DigitAlb HD

Re: DIGITALB HD

Το μοντέλο είναι αυτό που δίνει ο φίλος στο link, o οποίος διαθέτει θύρα CI.

Το θέμα είναι πως το Digitalb δεν δίνει ακριβώς τον ίδιο δέκτη αλλά τον ιδιοκτησιακό. Που σημαίνει πως ορισμένες λειτουργίες του Δέκτη μπορεί να έχουν απενεργοποιηθεί. Πρόσφατα βγήκε αναβάθμιση που ενεργοποίησε την προσθήκη νέων δορυφόρων. Επίσης ο δέκτης διαθέτει θύρα USB η οποία όμως μάλλον δεν είναι ενεργοποιημένη, όπως συμβαίνει π.χ. και με τους αποκωδικοποιητές που δίνει ο ΟΤΕ για το Conn-x TV και γενικά για όλους τους ιδιοκτησιακούς δέκτες.

Για αυτό καλύτερα να ρωτήσεις, όπως πρότεινε και ο φίλος, το μαγαζί απο το οποίο τον αγόρασες αν μπορεί να παίξει απροβλημάτιστα Irdeto CAM

Kαταρχας φιλε nikpar2 καλως ηρθες στο club του Digitalb HD! -bye-
Να εισαι βεβαιος οτι με το αθλητικο προγραμμα που θα απολαυσουμε τη νεα σεζον, σε HD παντα, θα μεινεις απολυτα ικανοποιημενος! :a0210:
Οσον αφορα το δεκτη ΚΑΟΝ σε ενημερωνω οτι δεν διαθετει υποδοχη για Common interface. :hmmmm:
Εχει απλα ενα card reader για την συνδρομητικη καρτα του Digitalb/Supersport.

Απάντηση: DIGITALB HD

Σε ευχαριστώ πολύ ekigonzalez!!!
Μενού ελληνικό έχει ο δέκτης?

Re: Απάντηση: DIGITALB HD

λετε μεχρι τον Σεπτεμβρη να εχουν ξε-παντρεψει την καρτα οι Αλβανοι απο τον ΚΑΟΝ;;
Χλωμό το βλέπω. Τον Σεπτέμβρη περιμένουν κι αυτοί για να αρχίσουν τα ενδιαφέροντα αθλητικά γεγονότα που καλύπτουν σε HD.

Δεν το βλεπω να το ξε-παντρευουν και ειναι πραγματικα κριμα.....

Κριμα που δεν εχει CI o KAON.Υπαρχει τροπος να συνδεσω τον παλιο μου δεκτη με CI στον KAON?Επειδη εχω νοβα και κινητο πιατο...

γεματο με κουπες θα ειναι το 2009-2010. μονο πρωταθλημα της Premier league. οχι πως τα υπολειπα δεν ειναι κολακευτικά. αλλα θα ηθελα και το Ισπανικο...

γεματο με κουπες θα ειναι το 2009-2010. μονο πρωταθλημα της Premier league. οχι πως τα υπολειπα δεν ειναι κολακευτικά. αλλα θα ηθελα και το Ισπανικο...
τι εννοεις? primera division,premier league,serieA,ligue1,bundesliga + κυπελο Ιταλιας,Ισπανιας,Γερμανιας,Γαλλιας + NFL,NBA,Motogp,redbull air race

Last edited:

Παιδιά, έχω ένα μικρό σταθερό πιάτο που πιάνει Hotbird με αποκωδικοποιητή Techview 2051 που έχει irdeto. Ενδιαφέρομαι για τον DIGITALB χωρίς τα HD κανάλια για να βλέπω μόνο Ισπανικό ποδόσφαιρο και Champions League. Μήπως μπορείτε να μου επιβεβαιώσετε αν αυτά που με ενδιαφέρουν προβάλλονται και από τα SD κανάλια (γιατί δεν έχω τίποτα σε εξοπλισμό HD ακόμα), και δεύτερον, αν με τον Techview θα μπορέσω να ίσως με κάποιο module να δω DIGITALB, ή χρειάζομαι να αγοράσω και καινούργιο αποκωδικοποιητή?

Απάντηση: Re: Απάντηση: DIGITALB HD

τι εννοεις? primera division,premier league,serieA,ligue1,bundesliga + κυπελο Ιταλιας,Ισπανιας,Γερμανιας,Γαλλιας + NFL,NBA,Motogp,redbull air race

επειδη γραφει κουπα νομιζα οτι θα εδειχνε κυπελο σε ολα αυτα και την premier ολοκληρη. εννονει και κυπελο και πρωταθλημα στα υπολειπα;

αν αγορασω τον ΚΑΟΝ θα μπορω να βλεπω και free HD καναλια απο αλλους δορυφορους ή θα βλεπω αποκλειστικα το αλβανικο και μονο;

Παιδιά, έχω ένα μικρό σταθερό πιάτο που πιάνει Hotbird με αποκωδικοποιητή Techview 2051 που έχει irdeto. Ενδιαφέρομαι για τον DIGITALB χωρίς τα HD κανάλια για να βλέπω μόνο Ισπανικό ποδόσφαιρο και Champions League. Μήπως μπορείτε να μου επιβεβαιώσετε αν αυτά που με ενδιαφέρουν προβάλλονται και από τα SD κανάλια (γιατί δεν έχω τίποτα σε εξοπλισμό HD ακόμα), και δεύτερον, αν με τον Techview θα μπορέσω να ίσως με κάποιο module να δω DIGITALB, ή χρειάζομαι να αγοράσω και καινούργιο αποκωδικοποιητή?
τι μεγεθος ειναι το πιατο?ο δεκτης νομιζω εχει ucas οποτε μαλλον την διαβαζει την καρτα χωρις conax cam αλλα θα πρεπει να ενεργοποιηθει σε οriginal conax,οτι δειχνουν τα hd θα δειχνουν και τα sd καναλια και ακομα περισσοτερα,αλλα αφου θα παρεις το πακετο γιατι δεν παιρνεις και τον kaon για να βλεπεις και τα hd?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: DIGITALB HD

επειδη γραφει κουπα νομιζα οτι θα εδειχνε κυπελο σε ολα αυτα και την premier ολοκληρη. εννονει και κυπελο και πρωταθλημα στα υπολειπα;
ναι

αν αγορασω τον ΚΑΟΝ θα μπορω να βλεπω και free HD καναλια απο αλλους δορυφορους ή θα βλεπω αποκλειστικα το αλβανικο και μονο;
νομιζω ναι,αλλα ας σου απαντησει ο (ekigonzalez) καλυτερα που εχει και τον δεκτη