DigitAlb HD

Απάντηση: DIGITALB HD

Καλά ρε σεις είναι δυνατόν να περιμένετε να βρείτε τέτοιες πληροφορίες επίσημα;
Θα τους κλείσουν αν γράφουν τέτοια πράγματα....

Re: DIGITALB HD

καλα δεν εψαξα και στα πιο αθωα sites.
ας περιμενουμε λοιπον να γινει το θεμα πιο επισημο.

Επειδή δεν μπορώ να εντοπίσω το κατάστημα που προμηθευτήκατε την συνδρομή θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει το link με pm ? Επισης να ρωτήσω αν η καρτα παίζει σε QBOX HD και DM800 ?

Επειδή δεν μπορώ να εντοπίσω το κατάστημα που προμηθευτήκατε την συνδρομή θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει το link με pm ? Επισης να ρωτήσω αν η καρτα παίζει σε QBOX HD και DM800 ?
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=823496&postcount=525
σε 800 παιζει αλλα μονο τα sd καναλια,για qbox δεν ξερω,αλλα μαλλον παιζει

Ρε παιδια,εχει κανεις αλλος προβλημα στην 10975 που εχει τα 4 ΗD ή μονο εγω ειμαι ο τυχερος?Ενω ηταν οκ,εδω και λιγες μερες δεν μου εχει σημα.Μονο αυτη η συχνοτητα με τα 4 HD.Tη τυχη μου μεσα.........

Re: Απάντηση: DIGITALB HD

Ρε παιδια,εχει κανεις αλλος προβλημα στην 10975 που εχει τα 4 ΗD ή μονο εγω ειμαι ο τυχερος?Ενω ηταν οκ,εδω και λιγες μερες δεν μου εχει σημα.Μονο αυτη η συχνοτητα με τα 4 HD.Tη τυχη μου μεσα.........
http://gr.kingofsat.net/pack-digitalb.php

Σέυχαριστω για την αμεση απαντηση ομως δεν καταλαβαινω τι πρεπει να προσεξω στο link που μου εδωσες.Το μονο που βλεπω ειναι οτι η 10975 ειναι 10975.92.Πως μπαινουν τα δεκαδικα στον ΚΑΟΝ?Σημειωτεον οτι εβλεπα κανονικα.Πριν λιγες μερες ξεκινησε το θεμα,τεσσερις-πεντε μερες.

Re: Απάντηση: DIGITALB HD

Σέυχαριστω για την αμεση απαντηση ομως δεν καταλαβαινω τι πρεπει να προσεξω στο link που μου εδωσες.Το μονο που βλεπω ειναι οτι η 10975 ειναι 10975.92.Πως μπαινουν τα δεκαδικα στον ΚΑΟΝ?Σημειωτεον οτι εβλεπα κανονικα.Πριν λιγες μερες ξεκινησε το θεμα,τεσσερις-πεντε μερες.
κανε ξανα scan σε αυτη την συχνοτητα,εγινε καποια αλαγη στης 22/8

πηγα και πηρα το περιοδικο αλλα γενικοτητες.
που και ποια ειναι αυτα τα φορουμ με τις ρυθμισεις cccam?

Η αναφορά του περιοδικού είναι γενικόλογη και ουσιαστικά λάθος.

Το Conax CAS7 crypto pairing δεν έχει σπάσει, τουλάχιστο όχι σε softcam. Αυτό που έχει ως τώρα γίνει είναι
α. cloning των rsa keys από ένα δέκτη Conax CAS7 σε άλλο - αυτό επιτρέπει να μοιράσεις την κάρτα με ενσύρματα splitters σε 3-4 conax CAS7 enabled δέκτες μέσα στο σπίτι σου
β. Δυνατότητα να παίζει η κάρτα τα non-paired κανάλια σε softcam ενώ είναι μέσα στον kaon (πάλι με ενσύρματα splitters)

