DigitalWorld HDT-150

Απάντηση: Digital World HDT-150 - Review

Λοιπόν οι τελευταίες φωτογραφίες...

ο δέκτης εν υπηρεσία...
attachment.php

το power supply του δέκτη
(δεν ξέρω αν όλα έρχονται με το συγκεκριμένο, το οποίο είναι εντελώς αθόρυβο βέβαια...)
attachment.php

Kαι η δίμετρη ξανθιά... :Banane0::Banane0:
charlize_theron_laying_sexy.jpg

Attachments

• DW HDT-150 d.jpg
    DW HDT-150 d.jpg
    173.8 KB · Views: 260
  • DW HDT-150 e.jpg
    DW HDT-150 e.jpg
    159.3 KB · Views: 261
Re: Digital World HDT-150 - Review

το power supply του δέκτη
(δεν ξέρω αν όλα έρχονται με το συγκεκριμένο, το οποίο είναι εντελώς αθόρυβο βέβαια...)

Μαλλον σ αυτο το τοπικ,πρεπει να διαβασα οτι απο το τροφοδοτικο ακουγεται ενας ηχος.
Μια που το ανεφερες,να πω και γω οτι οντως το τροφοδοτικο ειναι αθορυβο.

σχετικα με το pvr .πως μπορω να το βαλω να γραψει μια συγκεκριμένη ώρα ?

ευχαριστώ

Όπως βλέπεις menu-->Πρόγραμμα-->Time Record
attachment.php

Θα εμφανιστεί μια καρτέλα, όπου θα προσθέσεις προγράμματα εγγραφής, κατά βούληση, πατώντας το κόκκινο κουμπί στο remote control.

εγραψα το μεσημερι τη φορμουλα αλλα κανει πολλα σπασίματα τωρα που την εβλεπα το βραδυ. γιατι ?

Last edited:

1) Σε τι μέσο το έγραψες? φλασάκι ή δίσκο?
2) Ποιότητα σήματος?
3) fw version?

σε σκληρό mypassport
digea ALPHA
δεν θυμάμαι. αλλα δεν εχω κανει καποιο update ποτε

1) Εφόσον έγραψες σε δίσκο και όχι σε στικάκι θα έπρεπε να είναι εντάξει.
2) Αν μπορείς δες και την ποιότητα σήματος (%) παίζει ρόλο. Ίσως τα σπασίματα να μην είναι από την εγγραφή αλλά από τη λήψη.
3) Αν έχεις fw του Μαίου 2010, υπάρχει bug. O player του δέκτη δεν παίζει σωστά ότι γραφτεί! έλεγξε το fw από menu-->σύστημα-->πληροφορίες.
Αν δεν είναι Ιαν. 2011, κάνε αναβάθμιση!
Επίσης δοκίμασε να αναπαράγεις το αρχείο με τα σπασίματα στο pc (vlc κτλ) και δες αν εξακολουθούν τα σπασίματα. Αν έχεις fw Μαΐου θα παίξει κανονικά στο pc.

απο το pc μου το επαιξα γιατι στο player εκανε σπασιματα του δεχτη. το εβαλα στο pc και το ιδιο ακριβως !! η ποιοτητα σηματος ηταν μια χαρα. το κοιταξα πριν φυγω.
κατι αλλο παιζει...

version: 28 may 2010

Last edited:

Έχεις ξανακάνει άλλη εγγραφή? Αν ναι πως τα πήγε?

Επίσης επιμένω ότι πρέπει να ελέγξεις το fw version. Aν είναι Μαΐου οφείλεται σε αυτό!

οχι ηταν η πρωτη φορα .

σημερα θα περασω το update και θα ξαναδοκιμάσω

Οκ... το πιθανότερο είναι να φταίει το software...
Πιστεύω ότι με την αναβάθμιση θα λυθεί το πρόβλημα!

Προσοχή στις οδηγίες και περιμένουμε να μας πεις εντυπώσεις.

