DigitAlb HD

Re: DIGITALB HD

Μα είναι δυνατόν να χάσουν τα δικαιώματα της Premier League? Τα Σ/Κ το μεσημέρι δεν έχει τίποτα πλέον. Όλο επαναλήψεις. Άντε τώρα να κάτσεις να δεις 9, 10 και 11 το βράδυ τα ισπανικά και τα ιταλικά. Και το κακό είναι ότι τα έχασαν για μια 3ετία. Δεν είναι μόνο για φέτος. Αίσχος. Αν παίρναν και το ελληνικό πρωτάθλημα με ελληνικό ήχο στη δεύτερη γλώσσα θα πουλούσαν πολλές συνδρομές εδώ στην Ελλάδα μιας και είναι στο 1/3 η τιμή σε σχέση με την ακατονόμαστη. Οι περισσότεροι αλβανοί μετανάστες μένουν στην Ελλάδα ούτως ή άλλως. Θα έπρεπε να εκμεταλλευτούν κάτι τέτοιες ευκαιρίες.

Last edited:

δικιο εχεις φιλε rallysta,

να ρωτησω εγω κατι:
εγινε τπτ με τον eutelsat; γιατι χθες δεν μπορουσα να πιασω με τπτ :s

Μα είναι δυνατόν να χάσουν τα δικαιώματα της Premier League? Τα Σ/Κ το μεσημέρι δεν έχει τίποτα πλέον. Όλο επαναλήψεις. Άντε τώρα να κάτσεις να δεις 9, 10 και 11 το βράδυ τα ισπανικά και τα ιταλικά. Και το κακό είναι ότι τα έχασαν για μια 3ετία. Δεν είναι μόνο για φέτος. Αίσχος. Αν παίρναν και το ελληνικό πρωτάθλημα με ελληνικό ήχο στη δεύτερη γλώσσα θα πουλούσαν πολλές συνδρομές εδώ στην Ελλάδα μιας και είναι στο 1/3 η τιμή σε σχέση με την ακατονόμαστη. Οι περισσότεροι αλβανοί μετανάστες μένουν στην Ελλάδα ούτως ή άλλως. Θα έπρεπε να εκμεταλλευτούν κάτι τέτοιες ευκαιρίες.

Και εμένα δεν μου άρεσε που έχασε την Premier League. Ίσως και να την άφησε επειδή δεν μπορούσε να δείχνει το Σάββατο στις 17.00 και την Κυριακή στις 18.00 live αγώνες. Τώρα για τα μεσημέρια του Σ/Κ δεν έχεις δίκιο. Δείχνει Γερμανικό, Ολλανδικό και Ιταλικό πρωτάθλημα.

Ρε παιδιά αυτοί οι Αλαβανοί τα έχουν χάσει τελείως! Κατάργησαν το κανάλι που έδειχνε μαγνητοσκοπημένους αγώνες (supersport HD 1) και το έκαναν supersport news 24 ώρες τη μέρα! Δηλαδή τώρα βλέπουμε μόνο όταν έχει live αγώνες και αν δεν μπορείς να δείς κάποιον, πρέπει να ψάξεις σε torrent ή rapidshare. Κρίμα και ανανέωσα την ετήσια συνδρομή πριν δύο μήνες.

goudzos*

Μάλλον δεν βλεπαν και πολλοί το κανάλι… και προσωπικά αν κάτι δεν έχει ένδειξη live στην tv πολύ δύσκολα να κάτσω να το δω, άσε που παίζει να ξέρεις και το αποτέλεσμα

*άμα κάνεις καμιά εγγραφή και το βάζεις όταν έρθεις(; )

Πραγματικά το έχουν χάσει τελείως. Όλο το Σ/Κ δεν έδειξε ούτε έναν αγώνα το Supersport HD1. Δείχνει όλη μέρα αθλητικες ειδήσεις. Αν θέλουν να δειχνουν ειδήσεις ας το κανουν στο HD3 που δε δειχνει και τιποτα παρα μονο κατι συναυλιες. Εγω τους εστειλα πριν κανα μηνα email να βαλουν το Eurosport HD να παίζει επί 24ώρου βάσεως και μου ειπαν οτι δε γινεται γιατι ο κοσμος θελει να βλεπει αυτά που πληρώνει (δηλαδη ποδοσφαιρο). Τώρα μ'αυτο που κάνουν μας αναγκάζουν να κοψουμε τη συνδρομη τελειως. Εγω σκεφτομαι μολις ληξει η συνδρομη να βαλω μονο Supersport χωρις τα HD. Ουτως ή αλλως δε δειχνουν και τιποτα πλεον σε HD. Έχουν ρίξει και την ποιότητα εικόνας (bitrate) απ'οτι εχω καταλαβει.

Φαίνεται πως μάλλον χάνοντας το Αγγλικό πρωτάθλημα έχασαν και αρκετούς συνδρομητές και προσπαθούν τώρα να μειώσουν τα έξοδα. Τους έστειλα και εγώ email 2 φορές, που τους ρωτάω γιατί μετέτρεψαν το HD1 σε κανάλι με «αδιάφορες» ειδήσεις αλλά δεν μου έχουν απαντήσει.

