DigitAlb HD

Re: DIGITALB HD

ποσο δίκιο έχεις βρε γιώργο !!!
Zωη μπλοφαρεις και μπερδευεις τα μελη του φορουμ η εικονα ειναι οταν ανοιγαν ......................

Last edited:

Παιδιά η τιμή που πωλείται ο KAON στην Ελλάδα, δηλαδή γύρω στα 200 ευρώ, δεν είναι απαγορευτική. Το μόνο που προβληματίζει είναι ότι ο δέκτης δεν αξίζει για τίποτα άλλο πέρα από το αλβανικό πακέτο και το γεγονός ότι αν δεν μπορείς να διαθέσεις γι αυτόν ένα ξεχωριστό lnb με το σχετικό καλώδιο που να κατεβαίνει από την ταράτσα θα πρέπει να βγάζεις το καλώδιο της κεραίας από τον κανονικό δέκτη που έχεις και να το βάζεις στον KAON όποτε θέλεις να δεις το πακέτο. Εγώ τελικά τον αγόρασα γιατί ήθελα να δω το euro με αγγλικό σχολιασμό καθώς η γνώση των γερμανικών μου δεν είναι ιδιαίτερα καλή κι έτσι το ORF δεν με ενθουσίαζε. Αυτή την περίοδο δείχνει το WIMBLETON σε hd, ακολουθεί η ολυμπιάδα (ελπίζω βέβαια να έχει και αγγλικό σχολιασμό γιατί ο στίβος δεν είναι σαν το ποδόσφαιρο και χωρίς σχολιασμό δεν μπορείς να παρακολουθήσεις) και έπονται από τον Αύγουστο τα ξένα πρωταθλήματα. Εκτός από τα αθλητικά δείχνει και πολύ ωραία ντοκυμαντέρ σε hd που η εικόνα και τα χρώματα κυριολεκτικά σε μαγεύουν. Από ταινείες τώρα το πρόβλημα είναι ότι το epg είναι στα αλβανικά και έτσι δεν καταλαβαίνεις ούτε τι δείχνει, ούτε τι πρόκειται να δείξει με αποτέλεσμα να υπάρχει σε αυτόν τον τομέα μια σχετική δυσκολία. Συμπερασματικά μπορώ να πω ότι από τη στιγμή που για άλλα δυτικοευρωπαϊκά πακέτα ή είναι ανέφικτη η συνδρομή σε αυτά ή χρειάζεσαι μεσάζοντες και ένα τσουβάλι λεφτά νομίζω ότι το αλβανικό πακέτο είναι η καλύτερη τουλάχιστον για τήν επόμενη τηλεοπτική σεζόν μέχρι να δούμε τι θα γίνει με nova και οτε σε σχέση με το hd

Απάντηση: DIGITALB HD

Θα συμφωνήσω εν μέρει με τον φίλο cretese. Ομως από την άλλη έχουμε καταντήσει σιγά σιγά να γεμίζουμε δέκτες στο rack μας. Προσωπικά ασχολούμαι από πέρυσι με τα δορυφορικά και ήδη αριθμώ 5 δέκτες στην κατοχή μου!! :FSGSFGS4:

Απάντηση: DIGITALB HD

@cretese
Δεν χρειάζεται να αλλάζεις τα καλώδια της κεραίας στους δέκτες. Σύνδεσε την lnb out του κανονικού δέκτη με την lnb in του KAON και η μόνη προυπόθεση είναι να είναι πάντα ο ένας απο τους δύο ανοιχτός και ο άλλος standby.

..και καλώς ήρθες στο Avclub!

Re: Απάντηση: DIGITALB HD

@cretese
Δεν χρειάζεται να αλλάζεις τα καλώδια της κεραίας στους δέκτες. Σύνδεσε την lnb out του κανονικού δέκτη με την lnb in του KAON και η μόνη προυπόθεση είναι να είναι πάντα ο ένας απο τους δύο ανοιχτός και ο άλλος standby.

..και καλώς ήρθες στο Avclub!

Αυτό Αλέξανδρε ...δεν το ξέρουμε σιγουρα αν γίνεται αν δεν το δοκιμάσουμε, γιατι αν στην θεση του ΚΑΟΝ βαλουμε Πανασατ ...δεν γίνεται, καθώς στελνει συνεχώς ρεύμα στο lnb και εμποδίζει την λειτουργία του πρώτου δεκτη, χωρια που το πιθανότερο θα μας καει το lnb.. (Βεβαια ο Πανασατ ειναι η εξαιρεση, αλλά στους ιδιοκτησιακούς δεκτες εχω δει κι αλλον να λειτουργει έτσι, γιατι θελουν να ...παιρνουν και κλειδιά η αναβαθμίσεις και την νύχτα).

Spyrmak, αυτο το link που ορισες ειναι ο ιδιοκτησιακος δεκτης της digitalb? Αν οχι,ποιο ειναι το μοντελο KAON?

Spyrmak, αυτο το link που ορισες ειναι ο ιδιοκτησιακος δεκτης της digitalb? Αν οχι,ποιο ειναι το μοντελο KAON?

ουτε που την ηξερα αυτη την εταιρεια...

βασικα ποιος ειναι ο καλυτερος?

Τα αλβανικά ανοίγουν πλέον με DM800 αλλά το γνωρίζουν λίγοι και δεν το ανακοινώνουν τουλάχιστον στα ανοικτά forum. Εγώ το έχω δει. Λογικά θα ανοίγει και στον Kathrein αλλά δεν παίζω με την ομάδα που έχει το knowhow και πρόκειται να το εκμεταλευτεί εμπορικά.

Μιλάς για τα HD υποθέτω.
Απέτυχε ο γάμος δηλαδή; Εβγαλαν διαζύγιο δέκτης και κάρτα;

Ετσι έχουν τα πράγματα. Αλλά υποθέτω ότι δεν είμαι ο μόνος που το γνωρίζω εδώ.

Απάντηση: Re: DIGITALB HD

Τα αλβανικά ανοίγουν πλέον με DM800 αλλά το γνωρίζουν λίγοι και δεν το ανακοινώνουν τουλάχιστον στα ανοικτά forum. Εγώ το έχω δει. Λογικά θα ανοίγει και στον Kathrein αλλά δεν παίζω με την ομάδα που έχει το knowhow και πρόκειται να το εκμεταλευτεί εμπορικά.

Φίλε θου βου μπορείς να μας πεις πως γίνεται αυτό γιατί εγώ έχω dm800 και κάρτα του digitalb αλλά τα HD δεν τα ανοίγει

Οπως σας είπα δυστυχώς δεν γνωρίζω. Ο φίλος που έβλεπε σερβιριζόταν από gbox. Είναι νωρίς να μάθουμε πως θα γίνει public.

Η διαδικασία που απαιτείται για να έρθει το διαζύγιο δεν είναι απλή και δεν μπορεί να γίνει να απο τον καθένα.Δηλ να καταφέρεις να κάνεις την κάρτα σου να παίξει στο slot ξεχάστε το....όλη η κρυπτογράφηση γίνετε στο cpu toy δέκτη.Σίγουρα είναι πιθανό κάποια prive group να το έχουν ήδη καταφέρει ή να το καταφέρουν στο άμεσο μέλλον....αλλα μην περιμένετε να βγει και public.

Δεν υπαρχει τροπος να γινει αυτο να παιξει δηλαδη η καρτα σε αλλο δεκτη οποτε ειναι ανωφελο να ασχολουμαστε με το θεμα οσο για τον φιλο που εγραψε για τον 800 κατι αλλο θα ειδε!!