stefpapad2010
New member
- 10 April 2011
- 1
[/URL]geia sas. Exete kapoio problhma sthn suxnothta 11639 ?
Σύμφωνα με ξένα forums το πακέτο σταμάτησε (προσωρινά?)το pairing και έτσι μπορεί ο καθένας να δει τα κανάλια του πακέτου από οποιονδήποτε δέκτη
Ισχυει ακομη το ξεπαντρεμα καναλιων χωρις απαιτεται ιδιοκτησιακο δεκτη?
Μετά την αναβάθμιση που κάνανε στον ΚΑΟΝ την περασμένη εβδομάδα ο δέκτης δεν λειτουργεί σωστά, τα ελεύθερα κανάλια απο astra και hotbird για να μου ανοίξουν πρέπει να βγάλω και να ξαναβάλω την κάρτα, το μόνο θετικό οτι παίζουν πια τα ZDF - ARD HD. Εγώ έχω άλλο πρόβλημα τον τελευταίο καιρό. Το HD 4 και 5 (supersport HD) την ώρα που παίζουν μου κάνουν σαν slow motion μου κόβεται δηλαδή η ομαλότητα στην κίνηση, δεν έχουν σωστή ροή. Εχτές πάντως στον αγώνα του coppa america δεν το είχα αυτό το πρόβλημα. Τώρα που δείχνει moto gp το κάνει πάλι σαν να κάνει κοψίματα δεν ξέρω πως να το πώ. Μένω Καλλιθέα και ίσως οφείλεται σε αυτό που αναφέρεται στο post 1207 (πρόβλημα με την συχνότητα 11639Η). Πάντως το πρόβλημα με τα κοψίματα το έχω κάνα μήνα τώρα ενώ αυτό με την συχνότητα 11639Η πολύ περισσότερο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.