DigitAlb HD

Απάντηση: Re: DIGITALB HD

Ξέρει ότι υπάρχει free στον Eurobird 9. H δικιά μου είναι ευτυχώς του HD αφού εδώ και 3 χρόνια μόνο τέτοιες ταινίες βλέπουμε και τα αθλητικά της αρέσουν. Απλά αυτή τη στιγμή είναι λίγο δύσκολο :(

δεν την νοιαζει καθολου αν εχει καλη ποιοτητα ή οχι. ολο το καλοκαιρι εβλεπε FOX στην NOVA. πιστευω πως ειναι το χειροτερο καναλι της οσο αφορα την ποιοτητα εικονας.

Re: DIGITALB HD

Καλησπερα παιδια..ειμαι καινουργιο μελος και θα ηθελα να με βοηθησετε σε καποιες αποριες που εχω..προκειτε περισσοτερο για επαγγελματικη χρηση..αγορασα προσφατα στην καφετερια τη samsung led series 7 UN55B7000 55” 1080p HDTV με σκοπο την καλυτερη θεαση αθλητικων γεγονοτων..δυστυχως ομως βρισκομαστε στην ελλαδα και δεν μπορουμε να αξιοποιησουμε στο επακρον τις δυνατοτητες των τηλεορασεων που αγοραζουμε..και με την μη παροχη καποιου hd καναλιου απο τη κρατικη τηλεοραση αλλα ουτε καν απο το nova h διαφορα ειναι μικρη στην ποιοτητα..και εφοσων προκειται για μαγαζι καταλαβαινετε..μπορει καποιος να μου προτεινει καποιο πακετο που να παρεχει hd καναλια και που να αξιζει να μπει σε καφετερια?? Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα..
Υ.Γ Συγγνωμη αν σας κουρασα!!

το αλβανικό πακέτο νομίζω πως είναι ταμάμ για σένα ;-)

δεν ξέρω/δεν νομίζω να υπάρχουν τόσα πολλά κανάλια με αθλητικά HD σε άλλο πακέτο ;-)

Υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Αγγλία μια δικαστική μάχη μεταξύ των αγγλικών pub και του Sky γιατί οι ιδιοκτήτες των pub πρόβαλαν το Αγγλικό πρωτάθλημα μέσω Nova ή Digitalb που η αγορά τους ερχόταν φθηνότερα για αυτούς και όχι με Sky. Αν δηλαδή αθλητικά γεγονότα για τα οποία τα δικαιώματα για την Ελλάδα τα έχει πάρει π.χ. η Nova τα δείχνει καφετέρια μέσω άλλης συνδρομής π.χ. Digitalb τότε νομίζω ότι μπορεί η Nova να κινηθεί δικαστικά.

Το αν θα κερδίσει ή όχι τη δίκη δεν γνωρίζω.

Το έχει επιχειρήσει στην Ελλάδα άλλος επιχειρηματίας αυτό;

Να δείχνει π.χ Αγγλικο Πρωτάθλημα μέσω Digitalb;

Πάντως στη Λευκάδα υπήρχαν καφετέριες που διαφήμιζαν ότι δείχνουν Αγγλικό πρωτάθλημα μέσω Sky για τους Άγγλους τουρίστες.

Κοιτα επειδη γνωριζω απο προσωπικη εμπειρια οτι η νοβα τα ψαχνει αυτα επιθυμω να κανω το εξης..επειδη εχω και αρκετες τηλεορασεις και θελω να δειχνω διαφορετικους αγωνες ταυτοχρονα να κρατησω τ νοβα(γτ πληρωνω επαγγελματικο και αν το κοψω ειναι πολυ πι8ανον να με βρουν οπως τοτε που πληρωνα τ απλο και μου αλλαξαν τ συμβολαιο) και στην νεα τηλεοραση να τοποθετησω το νεο αποκωδικοποιητη..δεν νομιζω να εχω προβλημα ετσι..κανω λαθος?? αν και το οτι δεν εχουν ελληνικο ηχο ειναι ενα σημαντικο μειον για καφετερια..