Καλημερα σε ολους σας.Απο Λαρισα γραφω και θελω να ρωτησω το εξης απλο.Θα τον αγορασω αυριο απο Ηλεκτρονικη (44ε),πρεπει να τον κανω αναβαθμιση?Ευχαριστω.

Ανάλογα το πιο fw version θα είναι περασμένο.
Ίσως κάποιος που να αγόρασε από την ίδια πηγή να γνωρίζει... ας μας ενημερώσει όποιος γνωρίζει.

Αυτό που θέλω να σου πω εγώ είναι ότι πολύ εύκολα μπορείς να διαπιστώσεις αν χρειάζεται fw update από menu-->σύστημα-->πληροφορίες...
Αν δεν αναγράφεται ημερ/ια "Jan 2011" χρειάζεται αναβάθμιση.

Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη, δύο-τρεις κινήσεις θα κάνεις και διαρκεί το πολύ 5 λεπτά. Επίσης υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες για το πως γίνεται σε pdf!
Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα στικάκι σε FAT 32 (όλα τα στικάκια με μνήμη κάτω από 4GB σε FAT είναι, οπότε κανένα πρόβλημα και από εκεί), στο οποίο θα κάνεις copy το αρχείο αναβάθμισης - προσοχή να μην είναι σε φάκελο, αλλά μόνο του (χύμα στο στικάκι δηλ.)

Ευχαριστω πολυ,τον αγοραζω και βλεπω.Απ οτι καταλαβα ειναι "τιμιο"μηχανακι!Αν και το πιο πιθανο ειναι να σε ξαναενοχλησω με καποια απορια.Το firmware που το βρισκω?

Last edited:

Καλησπέρα,
ενδιαφέρομαι για τον εν λόγω δέκτη, θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου γράψει με λίγα λόγια γιατί να προτιμήσει κάποιος τον Digital World από τον Crystal Audio HD ή κάποιον άλλο αντίστοιχο σε αυτήν την κατηγορία. Εκτός του ότι είναι φτηνότερος, είναι και καλύτερος ?? Ευχαριστώ.

Το βλέπω δύσκολο κάποιος να έχει δοκιμάσει και τους δύο...

Έτσι κι αλλιώς όμως καλό είναι να διαβάσεις και τα δύο νήματα, να δείς τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του καθενός και να αποφασίσεις ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Αν το κάνεις, δεν θα ήταν άσχημο να μας ενημερώσεις κι όλας, μιας και μέχρι τώρα δεν έχει γίνει κάτι ανάλογο και θα ήταν χρήσιμο για τους υποψήφιους αγοραστές.

-bye-

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση, έχω διαβάσει αρκετές σελίδες και για τους δύο, άλλά εκτός της τιμής δεν προκύπτει κάποια σημαντική διαφορά. Ο μεν Digital έχει spdif οπτική έξοδο ήχου, ο άλλος έχει coaxial και επιχρυσωμένους ακροδέκτες. Στον τομέα της υποστήριξης firmware,ο digital πως τα πάει? Αρκούν τα 2 firmware που έχουν βγει μέχρι τώρα?

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση, έχω διαβάσει αρκετές σελίδες και για τους δύο, άλλά εκτός της τιμής δεν προκύπτει κάποια σημαντική διαφορά. Ο μεν Digital έχει spdif οπτική έξοδο ήχου, ο άλλος έχει coaxial και επιχρυσωμένους ακροδέκτες. Στον τομέα της υποστήριξης firmware,ο digital πως τα πάει? Αρκούν τα 2 firmware που έχουν βγει μέχρι τώρα?

Και οι 2 δεκτες θεωρω οτι ειναι οι καλυτεροι της αγορας.Για το μεν CA θα ελεγα οτι ειναι πιο μικρος-εμφανισημος απο τον DIGITAL .Απο την αλλη μερια ο DIGITAL εχει σαφως καλυτερο R/C και εξ.τροφοδοτικο.Παρολο που εχω τους 2 HD receivers της CA,τωρα μαλλον τωρα θα πηγαινα για τον DIGITAL...