DigitalWorld HDT-150

Re: Digital World HDT-150 - Review

Ρίξε ένα γκουγκλάρισμα ή δες μέσα στην κατηγορία των δεκτών...

Δεν μου αρέσει να διαφημίζομαι....σόρυ....-bye-

Απάντηση: Digital World HDT-150 - Review

H εσωτερική πλακέτα είναι max 11cmx16cm. (τι έχεις στο μυαλό σου Μάνο?)

Ανέβασα και φωτό, όποιος θέλει καλύτερη ανάλυση να μου στείλει το E-Mail του και θα την έχει...

attachment.php

attachment.php

-bye-

Attachments

• 1-1.jpg
    1-1.jpg
    117.8 KB · Views: 257
  • 2-1.jpg
    2-1.jpg
    46.1 KB · Views: 377

Νίκο ευχαριστώ.
11Χ16 πρέπει να είναι μόνο η πλακέτα καθαρή έτσι; Χωρίς το μεταλλικό του δέκτη. Me τον μεταλλικό το βλέπω να πηγαίνει γύρω στα 20εκ.

Τον τελευταίο καιρό ψάχνομαι με ένα πρότζεκτ αυτοκινήτου, πάω για ενσωμάτωση της πλακέτας μέσα σε εργοστασιακή μονάδα αυτοκινήτου. Το παλεύω με ένα Crystal αλλά με παιδεύει γιατί θέλει τροποποίηση στην τροφοδοσία του (220 V γαρ), ενώ εδώ από ότι θυμάμαι είχε εξωτερικό τροφοδοτικο 12V.

11x16 μόνο η πλακέτα Μάνο... το μεταλλικό του δέκτη δεν το μέτρησα αλλά είσαι κοντά στον υπολογισμό σου, ίσως και λίγο παραπάνω στα 22cm...

-bye-

εβαλα εναν ενισχυτη με οπτικη ινα και παω να μαιξω mkv αρχειο αλλα και παλι δεν περναει ο ηχος. κνω κατι λαθος ?

Έχεις κάνει την ρύθμιση στο menu του δέκτη "ψηφιακός ήχος -> by pass" ?

Ναι...

Για να δούμε...

1) Στον ΑV Receiver έχεις επιλέξει την κατάλληλη είσοδο, η οποία είναι ίδια με την οπτική είσοδο που χρησιμοποίησες?

2) Δοκίμασες άλλο mkv με διαφορετικό format ήχου? Έπαιξε? Αν δεν έχεις άλλο format και όλες οι ματρόσκες σου είναι HD δοκίμασε να παίξεις μουσική από mp3 και πες μας.

Ξεκινάμε από τα απλά γιατί συνήθως εκεί στραβώνει το πράγμα...

1 ναι εχω επιλεξει την καταλληλη εισοδο
2.mp3 παιζει. δοκιμασα κι αλλες ταινιες αλλα τιποτα. μονο μια την οποια την παιζει και απο τα ηχεια της tv , οποτε ειναι decoded ηδη

κριμα. γαιτι αυτος ηταν ο κυριος λογος που τον πηρα τον συγκεκριμενο αποκωδικοποητη

Φίλε μου περνάει ψηφιακά τον ήχο και οποιοσδήποτε ΑV Receiver αποκωδικοποιεί σε DTS το περιεχόμενο...

Κάτι άλλο συμβαίνει... :chinscratch:

Αλλού είναι το πρόβλημα, παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις...

δεν εχει και πολλες ρυθμίσεις να ψάξω...χαχαα
να δοκιμασω με coaxial ?

Δεν τον ξέρω. Τι ακριβώς σημαίνει από σύστημα υπολογιστή??? μήπως ο ενισχυτής σου δεν αποκωδικοποιεί DD και DTS? Τον έχεις δοκιμάσει φαντάζομαι.

Εφόσον έχεις κάνει όλες τις ρυθμίσεις σωστά... δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτε άλλο Jean-Paul... :nounder:

Είσαι Αθήνα?

αθηνα ειμαι ναι. το συστημα TEAC2000 πουλιοταν απο κατασηματα για pc. το ειχα για να βλεπω σε ενα μικρο χωρο ταινιες απο το pc καποτε αλλα ναι παιζει κανονικα 5.1 me οπτικη ινα και coaxial και στερεο αναλογικα. αυτα τα τρια εχει σαν επιλογες. ειναι με ενεργο γουφερ 5.1 .δεν νομιζω με τιποτα να φταιει αυτο γιατι το ειχα δοκιμασει και προσφατα στην τηλεοραση μου.

να ρωτησω κατι. απο το σκληρο δισκο που ειναι με usb συνδεδεμενος δεν παιζει ρολο έτσι ? απο εκει περναει το σημα στον αποκοδικωποιητη κανονικα και απο εκει το περνουμε το παμε στον ενισχυτη οπου πρεπει να παιξει ο ηχος στα ηχεια,έτσι?

Ναι όπως το περιγράφεις...
- O δίσκος στέλνει σήμα στο player του δέκτη με usb
- O δέκτης στέλνει σήμα στην tv με ΗDMI (εικόνα και ήχο) και μόνο ηχητικό σήμα (by pass) με optical ή coaxial στον ενισχυτή.
- Ο ενισχυτής σου πρέπει να είναι στην αντίστοιχη επιλογή με την είσοδο optical ή coaxial που έχεις συνδέσει το ψηφιακό καλώδιο
- Στη συνέχεια να αποκωδικοποιεί το ηχητικό σήμα DTS που λαμβάνει (θα πρέπει να έχει και ένδειξη στο display) και στη συνέχεια να το δίνει στα 5.1 ηχεία του συστήματός σου...

simple as that!

Παίξε λίγο και με τις ρυθμίσεις του ενισχυτή... μήπως... δεν ξέρω...
...τελείως κουφό που δεν παίζει... :damnyou: