Digitalbox HDST-1200 combo

Re: DIGITALBOX HD TS-1200 COMBO????

Για να καταλάβω, είσαι και επίσημος beta tester ?????

Για να καταλάβω, είσαι και επίσημος beta tester ?????
λες να'μαι και να μην το ξέρω?! δεν είπα ότι είμαι τίποτα ούτε επίσημος. απλά έχω βρει κάποια που είναι συμβατή και την προτιμώ για τις παραπάνω δυνατότητες που μου δίνει. Οπως το ότι παίζει παράλληλα το HDMI με το SCART->RCA στη 2η ΤV (σε sd στην 2η εννοείται) με το menu και το epg...

Απο που μπορω να την κατεβασω?
έχεις pm

καλησπερα,εχω ενα προβλημα με το συγκεκριμενο δεκτη....Δεν μπορω να streamαρω στο pc μου γιατι δεν μπορω να βρω το admin και το password..Μηπως γνωριζει κανεις να μου πει ποιοι ειναι?
Ευχαριστω εκ των προτερων

καλησπερα,εχω ενα προβλημα με το συγκεκριμενο δεκτη....Δεν μπορω να streamαρω στο pc μου γιατι δεν μπορω να βρω το admin και το password..Μηπως γνωριζει κανεις να μου πει ποιοι ειναι?
Ευχαριστω εκ των προτερων
σου χω στείλει pm
-bye-

σου χω στείλει pm
-bye-
φιλε μου σε ευχαριστω για τον χρονο σου μονο που δεν το ελαβα.......
Αν μπορεις κανε ενα κοπο ακομα ή στειλτο μου στο [email protected].
και παλι χιλια ευχαριστω ,με σωνεις-bye--bye-

εγγραφή από standby ("off") κάνει; ξυπνάει;
τον εξωτ. δίσκο τον κλείνει αν δεν τον χρησιμοποιεί;
wifi μέσω usb stick υποστηρίζει;
διαβάζει avi αρχεία divx με gr srt τελικά παίζει;
γράφει και σε ntfs που λέει το manual?
και το βασικότερο, μπορώ να προγραμματίσω εβδομαδιαία, κανάλι ΤΑΔΕ (δορυφορικό ή DVB-T) από 9:00-11:30 και να το κάνει αξιόπιστα; με ενδιαφέρει το pvr κομμάτι (δέκτη έχω ήδη) ή να πάω να πάρω ένα dvd-recorder;

Last edited:

παλικαρια μια βοηθεια....Θελω τα default passwords του digitalbox hdst για να sreamαρω στο pc.μηπως καποιοσ γνωριζει να μου πει?
ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!!!!

εγγραφή από standby ("off") κάνει; ξυπνάει;
τον εξωτ. δίσκο τον κλείνει αν δεν τον χρησιμοποιεί;
wifi μέσω usb stick υποστηρίζει;
διαβάζει avi αρχεία divx με gr srt τελικά παίζει;
γράφει και σε ntfs που λέει το manual?
και το βασικότερο, μπορώ να προγραμματίσω εβδομαδιαία, κανάλι ΤΑΔΕ (δορυφορικό ή DVB-T) από 9:00-11:30 και να το κάνει αξιόπιστα; με ενδιαφέρει το pvr κομμάτι (δέκτη έχω ήδη) ή να πάω να πάρω ένα dvd-recorder;
dvd recorder???!!!
σε αυτό δεν σου απαντάω...ελπίζω να κάνεις πλάκα
σιγά μην πάρουμε dvd τώρα που υπάρχουν τα flashάκια!!! συγκεντρωωώσου :smile:

λες να'μαι και να μην το ξέρω?! δεν είπα ότι είμαι τίποτα ούτε επίσημος. απλά έχω βρει κάποια που είναι συμβατή και την προτιμώ για τις παραπάνω δυνατότητες που μου δίνει. Οπως το ότι παίζει παράλληλα το HDMI με το SCART->RCA στη 2η ΤV (σε sd στην 2η εννοείται) με το menu και το epg...

έχεις pm

Καλημέρα, Συγχωρήστε με για την αγνοια μου αλλά μόλις γραφτηκα στο forum. Εχω τον συγκεκριμένο δέκτη και ήθελα βοήθεια στο να κατεβάσω το νέο firmware (προσπάθησα να το κατεβάσω από το τουρκικο forum και το hotfile αλλά απέτυχα). Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. Υ.Γ. Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη !

sat4all καλημερα,εγω εχω περασμενη την 1.3.26 emu στον αποκωδικοποιητη μου,θελω να ρωτησω ποια τα πλεονεκτηματα αν βαλω την 1.3.81 LemonTree?ευχαριστω....

παλικαρια μια βοηθεια....Θελω τα default passwords του digitalbox hdst για να sreamαρω στο pc.μηπως καποιοσ γνωριζει να μου πει?
ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!!!!

Και εγω θα το ηθελα........

Στο menu-->Internet--->net config θελει κωδικο
ξερει κανεις ποιος ειναι?????????????