DigitAlb HD

Re: DIGITALB HD

Θετικό επίσης ότι ξαναέπαιξε live αγώνα της premiere league την Κυριακή στις 18.00 μετά από αρκετό καιρό.

Πολυ πλουσιο και αυτο το Σαββατοκυριακο σε HD μεταδοσεις το Digitalb:

Παρασκευη 27 Nοεμβρη

Orlando @ Atlanta 03:00 HD5
Bochum-Koln 21:30 HD5

Σαββατο 28 Nοεμβρη

Aston Villa-Tottenham 19:30 HD4
M’gladbach-Schalke 04 19:30 HD5
Valencia-Mallorca 21:00 HD3
Genoa vs Sampdoria 21:45 HD4
Sevilla-Malaga 23:00 HD5
Sporting-Benfica 23:15 HD3

Κυριακη 29 Νοεμβρη

Everton-Liverpool 15:30 HD4
Inter vs Fiorentina 16:00 HD5
Santander-Deportivo 18:00 HD4
Hannover 96-Bayern 18:30 HD3
Barcelona-Real Madrid 20:00 HD4
Catania vs Milan 21:45 HD3
At Madrid-Espanyol 22:00 HD4

Arsenal-Chelsea 22:00 HD5 rec

-bye-

οπότε πάλι δεν παίζει live αγώνα της premiere league την Κυριακή στις 18.00.

Πριν λιγο ειδα ενα διαφημιστικο σποτακι που λεει μεταξυ αλλων οτι:

Uefa Europa League

Τεταρτη 20.00 ΑΕΚ-Εverton Live HD5

Πεμπτη 22.05 Galatasaray-Panathinaikos Live HD5

:fahne90:

Οι ελληνικες ομαδες ζωντανα σε High Definition!!!
:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Το Arsenal-Chelsea που δίχνει τώρα (22.43) σας παίζει κανονικά γιατί εμένα μου κάνει κοψίματα όπως μου έκανε και εχτές το βράδυ στο Sevilla-Malaga (23.00).

Το Arsenal-Chelsea που δίχνει τώρα (22.43) σας παίζει κανονικά γιατί εμένα μου κάνει κοψίματα όπως μου έκανε και εχτές το βράδυ στο Sevilla-Malaga (23.00).
Μιλάω για το HD 5

Θελει ρυθμιση το lnb. Μου το κανε κι εμενα.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Tί ρύθμιση ακριβώς θέλει. Έχω κινητό πιάτο και επίσης να σου πω οτι δεν μου το κάνει σε όλα τα HD. Μου το κάνει κυρίως σε αγώνες μαγνητοσκοπημένους αλλά το Σάββατο είχα πρόβλημα (μικρότερο) και στον live αγώνα της Σεβίλλης.

To πρόβλημα είναι στο HD 5 και σήμερα είναι πολύ έντονο. Περίπου στις 19.15 έπαιζε ΝΒΑ με πολλά κοψίματα. Κάποια στιγμή η εικόνα έστρωσε. Τώρα που το άνοιξα πάλι παίζει ΝΒΑ και η εικόνα κάνει πάλι σπασίματα. Εχω DIGITALB απο τις αρχές Οκτωβριου και δεν είχα πρόβλημα τόσο έντονο μου το είχε κάνει 3-4φορές αλλά απο εχτές το πρόβλημα μεγάλωσε πάντα στο HD 5. Έχω ένα σταθερό πιάτο με ASTRA - HOTBIRD και ένα κινητό πιάτο.

Το SuperSport 1 HD (DigitAlb) (HD-5) προς το παρόν ελεύθερο

Eurobird 16A (16.0E) - 10719.00 V - Txp: 114 - Δέσμη: EB16 Europe DVB-S (QPSK) - 27500 3/4 - NID:366 - TID:30403

O αγωνας Ολυμπιακος-Αρσεναλ θα μεταδοθει ζωντανα την Τεταρτη απο το HD5! :SFGSFGSF:
Ειναι ο πρωτος αγωνας απο το Γ. Καραισκακης που μεταδιδεται σε υψηλη ευκρινεια!

O αγωνας Ολυμπιακος-Αρσεναλ θα μεταδοθει ζωντανα την Τεταρτη απο το HD5! :SFGSFGSF:
Ειναι ο πρωτος αγωνας απο το Γ. Καραισκακης που μεταδιδεται σε υψηλη ευκρινεια!

Ζηλευω...:bigcry:
Θα βρεθει καποιος να το γραψει να δουμε το ναο σε HD και εμεις οι υπoλοιποι πιστοι;
:party:

Έμαθε κανείς τι έγινε με τα διακαιώματα της Premiere League για την επόμενη τριετία;

Απάντηση: Re: DIGITALB HD

Έμαθε κανείς τι έγινε με τα διακαιώματα της Premiere League για την επόμενη τριετία;

Καλησπέρα. Αν ρωτάς για την Ελλάδα, τα πήρε η NOVA μέχρι το 2013 (Πηγές: Satleo - Rexsat). Για το αλβανικό πακέτο δεν γνωρίζω.

ξερει κανεις αν τα αθλητικα καναλια του Digitalb θα μεταδωσουν το Australian Open που αρχιζει στις 18 Ιανουαριου; τι τουρνουα δειχνουν απο tennis? ξερω οτι το Eurosport δειχνει το Αυστραλιανο εδω στην Ελλαδα αλλα μ'ενδιαφερει να το δω σε HD. η ακατανομαστη θελει αλλη μια δεκαετια για να φιλοτιμηθει να βαλει καπιο καναλι υψηλης ευκρινειας.

Last edited: