Serafeim Karakostas
AVClub Fanatic
Απάντηση: DIGITALB HD
Αν είναι αυτός, με irdeto cam μπορεί να συνεργαστεί με κάρτα nova.
Αν είναι αυτός, με irdeto cam μπορεί να συνεργαστεί με κάρτα nova.
Χλωμό το βλέπω. Τον Σεπτέμβρη περιμένουν κι αυτοί για να αρχίσουν τα ενδιαφέροντα αθλητικά γεγονότα που καλύπτουν σε HD.λετε μεχρι τον Σεπτεμβρη να εχουν ξε-παντρεψει την καρτα οι Αλβανοι απο τον ΚΑΟΝ;;
http://www.supersport.al/ισπανικο πρωταθλημα θα εχει του χρονου το αλβανικο;; ή δεν ξερουμε;
τι εννοεις? primera division,premier league,serieA,ligue1,bundesliga + κυπελο Ιταλιας,Ισπανιας,Γερμανιας,Γαλλιας + NFL,NBA,Motogp,redbull air raceγεματο με κουπες θα ειναι το 2009-2010. μονο πρωταθλημα της Premier league. οχι πως τα υπολειπα δεν ειναι κολακευτικά. αλλα θα ηθελα και το Ισπανικο...
τι εννοεις? primera division,premier league,serieA,ligue1,bundesliga + κυπελο Ιταλιας,Ισπανιας,Γερμανιας,Γαλλιας + NFL,NBA,Motogp,redbull air race
τι μεγεθος ειναι το πιατο?ο δεκτης νομιζω εχει ucas οποτε μαλλον την διαβαζει την καρτα χωρις conax cam αλλα θα πρεπει να ενεργοποιηθει σε οriginal conax,οτι δειχνουν τα hd θα δειχνουν και τα sd καναλια και ακομα περισσοτερα,αλλα αφου θα παρεις το πακετο γιατι δεν παιρνεις και τον kaon για να βλεπεις και τα hd?Παιδιά, έχω ένα μικρό σταθερό πιάτο που πιάνει Hotbird με αποκωδικοποιητή Techview 2051 που έχει irdeto. Ενδιαφέρομαι για τον DIGITALB χωρίς τα HD κανάλια για να βλέπω μόνο Ισπανικό ποδόσφαιρο και Champions League. Μήπως μπορείτε να μου επιβεβαιώσετε αν αυτά που με ενδιαφέρουν προβάλλονται και από τα SD κανάλια (γιατί δεν έχω τίποτα σε εξοπλισμό HD ακόμα), και δεύτερον, αν με τον Techview θα μπορέσω να ίσως με κάποιο module να δω DIGITALB, ή χρειάζομαι να αγοράσω και καινούργιο αποκωδικοποιητή?
ναιεπειδη γραφει κουπα νομιζα οτι θα εδειχνε κυπελο σε ολα αυτα και την premier ολοκληρη. εννονει και κυπελο και πρωταθλημα στα υπολειπα;
νομιζω ναι,αλλα ας σου απαντησει ο (ekigonzalez) καλυτερα που εχει και τον δεκτηαν αγορασω τον ΚΑΟΝ θα μπορω να βλεπω και free HD καναλια απο αλλους δορυφορους ή θα βλεπω αποκλειστικα το αλβανικο και μονο;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.