Last edited:

Κοιτα επειδη γνωριζω απο προσωπικη εμπειρια οτι η νοβα τα ψαχνει αυτα επιθυμω να κανω το εξης..επειδη εχω και αρκετες τηλεορασεις και θελω να δειχνω διαφορετικους αγωνες ταυτοχρονα να κρατησω τ νοβα(γτ πληρωνω επαγγελματικο και αν το κοψω ειναι πολυ πι8ανον να με βρουν οπως τοτε που πληρωνα τ απλο και μου αλλαξαν τ συμβολαιο) και στην νεα τηλεοραση να τοποθετησω το νεο αποκωδικοποιητη..δεν νομιζω να εχω προβλημα ετσι..κανω λαθος?? αν και το οτι δεν εχουν ελληνικο ηχο ειναι ενα σημαντικο μειον για καφετερια..

Αν έχεις έτσι κι αλλιώς νόβα και μάλιστα με επαγγελματικό συμβόλαιο, τότε γιατί όχι σε κάποια άλλη tv να μην παίζει Ισπανικό ή γερμανικό ή πορτογαλλικό πρωτάθλημα που τα δικαιώματα δεν τα έχει η νόβα?

Βέβαια, τα έχει ο ΟΤΕ με το connex, αλλά επειδή δεν είναι τηλεοπτικός πάροχος, δικαιούται να αντιδράσει? Δεν το γνωρίζω, απλά συλλογισμούς κάνω.

Ψάχτο, ίσως ρωτώντας και άλλους πιο ειδικούς. Αν και νομίζω ότι κανένας δεν θα μπορεί να σου απαντήσει με απόλυτη σιγουριά.

Πάντως αν το αποφασίσεις, το digitalb έχει πανδαισία και μεγάλη ποσότητα HD μεταδόσεων ποδοσφαίρου(και όχι μόνο) από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα και διοργανώσεις της Ευρώπης.

Το καλύτερο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να συμβουλευτείς ένα δικηγόρο πριν κάνεις οτιδήποτε. Γιατί υπάρχουν και καλοθελητές (ανταγωνιστές) που μπορεί να ειδοποιήσουν Nova , Conn-x και μετά να αρχίσουν εξώδικα και να μπεις αν μη τι άλλο σε μια ταλαιπωρία.

Re: Απάντηση: DIGITALB HD

o KAON HD κατεβαζει τις συχνοτητες απ τον ASTRA 19E και απο τον EUROBIRD 9A 9E με τα HD καναλια;;;
εχει δοκιμασει κανεις;;

Τα ελεύθερα HD κανάλια στον ASTRA 19E τα κατεβάζει μια χαρά , το ίδιο θα ισχύει και για τον EUROBIRD 9E φαντάζομαι . -bye-

Αυτο που κανει αποψε το Digitalb ειναι μοναδικο!
:SFGSFGSF:
5 ταυτοχρονες HD μεταδοσεις και στο εκτο καναλι δειχνει τα highlights των ζωντανων αγωνων παντα σε HD!
:aktion033:
Υπερθεαμα Champions League με τις περισοτερες High Definition μεταδοσεις στην Ευρωπη!
:award:

Y.Γ. Και η ακριβη μας Νοva ... :sleep:

Απάντηση: DIGITALB HD

Τι επιλογή γλώσσας έχουν
Αλβανική μόνο ή και/τις γλώσσες των αντιπάλων, όπως στο sky.de?

θα ηθελα να προσθεσω και εγω με τη σειρα μου οτι μου ειναι πολυ δυσκολο να παρακολουθησω 5 καναλια Hd την ιδια στιγμη
βεβαια καλο ειναι να υπαρχουν αλλα τελος παντον:flipout:
εγω σημερα επιασα 2 με το μονομετρο και αν δε με εκοβε και μια πολυκατοικια στην γειτονια αλλο ενα :stoned:

sd καμια 15αρια διαφορετικες επιλογες απο διαφορους δορυφορους μεσο feed μεταδοσεων

θα μου πειτε παντα θα βλεπεις κι αν δε,,,

ε αμα δε δω θα παω εξω μια βολτα στην καφετερια ολο μεσα θα καθομαι

να παρω και λιγο αερα βρε αδερφε:ernaehrung004:

α μου φενεται επαιζε κι ενα παιχνιδι και το ΜΕGA βρε να παρει η ευχη το ξεχασα αυτο:ADFAD2:

απλα απεριγραπτη η ολη φαση σημερα....η εικονα ηταν απιστευτη σε ολους τους αγωνες...keep up the good work digitalb HD!!!!