DigitalWorld HDT-150

Απάντηση: Re: Digital World HDT-150 - Review

Καλημέρα και χρόνια πολλά,

Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω τον συγκεκριμένο αποκωδικοποιητή θα ήθελα να ρωτήσω οτι βλέποντας τα χαρακτηριστικά του είδα οτι είναι HDMI 1.1 και οχι 1.3 ισχύει κάτι τέτοιο και αν ναι τι σημαίνει αυτό?

Επίσης επειδή είναι αρκετές οι σελίδες, εχω την εντύπωση οτι απο το αρχικό ποστ πρέπει να βγήκε και κάποιο firmware, καλά κατάλαβα ?

Διαβάζω το φορουμ πολύ καιρό αλλά σήμερα αποφάσισα να κάνω εγγραφή, καλός σας βρήκα.. :)

Χρόνια πολλά και καλωσόρισες στη παρέα.

1) Λόγω της ΗDMI 1.1 δεν μπορεί να δεχτεί ήχο με τα τελευταία ΗD formats ήχου. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι σε αναπαραγωγή mkv, m2ts ή τηλεοπτικό σήμα (:ADFADF1:) με ήχο ΗD DTS κτλ, δεν θα έχεις ήχο.
Μόνο DTS ή DD περνάει και αυτό μόνο by pass σε AV Receiver (δεν κάνει downmix).

2) Tελευταίο fw update θα βρεις εδώ

Επίσης ξέρουμε τι κατανάλωση ρεύματος εχει?

Δυστυχώς κατανάλωση δεν μπόρεσα να βρώ...

:ernaehrung004:

Re: Digital World HDT-150 - Review

Σ ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις φίλε μου,

Τον αγόρασα τελικά και τον δοκίμασα στα γρήγορα (στην δουλειά οχι στο σπίτι) αρκετά καλός με σχετικά καλή εναλαγή καναλιών..

Ξέρουμε τι διορθώνει το firmware ? είδα οτι αυτο που αγόρασα εγω εχει Μαιου 2010, το μόνο πρόβλημα που εντώπισα είναι στην εγγραφή, κοληματάκια σε αυτα που εγραψα, ενω σε αρχεία Avi δεν τα είχα !!

Είναι κάτι που υπήρχε σαν πρόβλημα με την έκδοση που εχω ή εχει πρόβλημα η συσκευη άραγε?

Απάντηση: Digital World HDT-150 - Review

Δεν έχει πρόβλημα η συσκευή. Απλά το συγκεκριμένο fw του Μαΐου διόρθωνε κάποια πραγματάκια (όπως η λειτουργία loop του σήματος όταν ήταν αυτός κλειστός) και χάλασε το θέμα αναπαραγωγής των εγγραφών που έκανε ο ίδιος ο δέκτης!!! Οι ίδιες εγγραφές μάλιστα έπαιζαν σωστά σε άλλα mps και pc...

Με το νέο fw διορθώνεται το πρόβλημα αυτό, μην ανησυχείς... έχει ήδη αναφερθεί στο νήμα.

Καλό είναι, εφόσον έχεις την όρεξη να ασχοληθείς με τις δυνατότητες του δέκτη, να διαβάσεις όλο το νήμα καθώς θα βρεις αρκετά χρήσιμα πράγματα!

Καλορίζικος και καλοθέατος εύχομαι!

Σ ευχαριστώ πολύ Dalanik μόλις διάβαζα σε άλλο tab του browser τα παιδιά που έλεγαν οτι είχαν το ιδιο πρόβλημα..

Εχω κατεβάσει το firmware απο το λινκ που μου έδωσες και θα το περάσω οταν παω σπίτι..

Καλημέρα.

Ειμαι καινουργια στο φόρουμ. Εψαχνα για δεκτη, είχα επιλέξει μεταξυ τριων και μπηκα για να διαβασω και ν αποφασίσω ποιον θα πάρω. Τελικά πήρα τον HDT-150 μετα απο τη κατατοπιστικότατη παρουσιαση. Σ' ευχαριστω πολύ. Με βοηθησες πάρα πολύ. Ειμαι εντελώς άσχετη και με τις τοσες λεπτομέρειες που εγραψες, εκανες την επιλογή μου πολύ ευκολη.

Καλωσόρισες στη παρέα και καλοθέατος ο δέκτης (να αποφύγεις τις ειδήσεις, κάνουν κακό στα εγκεφαλικά κύτταρα! :D) .

Για όποιες απορίες έχεις στη πορεία, εδώ είμαστε.

Να σημειώσω πως , με το τελευταίο firmware και σε πολύ συγκεκριμένα αρχεία AVI [που δυστυχώς πληθαίνουν] [από κάποιες συγκεκριμένες σειρές που παρακολουθώ] παρουσιάζονται αποσυγχρονισμοί [ο ήχος με τους υπότιτλους συμβαδίζουν , η εικόνα έχει μείνει λίγο ... πίσω] κάτι που λύνεται με διακοπή και χρήση της επαναφοράς [αν είναι διαθέσιμη].

Μόλις παρήγγειλα και εγώ . Να δούμε αν θα επαληθευτούν οι προσδοκίες μου.

Sorry αν εχει ηδη απαντηθει (για να μην διαβαζω 25 σελιδες), μια ερωτηση:
Τα led σβηνουν ή ειναι μονιμως οn?

Χμ, προβλημα αυτο για εμενα που θελω πληρη συσκότιση για τον προβολεα..
Δεν παιζει καμια επιλογη στο μενου για σβυσιμο;

Όχι, αλλά παίζει σκούρο χαρτόνι με ζελοτέιπ...:flipout:

Χωρίς πλάκα, βγάζει μάτι το led, έχει αναφερθεί από τα εισαγωγικά posts. Mπορείς πάντα βέβαια να το ξεπατώσεις, αν ανοίξεις το δέκτη... (έχω βάλει φωτό του ανοικτού σε προηγούμενη σελίδα, μη βαριέσαι Τάκη! :D -bye-

Τάκη, μαρκαδοράκι μαύρο και καθάρισες....:D

Τα χω κανει αυτα και στο παρελθον, αλλα εστω και το παραμικρο φως με ενοχλει! :p

Όχι, αλλά παίζει σκούρο χαρτόνι με ζελοτέιπ...:flipout:

Χωρίς πλάκα, βγάζει μάτι το led, έχει αναφερθεί από τα εισαγωγικά posts. Mπορείς πάντα βέβαια να το ξεπατώσεις, αν ανοίξεις το δέκτη... (έχω βάλει φωτό του ανοικτού σε προηγούμενη σελίδα, μη βαριέσαι Τάκη! :D -bye-
οχι οτι βαριεμαι αλλα σε ποια σελιδα; :D

Ασε το βρηκα :p

attachment.php

Οποτε αποσυνδέω το καλωδιο μπροστα;

Oι αντανακλάσεις από το προβόλι δεν σε ενοχλούν βρε???
Μη μου πεις ότι έχεις βάψει το σπίτι μαύρο...:eek:

Εδώ το πόστ...

ps. Πες στον Αντώνη να σου στείλει ένα και βάλε χαρτόνι... μην ακούς για μαρκαδόρους... ο ανθρώπος δεν έχει ιδέα από δέκτες... περαστικός ήταν... :D

Ασε το βρηκα :p

attachment.php

Οποτε αποσυνδέω το καλωδιο μπροστα;

Ναι... έχει και άλλες ενοχλητικές ενδείξεις... όπως το κανάλι που παίζει σε πρασινάκι...