DigitAlb HD

Re: DIGITALB HD

ακριβως εχω ενα monoblock.στον hotbird εχω ικανοποιητικο signal με 82% k quality 78%(novasports1,βλεπω μονο την συχνοτητα διοτι ο δεκτησ ειναι κλειδωμενοσ κ δεν κατεβαζει κλειδωμενα καναλια)το θεμα ειναι οτι στην συχνοτητα του ss εχω signal 80% k quality 66%.τι μπορει να φταιει??

το οτι πιανει πιο πολυ σημα στον hotbird σημαινει πως ειναι κεντραρισμενοσ εκει???αν το δοκιμασω μονοσ μου να κουνησω το πιατο υπαρχει περιπτωση να τα χαλασω ολα εε??

Απάντηση: DIGITALB HD

Και κάτι άλλο σημαντικό: το monoblock lnb που δίνει το digitalb προορίζεται για κάτοπτρα 1,2 μ.; Απίθανο μου φαίνεται.

αυτο δυστυχως δεν το ξερω αλλα μου εκανε κ εμενα εντυπωση καθως στην αλβανια που ημουν για κατι μερεσ απο οτι ειδα το πιατο του digitalb δεν ξεπερνουσε τα 0,80 cm

μιασ κ το signal ειναι καλο 80% το quality πως μπορω να το διορθωσω??
Χρειάζεται εκ νέου ρύθμιση του κατόπτρου με κεντράρισμα στις 16°E και παράκεντρη λήψη των hotbird. Επαναλαμβάνω πως πρέπει να χρησιμοποιηθούν δύο ξεχωριστά lnb.

καταλαβα.το θεμα θα παρει ολιγοημερη διακοπη καθωσ απο τον αλλο μηνα θα παρω συνδρομη για το tring για να βλεπω κ ελληνικο πρωταθλημα οποτε ο τεχνικος που θα περασει θα δει κ τι μπορει να γινει.

11 ζωντανες ποδοσφαιρικες μεταδοσεις high definition αυτο το σαββατοκυριακο στα HD καναλια του Digitalb!!!

Σαββατο 12 Σεπτεμβρη

Dortmund-Bayern 16:30 HD5
Getafe-Barcelona 19:00 HD5
Tottenham-Man Utd 19:30 HD4
Hamburg-Stuttgart 19:30 HD6
Espanyol-R. Madrid 21:00 HD5
Lazio-Juventus 21:30 HD6

Κυριακη 13 Σεπτεμβρη

Birmingham-Aston Villa 14:00 HD5
Inter-Parma 16:00 HD6
Fulham-Everton 18:15 HD5
Koln-Schalke 04 18:30 HD6

Genoa-Napoli 21:45 HD5

Και ερχεται και ενα διημερο Champions League με 12 live αναμετρησεις Τριτη και Τεταρτη!!!

-bye-

αντιμετωπιζει κανεισ προβλημα αυτη την στιγμη με τα καναλια του supersort k τα hd???

Κάτι πρέπει να έγινε με την εκπομπή στους 16. Κι εγώ αντιμετώπισα πρόβλημα με τα hd και αρκετά άλλα κανάλια. Σκάναρα και με dreambox και απο τον kaon hd και δεν έβγαζε τα περισσότερα. Τώρα φαίνεται να ειναι οκ αν και το σήμα είναι λίγο ασθενές.

Οι HD μεταδοσεις για το Champions League απο τις αθλητικες συχνοτητες του Digitalb!
:guitarist:

Το ματς του Ολυμπιακου δυστυχως δεν θα καλυφθει σε υψηλη ευκρινεια.
:frown:

Παντως τοσες πολλες μεταδοσεις HD στο Champions League δεν εχει κανενα αλλο ευρωπαικο πακετο!
:BDGBDGB53:

Mπραβο Digitalb!
-bye-

Y.Γ. Οι αγωνες ξεκινουν 21.45 για την Ελλαδα.

Re: Απάντηση: DIGITALB HD

και οσο σκευτομαι πως εδωσα τα λεφτα μου για τον Q BOX HD και οχι για το DIGITALB... τραβαω τα μαλλια μου!

Ναι αλλά εχεις ωραίο avatar :)
Δυστυχώς εμένα η σύζυγος δεν πείθεται ακόμα για την αναγκαιότητα του πακέτου :(

εγω αν της πω πως θα παρω το πακετο.... καλυτερα να γυρισω στην μαμα μου! :) θα πεσει πολυ μουρμουρα και δεν μπορω. οι παντρεμενοι ξερουν...

Σκίστε τη γάτα βρε, πείτε της ότι θα βλέπει fasion tv σε HD...... :BDGBGDB55:

Από σήμερα όλα τα supersport εκπέμπουνε σε format 16/9 και ανάλυση εικόνας 720/526 με σαφώς πιο καθαρή εικόνα.

Σκίστε τη γάτα βρε, πείτε της ότι θα βλέπει fasion tv σε HD...... :BDGBGDB55:
Ξέρει ότι υπάρχει free στον Eurobird 9. H δικιά μου είναι ευτυχώς του HD αφού εδώ και 3 χρόνια μόνο τέτοιες ταινίες βλέπουμε και τα αθλητικά της αρέσουν. Απλά αυτή τη στιγμή είναι λίγο δύσκολο :(

Οι δέκτες που δίνει το Digitalb KAON και Opentel θα τους χαρακτηρίζατε καλούς σαν δέκτες ή κινούνται προς τη μέση της κατηγορίας όσον αφορά την απόδοσή τους σε ποιότητα εικόνας;