DigitAlb HD

Απάντηση: DIGITALB HD

Κάτσε να κάνουν πρώτα καμία δοκιμαστική εκπομπή... και μετά βλέπουμε για επίγεια HD!

Champions League on Digitalb/Supersport.

Tριτη 18 Αυγουστου

Celtic - Arsenal SS HD1 21.45

Sporting Lisbon - Fiorentina SS HD2 21.45

Timisoara - Stuttgart SS HD3 21.45

FC Copenhagen - APOEL SS HD4 21.45

Τωρα που ολοκληρωθηκε η βραδια να αναφερω οτι το ματς Celtic-Arsenal ηταν upscale απο SD με μετρια εικονα ενω τα αλλα τρια ματς ηταν native HD με εξαιρετικη ποιοτητα.

Υ.Γ. : Για τις μεταδοσεις χρησιμοποιηθηκαν οι συχνοτητες Supersport HD1 και 2 και τα Digitalb HD3 και Νat Geo HD.
-bye-

Re: DIGITALB HD

Ο αγώνας ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΤΛΕΤΙΚΟ MADRID στο supersport hd1 ήτανε κανονικά με ελληνικό σχολιασμό από την net δεν ξέρω κατά ποσο νόμιμο είναι αυτό αλλα ήτανε εβχαριστο, ικόνα ήτανε απλά θαυμάσια νόμιζες ότι ισουνα εκεί.

H εικονα και στα 2 αποψινα ματς του Champions League ηταν εξαιρετικη! Φετος θα χορτασουμε HD ποδοσφαιρο! Με 6 ζωντανους αγωνες καθε αγωνιστικη του Champions League και τα κορυφαια ευρωπαικα πρωταθληματα ισως ειναι το καλυτερο HD αθλητικο πακετο! :award::award::award:

Ο αγώνας ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΤΛΕΤΙΚΟ MADRID στο supersport hd1 ήτανε κανονικά με ελληνικό σχολιασμό από την net δεν ξέρω κατά ποσο νόμιμο είναι αυτό
Το ίδιο ακριβώς κάνει και το πρώην Premiere νυν Sky Deutschland στον C.L. Έχει ήχο απο τα κανάλια των δύο χωρών που μεταδίδει τον κάθε αγώνα είτε αυτός είναι απο ΝΕΤ είτε απο Mega είτε απο Novasports.

Kαλημερα σας.Απο χτες ειμαι και εγω κατοχος του εν λογω πακετου.Τιμη 420 ευρω για 12μηνη καρτα και τον ΚΑΟΝ(320 η καρτα και 100 ο δεκτης).Το πληρες πακετο βεβαια για να εχω και τα 6 HD.Αγορασμενο απο το μαγαζι που αναφερεται πριν λιγες σελιδες,στο κεντρο της Αθηνας(πανεπιστημιου).Πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες.Ο δεκτης κλειδωσε και με το 15μετρο HDMI καλωδιο και ολα καλα.Υποστηριζει και usals.Ποιοτητα εικονας,χωρις να εχω και μεγαλη εμπειρια,πολυ καλη.

ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΦΙΛΕ EKI..??ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ HD ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΚΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΔΕΚΤΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ(TIME SHIFTING, PVR)ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΟΥΤΕ ΤΑ FTA ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ.ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΕΚΤΗ HD OPENTEL ODS 3000H.Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΞΟΔΟ HDMI Κ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

σορρυ παιδια...αλλα απο την στιγμη που κανεισ κατι καλο(κακα τα ψεμματα το πακετο ειναι πολυ καλο.κυριως οσο αναφορα την μπαλλα)καντο οπως πρεπει μην βαζεις ενα δεκτη τησ πλακασ...

100 ευρω κοστιζει ο δεκτης φιλε μου. Οι ΗD δεκτες που κυκλοφορουν σε αυτα τα χρηματα στην αγορα τι παραπανω προσφερουν?

Φοβομουν και εγω για τον δεκτη αλλα για 100 ευρω ειναι οκ.Εχει hdmi,scart rgb,composite και ψηφιακη εξοδο για τον ηχο.Ενταξει,δεν ειναι pvr αλλα 100 ευρω και HD.Και μου κλειδωσε με το 15μετρο ενω ο technomate 6900HD,combo,pvr και μπουρου μπουρου,γιοκ και τον ειχα παρει κοντα 350-400, δεν θυμαμαι.

οντως 100 ευρω δεν ειναι λεφτα για HD δεκτη. και δεν το σκευτεσαι καν αφου δεν μπορεις να δεις τα HD καναλια χωρις αυτον.

οντωσ δεν ειναι ακριβωσ,αλλα μια δυο λειτουργειεσ παραπανω πρεπει να τισ ειχε για καποια μελλοντικη ισωσ αναβαθμιση.περιμενω τον τεχνικο να μου κανει την εγκατασταση κ να μου φερει κ την καρτα...(προσ το παρων ανοιγει μονο το digi promo)κ απο'κει και περα θα σασ πω εντυπωσεις.

ακουσα επισησ πωσ η αλβανικη πλατφορμα tring πηρε τα δικαιωματα για το ελληνικο πρωταθλημα!!(ετσι τουλαχιστον διαφημιζει στο promo τησ καναλι το vizion plus)αληθευει αυτο??