Ας αγοράσουν το Tring τότε για να πάρουν τα δικαιώματα της Premier League. Πως είναι δυνατόν να χάσουν τα δικαιώματα από ένα τόσο μικρό πακετάκι; Με βλέπω να τους κόβω μόλις λήξει η συνδρομή μου. Πηγαν κι εβαλαν το Nat. Geo. HD να παίζει όλη μέρα και δε βάζουν το Eurosport HD που αξίζει. Πριν έδειχναν 6 αγώνες σε HD από το Champions League και τώρα 4. Στο Europa League δείχνουν μόνο 2.

Εγώ τους έστειλα ένα email χθες και τους τα έψαλα έξω από τα δόντια. Θα τους πάρω και κάνα τηλέφωνο αν δεν επαναφέρουν το SS HD1 όπως ήταν πριν. Να τους στείλουμε email όσο περισσότεροι γίνεται μπας και βάλουν μυαλό.

Έχω στείλει 3 email αλλά δεν μου έχουν απαντήσει. Όταν όμως τους έστειλα email για να ανανεώσω την συνδρομή, αμέσως μου απάντησαν!

Εμένα μου απάντησαν μέσα σε 24 ώρες. Βέβαια ήταν στα αλβανικά το email που τους έστειλα και ίσως γι'αυτό απάντησαν αμέσως. Θα ήταν καλό να τους στείλει και κάποιος υπεύθυνος απο αυτό το forum κανα email για να μας παρουν στα σοβαρα.

Εμένα μου απάντησαν μέσα σε 24 ώρες. Βέβαια ήταν στα αλβανικά το email που τους έστειλα και ίσως γι'αυτό απάντησαν αμέσως. Θα ήταν καλό να τους στείλει και κάποιος υπεύθυνος απο αυτό το forum κανα email για να μας παρουν στα σοβαρα.

Και τι σου απάντησαν;

Και τι σου απάντησαν;
Μου είπαν ότι μ' ευχαριστούν για τις παρατηρήσεις και τις υποδείξεις μου και ότι θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να βελτιώσουν της υπηρεσίες τους.

Τρέχα γύρευε δηλαδή. Το θέμα είναι να επαναφέρουν το SS HD1 όπως και πριν. Αυτές οι ειδήσεις είναι τελείως αδιάφορες. Προτιμούν να κόψουν το πρόγραμμα του Eurosport HD για να δείξουν κάποιον αγώνα παρά αυτές τις γελοίες "αθλητικές ειδήσεις". Αν θέλει να τους στείλει κάποιος email ας μου το στείλει εμένα για μετάφραση στα αλβανικά με pm (αρκεί να είναι σύντομο :coool:).

Απάντηση: DIGITALB HD

geia sas exo ton digitalbox hdst 1200 thelo na rotiso pos mporo na tou valo to cccam gia na syndetho me server . eyxaristo

Καταρχάς θα σε παρακαλούσα να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες.Κατά δεύτερο,το ότι θα συνδεθείς με server ελπίζω στο ότι δεν εννοείς παράνομη δραστηριότητα.Τέλος,το έγραψες σε λάθος κατηγορία,ας το μεταφέρει κάποιος συντονιστής.

Φιλικά,
Ανδρέας

Σήμερα το απόγευμα δεν έχω σήμα στις 10758 και 10719 (supersport και supersport hd). Ξέρει κανείς τίποτα;

εγώ δεν έχω ούτε σήμα ούτε εικόνα! Πρέπει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον ΚΑΟΝ HD. Απο κάποια κανάλια του πακέτου περνάει ένα μήνυμα στα Αλβανικά που λέει κάτι για τον δέκτη. Έκανα scan με τον δέκτη που έχω για το Tring και υπάρχει κανονικά σήμα και στις 2 συχνότητες, μου τα κατεβάζει τα κανάλια αλλά δεν μπορώ να τα ανοίξω γιατί μάλλον η κάρτα μου παίζει μόνο στον ΚΑΟΝ.

Απάντηση: Re: DIGITALB HD

εγώ δεν έχω ούτε σήμα ούτε εικόνα! Πρέπει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον ΚΑΟΝ HD. Απο κάποια κανάλια του πακέτου περνάει ένα μήνυμα στα Αλβανικά που λέει κάτι για τον δέκτη. Έκανα scan με τον δέκτη που έχω για το Tring και υπάρχει κανονικά σήμα και στις 2 συχνότητες, μου τα κατεβάζει τα κανάλια αλλά δεν μπορώ να τα ανοίξω γιατί μάλλον η κάρτα μου παίζει μόνο στον ΚΑΟΝ.

σιγουρα η καρτα παιζει μονο στον KAON HD.
δεν ξερω τι να σου πω. κλεισε τον δεκτη (off-on) κανε κανα restart (δεν θυμαμαι εχει;; ) η κανε διαγραφη την συχνοτητα και ξανα περασε την απ την αρχη μηπως και κανεις δουλεια.

έκανα διαγραφή την συχνότητα που είναι τα supersport 1-5 και όταν πάω να τα ξαναβάλω το σήμα είναι μηδενικό οπότε δεν μου τα βρίσκει ο δέκτης. Το άλλο κουφό είναι ότι απο εχτές πιάνω ξανά τα κανάλια που παίζουν ταινίες, big brother, x1, x2 κλπ. που εδώ και 3 μήνες δεν μπορούσα να τα δώ αλλά δεν με ενδιαφέρουν γιατί θέλω να βλέπω μόνο ποδόσφαιρο.