DigitAlb HD

Re: DIGITALB HD

Θέλει ιδιοκτησιακό δέκτη, δεν θα παιξει στον argus.
Και την Premier League την έχει το Tring φέτος και όχι το Digitalb.

Δεν πανε καλα τα ατομα. Χασανε τα δικαιωματα της Premier League? Τόσα πολλά λεφτά έχει αυτο το Tring τελοσπαντων και δεν μπορουν να το ανταγωνιστουν; Με βλεπω να τους κοβω του χρονου.

οχι, μαλλον η premier league ηταν ακριβη και ειπαν να ελαφρυνουν το κοστος ;-)

αυτες ειναι οι μακακιες με τα πακετα, 1 δεν σε καλυπτει με τπτ

Φαινεται τα εχασαν γιατι τους ειχε στο ματι το sky καθως ειχαν πουλησει πολλες καρτες στην αγγλια ακομα και σε pub ειχα δει και HD!Αν θυμαμαι τους ειχε κοψει και την μεταδοση των 5 που ηταν και κλειστει ωρα και για την αγγλια!Το tring ποσο κανει?Εχει και την superleague θυμαμαι!Αλλα μαλλον ακλαφτο θα παει και αυτο οπως παλια και το albaniasat!

Den einai akrivo alla den exei kai HD. An pareis kai ta 2 sou paei kapou sta 430e (300 digitAlb HD + 130 to Tring mallon ana katalava swsta)
Opote pas sta 36/mina pou profanos den einai kai to kalitero deal

Ena sketo paketo SuperSprort HD den tha vgaloun pote na min plironoume tzaba ta alla:bigcry:

Συγνωμη για πριν ξεχάστηκα με τα greeklish :SFGSF8:

Μια χαρά η πρωτη HD μετάδωση με Αγγλικό ήχο. Αν είναι όλες έτσι τότε είμαστε άρχοντες.

Απάντηση: DIGITALB HD

Καλησπερα σε ολους.Για πειτε μου κατι,συνεχιζει η αγγλικη μεταδοση?

Χτες βραδυ παντως που ειδα την εικονα του γερμανικου κρατικου HD καναλιου στο ματς Αγγλια-ΗΠΑ δεν ειχε καμια σχεση με την εξαιρετικη εικονα του Digitalb. Μαλλον για sd upscaling μου φανηκε η μεταδοση των Γερμανωων.

Σε τι bitrate κινούνται τα κανάλια; Tα γερμανικά είναι γύρω στα 12mbit (για 720p) και για αυτό η εικόνα είναι πάρα πολύ καλή. Αλλά όχι και upscale!!!! Αν μπορεί κάποιος ας ανεβάσει κανένα βίντεο για να δούμε ποιότητα.

Όποιος έχει τα HD και τα βλέπει, θα έχει μια δική του, πάντα λίγο διαφορετική από τους άλλους, γνώμη…
όσο bitrate και να βάλουν οι γερμανοί και οι ελβετοί και δεν ξέρω ποιοι άλλοι, η εικόνα δεν παύει να είναι 1280x720 εικονοστοιχεία, που παίζει σε άλλη κατηγορία από την 1920x1080 -bye-
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1246225&postcount=398

To bitrate και η συμπίεση παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο. Για να είναι τα 1080i πολύ ανώτερα σε ποιότητα πρέπει να έχουν πάνω από 16Μbit μετάδοση. Τι να τα κάνω τα 1080i αν μεταδίσουν στα 9 και στα 10Mbit;

DigitAlb στα 1080i με Αγγλική περιγραφή. Στην 50αρα δείχνει κα-τα-πλη-κτι-κά. Δεν έχω δει πάνω από 1λεπτό NET. Στα τσακίδια να πάνε τόσα χρόνια κοροϊδία

Ένα SuperSport HD πακέτο να βγάζανε και θα είμασταν κομπλέ. Πλήγμα που χάσανε το Αγγλικό αλλά μην τα θέλουμε όλα δικά μας.

To bitrate και η συμπίεση παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο. Για να είναι τα 1080i πολύ ανώτερα σε ποιότητα πρέπει να έχουν πάνω από 16Μbit μετάδοση

Σαφώς , και ακόμα μεγαλύτερο ρόλο παίζει το να παίρνεις μια εικόνα FullHD και να τη μεταδίδεις FoolHD