DigitAlb HD

Re: DIGITALB HD

opis theli dekti KAON i karta digitalb mpori na bri sto magazi mou sikes thessalonikis,gia perisoteres plirofories epikinoniste mazi moy sto kinito 6992035076,ta panta me engisi me agapi leonidas.

4 akoma kanalia tha mpun sto digitalb ton alo mina afto mou lenai i plirofories pou ekou afti tin stigmi:singer::singer::drummer::drummer:

den krero gia tin akribia ti kanalia thane HD i albanika to mono pou ksero inai pos tha mpoun ala 4 kanalia to ti thane enas theos to kseri.

Κάποιο νέο σχέτικα με το pairing δέκτη-κάρτας υπάρχει? Βρέθηκε κάποιος τρόπος να προσπεραστεί αυτό? Έχω μείνει με τον DM 800 και την κάρτα του Digitalb και δεν μπορώ να ανοίξω τα HD ακόμα...

Απ όσο γνωρίζω το θέμα μελετάται απο τους εξπερ του είδους, αλλά δεν βρέθηκε κάτι ακόμη (και να βρεθεί όμως...μην είσαι και πολύ σίγουρος ότι θα το κάνουν public η θα είναι είναι απλό στην εφαρμογή του!)

Ειδικά για δέκτες τύπου dreambox θα γίνει πολύ άμεσα public νομίζω όπως έγινε και με άλλα αντίστοιχα πακέτα...

Δεν νομίζω...ειδες ποτε public το τροπο που έπαιζε η κάρτα του ...τεθνηκώτος αθηνασατ στους ντρήμποξ;

Ειδικά για δέκτες τύπου dreambox θα γίνει πολύ άμεσα public νομίζω όπως έγινε και με άλλα αντίστοιχα πακέτα...
Εγώ πάλι γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν θα το δούμε Public????

Γιατί τέτοια απαισιοδοξία?? Μέσω unix δεν νομίζω να ναι τραγικά δύσκολο να γίνει ρε παιδιά...

Δεν ειναι απαισιοδοξία, είναι απλά ...επίγνωση των δυσκολιών του εγχειρήματος και ταυτόχρονα επίγνωση της γενικότερης κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στους κόλπους των "αγνών χάκερς" με όλους αυτούς που εκμεταλλεύουνται την προσπάθειά τους για να πουλάνε διαδικτυακές συνδρομές. (Αλλωστε σιγά σιγά όλα τα πακέτα θα ακολουθήσουν το παράδειγμα των αλβανών...)

Αναρωτιεμαι ομως ποσοι ανθρωποι ενω εχουν 1-2 ή και περισσοτερους δεκτες ηδη, για να δουν ενα πακετο θα παρουν ΚΑΙ τον δεκτη του πακετου. Ελπιζω να τους γυρισει μπουμερανγκ αυτο, γιατι ειναι εκβιαστικο. Πχ εγω εχω ενα γουματου και ενα καθρειν που τους εχω επιλεξει βαση καποιων κρητηριων, και δεν προκειται να παρω δεκτη κοινως ''νταβατζιλικι''(και συγνωμη για την εκφραση) γιατι ουτε μου περισσευουν, ουτε θελω να τους κανω την χαρη, και ισως να μην μπορουν καν αυτοι οι δεκτες να καλυψουν τις αναγκες μου. Επλιζω αρκετοι να σκεφτονται ετσι. Κ αν θελουν να πολεμησουν την πειρατεια ας βρουν αλλους τροπους. Κρατιεμαι καιρο να κανω την εκρηξη μου, αλλα οντως τελευταια οπως ευστοχα παρατηρησε ο voreios βλεπω να υπαρχει αυτη η ταση για παντρεματα συνδρομων- δεκτων και δεν κρατιεμαι αλλο....

Κι εγω ελπίζω να τους γυρίσει μπουμεραγκ!
Ειδικά οι αλβανοί με την ιστορία αυτή έκαναν μεγάλη γκάφα, καθώς ειχαν όλα τα φόντα με τα HD κανάλια τους να επεκταθούν σε παρθένες αγορές (στον τομέα αυτό) όπως η ελληνική! Υπάρχουν ήδη εδω άτομα που επέστρεψαν τις συνδρομές μετά το "πάντρεμα" και πιστεύω πως αν δεν το έκαναν θα πουλούσαν πολλές κάρτες στην Ελλάδα σε έλληνες. Εχυσαν την καρδάρα με το γάλα ....

Ακριβως! Κ εγω ημουν ετοιμος λογω των HD καναλιων κ μαλιστα των αθλητικων να κανω συνδρομη, ομως περιμενα να παει Σεπτεμβριος για να δω ακριβως τα δικαιωματα που θα ειχαν για τα πρωταθληματα που θα διεξαχθουν του χρονου, οπως επισης και πως θα παει το πακετο μεχρι τοτε (μην γινει κανενα μπαμ τυπου Α digital ελληνικου). Τελικα η αναμονη με εσωσε!!! Κ αν θελω να δω τα καναλια τους, οι ΙΔΙΟΙ με στρεφουν προς αλλες κατευθυνσεις...

Για τα αλβανικά HD διάβασα ότι...δεν υπάρχουν άλλες κατευθύνσεις...
Καποιος κατοχος ντιαμπλο 2.3 με δεκτη HD μπορεί να το επιβεβαιώσει ή διαψεύσει; (μιλάω για τα HD)

Για τα αλβανικά HD διάβασα ότι...δεν υπάρχουν άλλες κατευθύνσεις...
Καποιος κατοχος ντιαμπλο 2.3 με δεκτη HD μπορεί να το επιβεβαιώσει ή διαψεύσει; (μιλάω για τα HD)

Κάπως έτσι...Φως μόνο στα SD...στα HD μαυρίλα...:BDBDG54::BDBDG54:

Δηλαδη η μοναδικη λυση να δουμε HD καναλια ειναι η αγορα δεκτη KAON?