DigitAlb HD

Re: DIGITALB HD

H κάλυψη του αγώνα του Παναθηναϊκού είναι απο ισπανική παραγωγή; Γιατί τον αγώνα θα τον καλύψει η ΝΕΤ.
Πάντως πρέπει να είναι το μοναδικό πακέτο που θα δείχνει τόσα παιχνίδια σε HD για κάθε αγωνιστική.

Σε ενα δημοσιευμα πριν 2-3 μηνες στο περιοδικο Digital Satellite TV ειχε αναφερθει οτι η Uefa ζητησε απο φετος ολα τα ματς του Champions League απο τη φαση των ομιλων και μετα να παραγονται σε υψηλη ευκρινεια.

Σε ενα δημοσιευμα πριν 2-3 μηνες στο περιοδικο Digital Satellite TV ειχε αναφερθει οτι η Uefa ζητησε απο φετος ολα τα ματς του Champions League απο τη φαση των ομιλων και μετα να παραγονται σε υψηλη ευκρινεια.

λιγο εκτος θεματος:
στο τευχος ιουλιου των δορυφορικων νεων εχει γινει παρουσιασει σε εξωτερικον βαν τηλεοπτικων παραγωγων υψηλεις ευκρηνιας το οποιο εχει κανει συνφωνια με την uefa για της μεταδοσεις στην χωρα μας ολων το αγωνων champion league και uefa

Παιδιά επειδή περιμένω απο μέρα σε μέρα τον kaon με το πλήρες πακέτο supersport(+hd), τελικά πόσα είναι τα hd αθλητικά κανάλια; 2 ή 4; Διότι βλέπω απο το πρόγραμμα που ανέβασες eki ότι τους αγώνες του ch.l. τους δείχνουν 4 hd κανάλια.

Τα HD αθλητικα καναλια ειναι το Supersport HD1 και το Supersport HD2. Ομως οταν θα ξεκινησει η φαση των ομιλων και τα αλλα 4 HD καναλια του πακετου δηλαδη τα Digitalb ΗD1, HD2, HD3 και HD4 θα μετατρεπονται σε Supersport HD και θα μεταδιδουν συνολικα 6 αγωνες ταυτοχρονα!
:2thumb22sup:

Να αναφερω επισης οτι σημερα απο τις 11 το πρωι βλεπουμε ζωντανα το παγκοσμιο πρωταθλημα στιβου ζωντανα απο το Βερολινο σε αναμεταδοση του Eurosport HD μεσα απο τη συχνοτητα του Supersport HD2!

Τα HD αθλητικα καναλια ειναι το Supersport HD1 και το Supersport HD2. Ομως οταν θα ξεκινησει η φαση των ομιλων και τα αλλα 4 HD καναλια του πακετου δηλαδη τα Digitalb ΗD1, HD2, HD3 και HD4 θα μετατρεπονται σε Supersport HD και θα μεταδιδουν συνολικα 6 αγωνες ταυτοχρονα!
:2thumb22sup:
Μάλιστα. Άραγε όταν τα digitalb hd μετατρέπονται σε ss hd θα ανοίγουν στο πακέτο του supersport hd ή πρέπει να είσαι premium συνδρομητής;

Φιλε μου απ οσο ξερω τα HD καναλια του πακετου ανοιγουν μονο αν εχεις "EXTRA PREMIUM HD" συνδρομη.

Gold + HD + Kaon Stb + 6 Month Card

£310.00

HD + Kaon Stb 6 month Renew

£299.00

Gold + HD + Kaon stb 12months Card

£410.00

Gold + HD + KAON stb 12 Renew

£399.00

Gold Card 12months

£295.00

Gold Renew 12months

£280.00

SuperSport 12months Card

£150.00

SuperSport Renew 6months

£135.00

SuperSport 12 months Card

£205.00

πιο απο αυτα ειναι αραγε το EXTRA PREMIUM HD;

Φιλε μου απ οσο ξερω τα HD καναλια του πακετου ανοιγουν μονο αν εχεις "EXTRA PREMIUM HD" συνδρομη.
Σε ευχαριστώ φίλε μου για τις απαντήσεις σου, ωστόσο με βάση αυτό εδώ, υπάρχει και το extra supersport πακέτο, που παίζει και τα αθλητικά hd. Εκτός κι αν δεν κατάλαβα καλά:huh2:

Σε ευχαριστώ φίλε μου για τις απαντήσεις σου, ωστόσο με βάση αυτό εδώ, υπάρχει και το extra supersport πακέτο, που παίζει και τα αθλητικά hd. Εκτός κι αν δεν κατάλαβα καλά:huh2:

Είναι απλό. Το συγκεκριμένο πακέτο δεν διατίθεται από τα καταστήματα στην Ελλάδα παρά μόνο το Full Pack (Extra Premium HD).

Διαβασα αυτο :

Gold Card 12months
£295.00 = 341E

Supersport Package
1.SuperSport1
2.SuperSport2
3.SuperSport3
4.SuperSport4
5.SuperSport5

Total Channels 5

Live Footy and other Sports.
English Premiership
English Carling Cup
Champion Legue-- All matches live of New Castle and Midbrock
Europa Legue
UEFA Cup
French Premiere Division
Spanish Primera Division
World Cup Elminatory
German Bundesliga
Italian Serie A Calcio
Portuguese
Greek
WWF Wrestling
BIG Fight Boxing
NFL football
NBA
Moto GP
Tenis

Commentary language in

Eutelsat W2 16* East
Frequency: 11449
Symbol rate: 27500
Polarization: Horizontal

Gold PACKAGE
Movie and Adults + Sport

1.Top Channels
2.Top News
3.KlanTV
4.Digi Plus
5.Film Hits
6.Film Triller
7.Film Drame
.Film Aksion
9.Film Komedi
10.Film Autor
11.Explorer Histori
12.Exlporer Natyra
13.Explorer Shkence
14.Cufo TV
15.BangBang
16.Junior TV
17.Koha TV
18.KTV
19.RTV21
20.Musical TV
21.MY Music
22.New24
23.Ora News
24.TVSH
25.Telenorba
26.T
27.Digitalb Promo
28. X 1
29. x 2

+
Mpeg4 channels ( if you have HD stb or Mpeg 4 STB)

1.A1
2.BBF
3.SuperSonic
4.Tirana TV

Eutelsat W2 (16.0E) -
11055.00 V -
DVB-S (QPSK) - 27900 2/3

11094.00 V - DVB-S (QPSK) - 27900 2/3
11449.00 H -DVB-S (QPSK) - 27500 7/8

Ακριβως ετσι.-bye-
Ωραία, εγώ έχω βρεί άκρες στην Αλβανία και μου φέρνουν απο εκεί την κάρτα. Το ερώτημα παραμένει ως προς το τι θα γίνεται όταν τα digitalb hd κανάλια γίνονται ss hd...

Να αναφερω, οτι εκτος απο το Supersport HD1, και για οσους εχουν βεβαια δυνατοτητα ληψης, ο αγωνας Παναθηναικος-Ατλετικο θα μεταδωθει ζωντανα και απο το ITV HD!
Επιτελους θα δουμε για πρωτη φορα ποδοσφαιρικο αγωνα που διεξαγεται στην Αθηνα σε παραγωγη υψηλης ευκρινειας!
:aktion033:
Ας ελπισουμε οτι καποια στιγμη θα βλεπουμε και ελληνικο πρωταθλημα σε HD.
:em04special_8: