DigitalWorld HDT-150

Re: Digital World HDT-150 - Review

Μου βρίσκει 2 φορές τα Πρίσμα, Βουλή, ΡΙΚ, cine/sport+.

Και μενα ο Digital World ,2 φορες τα βρισκει,σε ξεχωριστες συχνοτητες.
Στην τηλεοραση των γονιων μου (Lg- με δεκτη mpeg4) τα πιανει και κει απο 2 φορες.
Στην τηλεοραση μου (samsung -με δεκτη mpeg2) τα βρισκω μια φορα.
Και να πω οτι εχω 2 κεραιες.Μια προς Πηλιο και μια προς Δοβρουτσι.

(Αντε και η παρασκευη πλησιαζει !! :ernaehrung004:)

καλημερα σε ολους ! Σημερα ξυπνησα νωρις και σκεφτηκα να δοκιμασω να πιασω τα ψηφιακα (απο τις δοκιμες που γινονται,στην Θεσσαλια). Μεχρι τις 6 η ωρα το πρωι,παιζανε μια χαρα,μετα τα κοψανε.
Εχω και ενα προβλημα με τον δεκτη,μετα την τελευταια αναβαθμιση....
Οταν βαζω την αναλυση σε 576ι,δεν μου δειχνει τιποτα στην τηλεοραση.Ουτε το μενου δεν εμφανιζεται,οταν παταω το πληκτρο στο τηλεκοντρολ του δεκτη.Ευτυχως θυμομουν πως να παω στην ρυθμιση,(με τυφλο συστημα), το αλλαξα και ολα καλα. Για καποια στιγμη,νομιζα οτι ειχε χαλασει ο δεκτης !

Και κατι αλλο που εχω εντοπισει,ειναι οτι τωρα εχει στο μενου την αυτοματη διαταξη οθονης,αλλα δεν νομιζω να κανει κατι.Δειχνει ολα τα καναλια σε 16:9.
Δεν ξερω αν αλλαζει κατι οταν βαζω να παιξει καποια ταινια.Δεν το εχω δοκιμασει εκει.

ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ 42 ΚΑΙ 53 ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΠΗΛΙΟ ΤΕΛΙΚΑ....ΤΟ ΔΟΥΒΡΟΥΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΠΕΜΠΨΕΙ ΤΟ Α ΜΠΟΥΚΕΤΟ (ΡΙΚ-ΒΟΥΛΗ ΚΛΠ) ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΗΛΙΟ ΜΕ MPEG2 GIA TH ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Re: Απάντηση: Digital World HDT-150 - Review

EPG & Teletext

Πλήρης υποστήριξη ελληνικών. Ανάλογα τι εκπέμπουν τα κανάλια φυσικά. (π.χ. το MEGA, μια έτσι... μία αλλιώς...)
...

Καλησπέρα παιδιά!
Βρήκα την ευκαιρία μιας που εδώ υπήρχαν κ εικόνες απο το EPG..
Μια μικρή ερώτηση.. μπορείς να δεις το EPG παραπάνω από μιας συχνότητας καναλιών ταυτόχρονα? .. δηλαδή:
1. δείχνει EPG 8-10 κανάλια σε μία μόνο σελίδα? και
2. μπορούν αυτά τα κανάλια να είναι σε διαφορετικές συχνότητες?

γιατί υπάρχουν δέκτες εκεί έξω που σου δείχνουν μεν για πολλά κανάλια αλλά έχουν την πληροφορία μόνο για τα κανάλια στην ίδια συχνότητα με αυτό που βλέπεις την εκάστοτε στιγμή..

είναι το μόνο που δεν έχω δει να αναφέρετε και ο μόνος λόγος για να επιλέξω αυτό (περαν του HD) μιάς που έχω ήδη μια πατάτα που αυτό δεν το κάνει..

ευχαριστώ!!!

Απάντηση: Digital World HDT-150 - Review

Επίσης να προσθέσω στην παραπάνω ερώτηση:
Τι γίνεται με τα κανάλια της Digea που εκπέμπουν δίγλωσσο EPG; Σου δείχνει την Ελληνική ή την Αγγλική έκδοση του EPG;

Καλημερα και καλως τα δεχτηκαμε τα ψηφιακα στην Θεσσαλια ! :ernaehrung004::Banane0:

θα χρειαστω λιγο την βοηθεια σας σχετικα με καποιες ρυθμισεις του δεκτη.

Στο μενου λεει ...

1) Ταξινομηση -> με ONID / Service name / service ID
Εδω τι βαζω ? (το εχω με LCN, να το αλλαξω?)

2) LCN -> κλειστο ή ανοιχτο ?

3) εξοδος βιντεο το εχω RGB (το εχω με καλωδιο HDMI) .Το αφηνω οπως ειναι ?

4) Τροφοδοσια κεραιας -> ανοιχτο ή κλειστο (και τι κανει αυτο?)

Καλημερα σε ολους.Δυο ερωτησεις.Δεν δουλευει το κουμπι pic στο τηλεκοντρολ και ας μου πει καποιος γιατι ενω μου βγαζει στην οθονη την μπαρα του ηχου δεν υπαρχει διαφορα στην ενταση της φωνης.Ευχαριστω.

Μημως θα μπορουσε να μου πει καποιος αν εχει το ιδιο προβλημα?Απο το volume + - του δεκτη δεν ελεγχω την ενταση του ηχου στην tv,μονο βλεπω την μπαρα να αυξομειωνεται.

προσεξες μην τυχον και ειναι εντελως κλειστη η ενταση της τηλεορασης ,ή ειναι στο mute ?

Αστο,ακυρο,τα μπλεξα με τον ενισχυτη,ολα οκ.Το κουμπι pic στο remote δουλευει?

τωρα που το ειδα και γω,ουτε εμενα δουλευει.Εχω την εντυπωση οτι με το παλιο firmware δουλευε.Δεν θυμαμαι σιγουρα.Ας μας απαντησει καποιος...

Καλησπέρα παιδιά!
Βρήκα την ευκαιρία μιας που εδώ υπήρχαν κ εικόνες απο το EPG..
Μια μικρή ερώτηση.. μπορείς να δεις το EPG παραπάνω από μιας συχνότητας καναλιών ταυτόχρονα? .. δηλαδή:
1. δείχνει EPG 8-10 κανάλια σε μία μόνο σελίδα? και
2. μπορούν αυτά τα κανάλια να είναι σε διαφορετικές συχνότητες?

γιατί υπάρχουν δέκτες εκεί έξω που σου δείχνουν μεν για πολλά κανάλια αλλά έχουν την πληροφορία μόνο για τα κανάλια στην ίδια συχνότητα με αυτό που βλέπεις την εκάστοτε στιγμή..

είναι το μόνο που δεν έχω δει να αναφέρετε και ο μόνος λόγος για να επιλέξω αυτό (περαν του HD) μιάς που έχω ήδη μια πατάτα που αυτό δεν το κάνει..

ευχαριστώ!!!

Έψαξα αλλά δεν βρήκα τρόπο να δω EPG από δύο διαφορετικά κανάλια ταυτόχρονα.

Καταλαβαίνω τι ζητάς. Ο Δέκτης ενός BD+ΗDR που έχω δείχνει τα προγράμματα όλων των καναλιών ταυτόχρονα (ανεξαρτήτως συχνότητας)

Επίσης να προσθέσω στην παραπάνω ερώτηση:
Τι γίνεται με τα κανάλια της Digea που εκπέμπουν δίγλωσσο EPG; Σου δείχνει την Ελληνική ή την Αγγλική έκδοση του EPG;

Έχω ορίσει γλώσσα στο δέκτη Ελληνικά και όλα τα κανάλια δείχνουν EPG στα Ελληνικά (-bye-)

Το κουμπι pic στο remote δουλευει?

Στο δικό μου, όχι δεν δουλεύει. Δεν δίνει κάποια εντολή.

+++

ps. όλα τα παραπάνω για fw version Φεβ 2010.

Dalanik, ο DW δεν είναι της E-Tek όπως ο CA. Δεν είμαι σίγουρος αν είναι SDMC ή Gospell, αν και νομίζω είναι SDMC.

Πραγματικά δεν έχω ασχοληθεί και δεν γνωρίζω.
Αν βοηθάει σε κάτι ο μετασχηματιστής είναι της gospell πάντως.

Προς μεγάλη μου - κακή - έκπληξη ανακαλύπτω όμως ότι δεν αναγνωρίζει τον εξωτερικό μου, έναν WD my book essential USB3.0 3Tera.

Άν κάποιος γνωρίζει κάτι για τη συμβατότητα με τον σκληρό που προανέφερα, θα βοηθούσε, για να δω τι θα κάνω παρακάτω...:bigcry:

3Τ είναι πολλά και ίσως να οφείλεται σε αυτό.
Αν υπάρχει τρόπος δοκίμασε τα εξής:
1) Disc Defragment και δοκίμασε
2) Disc Format (αφού σώσεις βέβαια σε άλλο δίσκο, όλα τα περιεχόμενα του WD και ξανά δοκιμή.

Αν δεν... και στις δύο περιπτώσεις τότε μάλλον θα έχεις πέσει σε περίπτωση ασυμβατότητας ή αδυναμίας ανάγνωσης 3Τ γενικότερα!
Αντιλαμβάνομαι ότι είναι σοβαρό το πρόβλημα... :nounder:

Αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα με το δικο μου δισκο usb3.0 wd my book 3.0 1tb στο θεμα για τον δεκτη amtc. Ριξε μια ματια στις προσφατες σελιδες οπου μου εχουν προτεινει τα παιδια καποιες δοκιμες που εκανα αλλα για το δικο μου δισκο δυστυχως δεν πετυχαν.

Αν έχεις δοκιμάσει defrag και format και δεν τον βλέπει προφανώς και ο amtc έχει τα δικές του ασυμβατότητες. Στη δική σου περίπτωση βέβαια αποκλείεται να είναι λόγω πολλών ΤΒ. Το 1ΤΒ έχει δοκιμαστεί αρκετά στον WD και δεν έχουμε ανακαλύψει κάποια ασυμβατότητα ως τώρα (αν θυμάμαι καλά!)
Ελπίζω να λυθεί το ζήτημα σύντομα!

Καλορίζικος στους νέους κατόχους!

H λίστα μας...

AFam
akilleas
Akobites
alexator
alphaalpha2010
-ARIS-
astyl
Balder
Blackfox2k7
corduroy27
costas-zx
Dalanik (x4)
dgiann53 (x2)
Δημήτρης Ιωάννου
Entso11
gas2
Hrisa76
Jean-Paul
jimmys77
jsoc
justsomeone
kario
kaster 06
kokolokor5
Mahas
mikemusic4
milios
music_1896
neraidoxori
pan82 (x2)
panos196
playloud
redstar57
satyros_GR
SWISSTEC
t-harris
Takisot
teomou
tsatasos
tutuyo
TZANNSPY
zpaf

Συγκεντρωμένες πληροφορίες για τον δέκτη στη 1η σελίδα και στο post #376

Εχω τον Digital World HDT-150 ...γενικά είμαι ευχαριστημένος... Ο Crystal Audio CDVB-HD λένε οτι είναι καλύτερος....σαν ποιότητα εικόνας εννοώ... οχι σαν player...ποια είναι η αλήθεια ? θέλω να πάρω ακόμη ενα δέκτη HD ...ποιόν με προτείνετε ?

Εχω τον Digital World HDT-150 ...γενικά είμαι ευχαριστημένος... Ο Crystal Audio CDVB-HD λένε οτι είναι καλύτερος....σαν ποιότητα εικόνας εννοώ... οχι σαν player...ποια είναι η αλήθεια ? θέλω να πάρω ακόμη ενα δέκτη HD ...ποιόν με προτείνετε ?

Και οι δυο πολύ καλοί είναι (είχα το MAXT100) με ιδιο τσιπακι με το DW και προσφατα πήρα τον CA.
Ελάχιστα (1 sec max) πιο αργό στην αλλαγή καναλιών το CA .
Δεν τους είδα πλαι πλαι, αλλά έχω την αισθηση ότι ο CA έχει λίγο καλύτερη εικόνα (αλλά ίσως και να είναι η ιδέα μου).
Εγώ τους εβρισκα περίπου στην ίδια τιμή (59 ευρώ τον DW και 55 τον CA) οπότε προτίμησα το CA κυρίως λόγω customer service/ firmware updates.
Ο CA, αν εξαιρέσεις το τηλεκοντρόλ είναι εξαιρετικός. Παίζει τα πάντα (από αρχεία που έχω) και έχει γενικά πολύ καλή εικόνα.
Προτιμώ το τηλεκοντρόλ του DW.
Δε μετάνιωσα πάντως για την αγορά μου.