ε για να το λέω...Τη δοκίμασες ?????
1.3.40 εν όψει...
απροβλημάτιστη
λες να'μαι και να μην το ξέρω?! δεν είπα ότι είμαι τίποτα ούτε επίσημος. απλά έχω βρει κάποια που είναι συμβατή και την προτιμώ για τις παραπάνω δυνατότητες που μου δίνει. Οπως το ότι παίζει παράλληλα το HDMI με το SCART->RCA στη 2η ΤV (σε sd στην 2η εννοείται) με το menu και το epg...Για να καταλάβω, είσαι και επίσημος beta tester ?????
έχεις pmΑπο που μπορω να την κατεβασω?
σου χω στείλει pmκαλησπερα,εχω ενα προβλημα με το συγκεκριμενο δεκτη....Δεν μπορω να streamαρω στο pc μου γιατι δεν μπορω να βρω το admin και το password..Μηπως γνωριζει κανεις να μου πει ποιοι ειναι?
Ευχαριστω εκ των προτερων
φιλε μου σε ευχαριστω για τον χρονο σου μονο που δεν το ελαβα.......σου χω στείλει pm
![]()
Απο που μπορω να την κατεβασω?
dvd recorder???!!!εγγραφή από standby ("off") κάνει; ξυπνάει;
τον εξωτ. δίσκο τον κλείνει αν δεν τον χρησιμοποιεί;
wifi μέσω usb stick υποστηρίζει;
διαβάζει avi αρχεία divx με gr srt τελικά παίζει;
γράφει και σε ntfs που λέει το manual?
και το βασικότερο, μπορώ να προγραμματίσω εβδομαδιαία, κανάλι ΤΑΔΕ (δορυφορικό ή DVB-T) από 9:00-11:30 και να το κάνει αξιόπιστα; με ενδιαφέρει το pvr κομμάτι (δέκτη έχω ήδη) ή να πάω να πάρω ένα dvd-recorder;
λες να'μαι και να μην το ξέρω?! δεν είπα ότι είμαι τίποτα ούτε επίσημος. απλά έχω βρει κάποια που είναι συμβατή και την προτιμώ για τις παραπάνω δυνατότητες που μου δίνει. Οπως το ότι παίζει παράλληλα το HDMI με το SCART->RCA στη 2η ΤV (σε sd στην 2η εννοείται) με το menu και το epg...
έχεις pm
παλικαρια μια βοηθεια....Θελω τα default passwords του digitalbox hdst για να sreamαρω στο pc.μηπως καποιοσ γνωριζει να μου πει?
ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.