Σε ενα δημοσιευμα πριν 2-3 μηνες στο περιοδικο Digital Satellite TV ειχε αναφερθει οτι η Uefa ζητησε απο φετος ολα τα ματς του Champions League απο τη φαση των ομιλων και μετα να παραγονται σε υψηλη ευκρινεια.
Δεν είσαι ο μόνος...Σωστος φιλε μου! Μπερδεψα τα περιοδικα...![]()
Μάλιστα. Άραγε όταν τα digitalb hd μετατρέπονται σε ss hd θα ανοίγουν στο πακέτο του supersport hd ή πρέπει να είσαι premium συνδρομητής;Τα HD αθλητικα καναλια ειναι το Supersport HD1 και το Supersport HD2. Ομως οταν θα ξεκινησει η φαση των ομιλων και τα αλλα 4 HD καναλια του πακετου δηλαδη τα Digitalb ΗD1, HD2, HD3 και HD4 θα μετατρεπονται σε Supersport HD και θα μεταδιδουν συνολικα 6 αγωνες ταυτοχρονα!
:2thumb22sup:
Σε ευχαριστώ φίλε μου για τις απαντήσεις σου, ωστόσο με βάση αυτό εδώ, υπάρχει και το extra supersport πακέτο, που παίζει και τα αθλητικά hd. Εκτός κι αν δεν κατάλαβα καλά:huh2:Φιλε μου απ οσο ξερω τα HD καναλια του πακετου ανοιγουν μονο αν εχεις "EXTRA PREMIUM HD" συνδρομη.
Σε ευχαριστώ φίλε μου για τις απαντήσεις σου, ωστόσο με βάση αυτό εδώ, υπάρχει και το extra supersport πακέτο, που παίζει και τα αθλητικά hd. Εκτός κι αν δεν κατάλαβα καλά:huh2:
Είναι απλό. Το συγκεκριμένο πακέτο δεν διατίθεται από τα καταστήματα στην Ελλάδα παρά μόνο το Full Pack (Extra Premium HD).
Ωραία, εγώ έχω βρεί άκρες στην Αλβανία και μου φέρνουν απο εκεί την κάρτα. Το ερώτημα παραμένει ως προς το τι θα γίνεται όταν τα digitalb hd κανάλια γίνονται ss hd...Ακριβως ετσι.![]()
Ας ελπισουμε οτι καποια στιγμη θα βλεπουμε και ελληνικο πρωταθλημα σε HD.
:em04special_8:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.