Πανεπιστημιου Αθηνα σημερα που ρωτησα 400,00 για δεκτη και full πακετο για ενα χρονο.
Το καλύτερο και πιο οικονομικό πακέτο είναι το Αλβανικό Digitalb !!!
Aν έχει κάποιος ακρη και μπορεί να το πάρει, είναι σουπερ. Εχει όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα, Champions League, φιλικά, εθνικες, και όταν δεν εχει ματς συνδέεται με τα κανάλια των ομάδων, Milan TV, Inter tv κλπ κλπ
Αυτα τα είχε σίγουρα πέρυσι. Και κάποιες φορες έδειχνε και κανα ελληνικο ντερμπυ (παο - οσφπ, παο-αεκ).
Έχει και HD κανάλια !!!!
Και η τιμη περυσι αν θυμάμαι καλα ήταν 200-250 ευρω το χρόνο.
καλησπέρα παιδιά,
θα ήθελα κ εγώ πληροφορίες για το Digitalb,
ένας φίλος έγραψε τα παρακάτω σε άλλο forum:
1) αληθεύουν όλα αυτά
2) το ποσό των 200-250 ευρώ το πληρώνουμε μια κ έξω ή έχουμε "συνδρομή";
3) τι εξοπλισμό χρειαζόμαστε (κ σε τι κόστος; έχω ένα πιάτο 90 cm, θα παίξει; ) για να το εγκαταστήσουμε κ πανεπιστημίου πόσο είναι το μαγαζί που μπορούμε να ρωτήσουμε;
4) έχει αγγλικό ήχο;
ευχαριστώ προκαταβολικά,
όποιος ξέρει ας βοηθήσει
αν θελεις και τα hd καναλια τοτε θα παρεις και τον δεκτη γιατι παιζουν μονο σε αυτον,αν δεν θελεις τα hd τοτε δεν χρειαζεται ο δεκτης αρκει να ενεργοποιηθει η καρτα σε original conax ειτε σε δεκτη με original conax ειτε σε conax camδεν θέλω ταινίες, μόνο το αθλητικό με ενδιαφέρει,
απ'ότι διάβασα είναι στα 215 ευρώ για 1 χρόνο ε;
κ πρέπει να πάρω τον δέκτη, δηλαδή +100 κ ότι άλλο μπορεί να χρειαστεί + την εγκατάσταση, κανα 400αρι στην σούμα θα πληρώσω, αλλά όλα μαζί,
όχι μόνο για την συνδρομή
ναι μπορεις να βλεπεις,αλλα αν δεν θελεις τα hd τοτε η συνδρομη ειναι 180 για ενα χρονοωχ φίλε, σε άσχετο έπεσες, τα τελευταία δεν τα καταλαβαίνω :S
ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια
έχω την LG M2294D-PZ 22'' LCD TV,
έχει νόημα να πάρω το HD; μπορώ να βλέπω HD μ'αυτή;
τοτε η αγορα του δεκτη (kaon) ειναι απαραιτητηόχι, το αθλητικό το HD μ'αρεσε με τα 215 τον χρόνο...
Οι 22'' είναι πολύ λίγες για να δεις HD και αν παραμείνεις σε αυτές δεν αξίζει τον κόπο να ξοδευτείς για HD συνδρομή και δέκτη.έχω την LG M2294D-PZ 22'' LCD TV,
έχει νόημα να πάρω το HD; μπορώ να βλέπω HD μ'αυτή;
τα hd θα τα δεις μονο με τον kaon τα υποπλοιπα 5 supersport με οποιον δεκτη θελεις αρκει να εχει υποδοχη για καρτα ειτε ucas ειτε conaxκαλημέρα σε όλους!
για πείτε, πως μπορώ να δω digitalb ΧΩΡΙΣ HD;
(με ενδιαφέρει μόνο το αθλητικό πακέτο πάντως)
1)ναιααα, μάλιστα, κατάλαβα,
να κάνω δυο ερωτησούλες ακόμα;
1) όλο το πακέτο που γράφουνε, όλες αυτές οι μεταδόσεις δηλαδή,
μεταδίδονται και σε HD κ σε μη-HD κανάλι;
και
2) κατεβαίνει η τιμή αν δεν πάρω το HD ή τα ίδια πληρώνω;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.