Απάντηση: DIGITALB HD

Δεν μου ανοιγουν τα HD καναλια , ειμαι ο μονος ; ......:bigcry:
τα κανάλια HD1, HD2, HD3, HD4 παρουσιάζουν πρόβλημα μερικές φορές. Μέχρι να αλλάξουν συχνότητα στο δορυφόρο θα κάνουν τέτοια κολλήματα. Τα HD5 και HD6 παίζουν κανονικότατα και με ισχυρό σήμα.

Απάντηση: DIGITALB HD

Δεν μου ανοιγουν τα HD καναλια , ειμαι ο μονος ; ......:bigcry:

Παιδία άκυρο το τσέκαρα και μου έχει τελειώσει η συνδρομή :laugh: έχω 5 μέρες παράταση για το πρόβλημα που παρουσιάστηκε τότε με τους δορυφόρους αλλά χωρίς τα HD κανάλια . :D

σαν επίδοξος συνδρομητής του πακέτου θα ήθελα να ρωτήσω πόσο περίπου έρχεται η τιμή του με τα HD κανάλια κ τον δέκτη και επίσης τι γίνεται με το ελληνικό πρωτάθλημα.ποιο ήταν το τελευταίο παιχνιδι που είδατε κ με τι γλώσσα σπικάζ.ξέρω παιδιά πολλά ρωτάω αλλά η NOVA δεν παλεύεται α´λλο.κρίση κρίση κρίση, η ΝΟVA CUPRYS εχει μειώσει την τιμή συνδρομής κ η δικιά μας εδώ τιποτα...ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας...

σαν επίδοξος συνδρομητής του πακέτου θα ήθελα να ρωτήσω πόσο περίπου έρχεται η τιμή του με τα HD κανάλια κ τον δέκτη και επίσης τι γίνεται με το ελληνικό πρωτάθλημα.ποιο ήταν το τελευταίο παιχνιδι που είδατε κ με τι γλώσσα σπικάζ.ξέρω παιδιά πολλά ρωτάω αλλά η NOVA δεν παλεύεται α´λλο.κρίση κρίση κρίση, η ΝΟVA CUPRYS εχει μειώσει την τιμή συνδρομής κ η δικιά μας εδώ τιποτα...ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας...
Το πακέτο με τα HD κανάλια είναι περίπου στα 300 ετησίως και ο δέκτης (KAON HD) άλλα 100 ....
Όσο για το Ελληνικό πρωτάθλημα σου απάντησε ο Serafeim, το έχει το Tring
(130 περίπου ετησίως)..

Να ρωτήσω όσους έχουν το HD πακέτο με τον KOAN. Δοκίμασα τις προάλλες να δω τα δύο ελεύθερα γερμανικά HD (ZDF HD και Das Erste HD) που θα δείξουν και το Mundial σε HD και το μόνο που κατάφερα είναι να έχω ήχο χωρίς εικόνα.

Είχα την εντύπωση ότι μπορούμε να δούμε άλλα ελεύθερα HD δορυφορικά. Έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος αυτά η κάποιο άλλο να μας πει αν βλέπει? Είναι κλειδωμένος ο KOAN ή κάνω εγώ κάποιο λάθος?

Σήμα και ποιότητα σήματος πάντως έχω καμπάνα 95%+

Απάντηση: Re: DIGITALB HD

Δοκίμασα τις προάλλες να δω τα δύο ελεύθερα γερμανικά HD (ZDF HD και Das Erste HD) που θα δείξουν και το Mundial σε HD
και το μόνο που κατάφερα είναι να έχω ήχο χωρίς εικόνα.
Αν δεν κάνω λάθος, έχουν αναφέρει και άλλοι κάτοχοι του δέκτη ότι δεν τα βλέπουν.

Ετσι ακριβως. Ο νεος δεκτης ομως που αντικατεστησε τον ΚΑΟΝ ανοιγει κανονικα ολα τα ελευθερα HD καναλια. Τουλαχιστον αυτο εχω διαβασει σε ξενα φορουμς.

Το πρόβλημα υπάρχει με τα συγκεκριμένα η με όλα τα free HD?
Μεγάλη ξενέρα γιατί πριν το πάρω είχα ρωτήσει στην Πανεπηστιμίου και μου είχαν πει ότι όσο είναι ενεργή η κάρτα μπορείς να βλέπεις κανονικά όλα τα ελεύθερα HD και SD.

Πάλι καλά. Κάποια ιδέα για ποιο λόγο να υπάρχει το πρόβλημα με αυτά τα δύο?
Μήπως έχει βγει κάποιο firmware update που να λύνει το θέμα?
Ευχαριστώ και για τις άμεσες απαντήσεις. Σήμερα είδαμε και τον τελικό του UEAFA και αναμένουμε το CHL σε 10 μέρες και μετά Mundial σε για 1η φορά σε HD:ernaehrung004:

Απάντηση: DIGITALB HD

ZDF HD , Das Erste HD και Einsfestival HD είναι τα κανάλια που δεν δείχνει ο KAON . Δεν έχει βγει μέχρι τώρα κάποιο firmware update που να διορθώνει το πρόβλημα αυτό , αντιθέτως με κάποιο update χάλασαν αφού προηγουμένως τα έδειχνε κανονικά . Να θυμίσω ότι η συσκευή είναι ουσιαστικά άχρηστη αν σου τελειώσει η συνδρομή αφού κλειδώνει ( έχω ακούσει ότι τα τελευταία μοντέλα δεν κλειδώνουν πάντως η δικιά μου που αγοράστηκε πριν ένα χρόνο κλείδωσε ).