Για τα α και β θα βρείτε στοιχεία στο επίσημο φόρουμ του newcs, atisat.hu

Από τη στιγμή που ο crypto αλγόριθμος είναι υλοποιημένος σε hardware, η μόνη θεωρητικά λύση είναι να δημιουργηθεί ένα softcam που θα τρέχει μέσα στον ίδιο το δέκτη. Ουσιαστικά μιλάμε για πλήρη αλλαγή του επίσημου λογισμικού με κάποιο αλλαγμένο που να υλοποιεί κάποιο softcam. Αν αυτό μπορεί να γίνει ή αν έχει ήδη γίνει, φοβάμαι πως δε θα το μάθουμε σύντομα.

Γεια σου Ηλία, για δοκίμασε το εξής.

Κάνε διαγραφή της συχνότητας και μετά κάνε χειροκίνητη αναζήτηση με την συχνότητα +2 ή +3,
δηλαδή 10977 ή 10978 και πες μας αν είδες να λύνεται το πρόβλημα.

Θέλω να κοιτάξεις και κάτι ακόμα. Κοίτα την λίστα που υπάρχουν οι συχνότητες και αν δεις συχνότητες τετραψήφιες,
κάθε φορά που κάνεις αναζήτηση καναλιών μην κάνεις αναζήτηση με δίκτυο (ΝΙΤ).
Αν υπάρχουν τετραψήφιες συχνότητες, να τις διαγράψεις.

Φιλε Σακη,εκανα αυτο που μου προτεινες αλλα δεν ειδα διαφορα.Μπορει να ειναι θεμα στοχευσης τελικα αν και το βλεπω δυσκολο.Στον φιλο που πηγα για δοκιμη δεν υπηρχε κανενα προβλημα και ειχε μικροτερο quality στα υπολοιπα καναλια του πακετου απ οτι εχω εγω στο σπιτι μου.Ειμαι Νικαια και ο κολλητος Δαφνη.Με την πρωτη ευκαιρια θα ανεβω ταρατσα και βλεπουμε.Ευχαριστω.

Το Conax CAS7 crypto pairing δεν έχει σπάσει, τουλάχιστο όχι σε softcam. Αυτό που έχει ως τώρα γίνει είναι
α. cloning των rsa keys από ένα δέκτη Conax CAS7 σε άλλο - αυτό επιτρέπει να μοιράσεις την κάρτα με ενσύρματα splitters σε 3-4 conax CAS7 enabled δέκτες μέσα στο σπίτι σου
β. Δυνατότητα να παίζει η κάρτα τα non-paired κανάλια σε softcam ενώ είναι μέσα στον kaon (πάλι με ενσύρματα splitters)

Από τη στιγμή που ο crypto αλγόριθμος είναι υλοποιημένος σε hardware, η μόνη θεωρητικά λύση είναι να δημιουργηθεί ένα softcam που θα τρέχει μέσα στον ίδιο το δέκτη. Ουσιαστικά μιλάμε για πλήρη αλλαγή του επίσημου λογισμικού με κάποιο αλλαγμένο που να υλοποιεί κάποιο softcam. Αν αυτό μπορεί να γίνει ή αν έχει ήδη γίνει, φοβάμαι πως δε θα το μάθουμε σύντομα.
ολα ειναι πιθανα γιατι αν θυμασαι το πακετο επαιξε και στο diablo γιατι οχι :chinscratch:

ολα ειναι πιθανα γιατι αν θυμασαι το πακετο επαιξε και στο diablo γιατι οχι :chinscratch:

Το diablo έσπαγε την προηγούμενη έκδοση του conax. Το CAS7 είναι τελείως άλλη περίπτωση.

ευχαριστω

Γεια σας,ειμαι νεος κατοχος του FULL πακετο του DIGITALB HD για εναν χρονο και φετος θα χορτασω πολυ HD ποδοσφαιρο!!!

Από που το πήρες και πόσο στοίχισε συνολικά;
Ρωτάω γιατί κάνω έρευνα αγοράς...