Re: DIGITALB HD
Παιδιά η τιμή που πωλείται ο KAON στην Ελλάδα, δηλαδή γύρω στα 200 ευρώ, δεν είναι απαγορευτική. Το μόνο που προβληματίζει είναι ότι ο δέκτης δεν αξίζει για τίποτα άλλο πέρα από το αλβανικό πακέτο και το γεγονός ότι αν δεν μπορείς να διαθέσεις γι αυτόν ένα ξεχωριστό lnb με το σχετικό καλώδιο που να κατεβαίνει από την ταράτσα θα πρέπει να βγάζεις το καλώδιο της κεραίας από τον κανονικό δέκτη που έχεις και να το βάζεις στον KAON όποτε θέλεις να δεις το πακέτο. Εγώ τελικά τον αγόρασα γιατί ήθελα να δω το euro με αγγλικό σχολιασμό καθώς η γνώση των γερμανικών μου δεν είναι ιδιαίτερα καλή κι έτσι το ORF δεν με ενθουσίαζε. Αυτή την περίοδο δείχνει το WIMBLETON σε hd, ακολουθεί η ολυμπιάδα (ελπίζω βέβαια να έχει και αγγλικό σχολιασμό γιατί ο στίβος δεν είναι σαν το ποδόσφαιρο και χωρίς σχολιασμό δεν μπορείς να παρακολουθήσεις) και έπονται από τον Αύγουστο τα ξένα πρωταθλήματα. Εκτός από τα αθλητικά δείχνει και πολύ ωραία ντοκυμαντέρ σε hd που η εικόνα και τα χρώματα κυριολεκτικά σε μαγεύουν. Από ταινείες τώρα το πρόβλημα είναι ότι το epg είναι στα αλβανικά και έτσι δεν καταλαβαίνεις ούτε τι δείχνει, ούτε τι πρόκειται να δείξει με αποτέλεσμα να υπάρχει σε αυτόν τον τομέα μια σχετική δυσκολία. Συμπερασματικά μπορώ να πω ότι από τη στιγμή που για άλλα δυτικοευρωπαϊκά πακέτα ή είναι ανέφικτη η συνδρομή σε αυτά ή χρειάζεσαι μεσάζοντες και ένα τσουβάλι λεφτά νομίζω ότι το αλβανικό πακέτο είναι η καλύτερη τουλάχιστον για τήν επόμενη τηλεοπτική σεζόν μέχρι να δούμε τι θα γίνει με nova και οτε σε σχέση με το hd