DigitAlb HD

Απάντηση: DIGITALB HD

Δεν είμαι συνδρομητής στο πακέτο αλλά έχω κανονικά σήμα στη συχνότητα. Επίσης στο forum γράφουμε στα ελληνικά.

Last edited:
Re: DIGITALB HD

geia sas. Exete kapoio problhma sthn suxnothta 11639 ?

Εγώ στην συγκεκριμένη συχνότητα έχω μεγάλο πρόβλημα εδώ και μήνες. Σπάνια έχω εικόνα. Αλλά επειδή βλέπω μόνο ποδόσφαιρο και η συγκεκριμένη συχνότητα έχει μόνο ταινίες δεν καίγομαι. Μάλλον κάποιο θέμα παρεμβολής πρέπει να είναι. Το κουφό είναι ότι τη μέρα που ο ΚΑΟΝ έχασε τα κανάλια supersport και supersport HD (14-1-2011) και έπρεπε να τα ξαναπεράσω χειροκίνητα, την στιγμή εκείνη που δεν είχα εικόνα στα παραπάνω κανάλια είχα κανονικά εικόνα στην 11639.
Εχω κινητό πιάτο, περιοχή Αθήνα.

kalispera file moy
gia afto to problema iparxoyn 2 pithanotites .1-einai to piato sou ,poy prepi gia na ise kalimenos gia, tora kai meta prepi na einai 1.20cm (mhn ksexasis to albaniko paketo sths arxers 2012 tha einai ola mpeg-4 HD )2-NA allazeis to lnb soy vale kainoyrio 0.1db .ean thes thn sympoyli moy kane mia enaneosi lnb,kalodhio.kai meta kita gia to piato ......(kai kati alo kalo prin na kanis afta ean exeis to dhekti kaon hd to digitalb na kanis mia factory deaful meta bgale apo thn priza kai ksanavale prepi ka se vgali minima oti i lista allakse)

Last edited:

Καλησπέρα

Όσοι μένουν περιοχές κουκακι,Νεος Κόσμος η καλιθεα και έχουν πρόβλημα με την συχνότητα 11639Η είναι λόγω των Link της κινητής τηλεφωνίας.Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ μέχρι που έβαλα ενισχυτή δορυφορικού σήματος πάνω στο Lnb.

Σύμφωνα με ξένα forums το πακέτο σταμάτησε (προσωρινά?)το pairing και έτσι μπορεί ο καθένας να δει τα κανάλια του πακέτου από οποιονδήποτε δέκτη

Σύμφωνα με ξένα forums το πακέτο σταμάτησε (προσωρινά?)το pairing και έτσι μπορεί ο καθένας να δει τα κανάλια του πακέτου από οποιονδήποτε δέκτη

ναι,στον vu μια χαρά τα βλέπω ελπίζω να μην είναι προσωρινά

Μετά την αναβάθμιση που κάνανε στον ΚΑΟΝ την περασμένη εβδομάδα ο δέκτης δεν λειτουργεί σωστά, τα ελεύθερα κανάλια απο astra και hotbird για να μου ανοίξουν πρέπει να βγάλω και να ξαναβάλω την κάρτα, το μόνο θετικό οτι παίζουν πια τα ZDF - ARD HD. Εγώ έχω άλλο πρόβλημα τον τελευταίο καιρό. Το HD 4 και 5 (supersport HD) την ώρα που παίζουν μου κάνουν σαν slow motion μου κόβεται δηλαδή η ομαλότητα στην κίνηση, δεν έχουν σωστή ροή. Εχτές πάντως στον αγώνα του coppa america δεν το είχα αυτό το πρόβλημα. Τώρα που δείχνει moto gp το κάνει πάλι σαν να κάνει κοψίματα δεν ξέρω πως να το πώ. Μένω Καλλιθέα και ίσως οφείλεται σε αυτό που αναφέρεται στο post 1207 (πρόβλημα με την συχνότητα 11639Η). Πάντως το πρόβλημα με τα κοψίματα το έχω κάνα μήνα τώρα ενώ αυτό με την συχνότητα 11639Η πολύ περισσότερο.

Προστεθηκαν νεα HD καναλια (Travel Channel HD,MTV Live HD,Eurosport HD,Eurosport 2 HD,X-HD και Service HD)στο πακετο Digitalb HD!!! :a0210::a0210::a0210:

Έχει παρατηρήσει κάποιος πρόβλημα με την θύρα hdmi του kaon μετά την τελευταία αναβάθμιση από το δορυφόρο ??

Ισχυει ακομη το ξεπαντρεμα καναλιων χωρις απαιτεται ιδιοκτησιακο δεκτη?

Εχω το πακέτο PREMIUM HD. Στην διαφήμιση του digitalb βλέπω οτι έχουν μπεί το Nickelodeon HD και το Dorcel HD. To Nickelodeon HD δεν το πιάνω ενώ αντί για το Dorcel HD βλέπω το REDLIGHT HD!

Μετά την αναβάθμιση που κάνανε στον ΚΑΟΝ την περασμένη εβδομάδα ο δέκτης δεν λειτουργεί σωστά, τα ελεύθερα κανάλια απο astra και hotbird για να μου ανοίξουν πρέπει να βγάλω και να ξαναβάλω την κάρτα, το μόνο θετικό οτι παίζουν πια τα ZDF - ARD HD. Εγώ έχω άλλο πρόβλημα τον τελευταίο καιρό. Το HD 4 και 5 (supersport HD) την ώρα που παίζουν μου κάνουν σαν slow motion μου κόβεται δηλαδή η ομαλότητα στην κίνηση, δεν έχουν σωστή ροή. Εχτές πάντως στον αγώνα του coppa america δεν το είχα αυτό το πρόβλημα. Τώρα που δείχνει moto gp το κάνει πάλι σαν να κάνει κοψίματα δεν ξέρω πως να το πώ. Μένω Καλλιθέα και ίσως οφείλεται σε αυτό που αναφέρεται στο post 1207 (πρόβλημα με την συχνότητα 11639Η). Πάντως το πρόβλημα με τα κοψίματα το έχω κάνα μήνα τώρα ενώ αυτό με την συχνότητα 11639Η πολύ περισσότερο.

Αλλαξε καμια lnb και θα δεις διαφορα.....βαλε OPTICUM 0.1DB

Εχτές το μεσημέρι μου έφτιαξε απο μόνη της η εικόνα HD 5. Στο HD 4 μου είχε φτιάξει πάλι απο μόνη της πριν κανένα μήνα. Τώρα όλα καλά.

Απάντηση: DIGITALB HD

ενδιαφερον... μεχρι ποτε θα εχει το Αγγλικο πρωταθλημα το tring; βασικα ισως να γινω ξανα συνδρομητης στο digitalb οταν με το καλο παρει ξανα τα δικαιωματα του Αγγλικου πρωταθμηματος.

Ξέρει κανείς γιατί το X-HD δεν παίζει, αλλά έχει μια κάρτα που κάτι λέει στα Αλβανικά?