DigitalWorld HDT-150

Re: Digital World HDT-150 - Review

Μια ερωτηξις να κανω .....

Στα αρχεια που διαβαζει απο το usb γινεται να ......βλεπει μεγαλυτερους τιτλους ?

Απάντηση: Digital World HDT-150 - Review

Tι τίτλους?

Να μεγαλώσεις τους υπότιτλους εννοείς Νάθ?
Όχι αυτό δεν γίνεται.

edit. έχεις βάλει βέβαια τους μεγάλους υπότιτλους στο menu, έτσι δεν είναι?

Last edited:

Παιδια συγνωμη που ξαναρωτω. Εχω το digital word και τηλεοραση μονο. Για να παιξει mkv me dts σε τι μορφη πρεπει να μετατρεψω το dts με το popcorn; Σε aac η σε mp3; Αν μπορειτε γραψτε με τι ηχο ταινιες mkv παιζει; Ευχαριστω.

Φίλε μου έχει περάσει καιρός που το δοκίμασα αλλά απ´οτι θυμάμαι aac περνούσε...

Γιατί δεν κάνεις μια δοκιμή?

Re: Απάντηση: Digital World HDT-150 - Review

Tι τίτλους?

Να μεγαλώσεις τους υπότιτλους εννοείς Νάθ?
Όχι αυτό δεν γίνεται.

edit. έχεις βάλει βέβαια τους μεγάλους υπότιτλους στο menu, έτσι δεν είναι?

Οχι δεν εννοω τους υποτιτλους.

Στο μενου των media αρχειων δεν μου εμφανιζονται οι τιτλοι σε ολο τους το μηκος.

Πχ αντι για "Twilight zone episode 8 season 1 encoded by Dalanik" μου εμφανιζεται το "Twilight zone episode 8

Λυνεται αυτο ?

καλησπέρα. με προβλημάτισε στο review αυτο το σημείο
- Σε χρήση media player, το menu δεν αφήνει ρυθμίσεις... πρέπει να σταματήσει να παίζει το αρχείο και μετά από την αρχή πάλι αφού δεν κρατάει το σημείο που σταμάτησε...
δηλαδη αν θελω να κανω pause την ταινια ή να την συνεχίσω την επόμενη μέρα και να την προχωρήσω αμέσως στο σημειο που ειχα σταματήσει δεν γίνεται??
επειδη ψαχνω δεκτη κυρίως ως media player , η εκδοση του με το σημερινο firmware λύνει το προβλημα αυτο ή υπάρχει άλλος δεκτης crypto, crystal που να εχει αυτή την δυνατότητα? ευχαριστω

καλησπερα κι απο μενα θα ηθελα μια μεγαλη χαρη.
θα ηθελα αν ειναι δυνατον καποιο παλιο fw (2/10, 5/10) γιατι εκανα το λαθος και περασα το fw 1/11 σε ενα NEOS HT1900 (πειραματιζομαι γενικα :p ) και θελω να του ξαναπερασω το δικο του fw.
διαβασα ολο το thread αλλα δεν βρηκα πουθενα τιποτα...

....δηλαδη αν θελω να κανω pause την ταινια ή να την συνεχίσω την επόμενη μέρα και να την προχωρήσω αμέσως στο σημειο που ειχα σταματήσει δεν γίνεται??

γινεται αυτο.Τουλαχιστον με την τελευταια αναβαθμιση.Αν σταματησεις την ταινια και την συνεχισεις καποια αλλη στιγμη,θα δεις επανω στην οθονη να σου λεει..."επαναφορα" ή "εναρξη".
Πατας "επαναφορα",για συνεχεια απο εκει που την αφησες.

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι καινούριος στο φόρουμ και είναι η πρώτη φορά που γράφω. Μετά από πολύ διάβασμα αποφάσισα να αγοράσω τον Digital World HDT-150. Απλά θα ήθελα να κάνω ορισμένες ερωτήσεις πριν προχωρήσω την παραγγελία.
1. το πρόβλημα με τον ήχο είναι συψνό για τί προορίζεται για κρεβατοκάμαρ2
2.είναι αρκετά εύκολο να μετατρέψω τον ήχο σε κατάλληλη μορφή ώδτε να ακούω από την τηλεόραση
3.το site της Digital World λειτουργεί και αν ναι έχει τηλέφωνο επικοινωνίας
4.οι υπότιτλοι διαβάζονται κανονικά (εννοείται στην κατάλληλη μορφή) γιατί μέχρι τώρα δεν έχω βρει κανέναν που να διαβάζει εξωτερικούς υπότιτλους

Καλησπέρα
κάτοχος του Digital World HDT-150, από μηνός περίπου.
Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα ένα usb flash drive 8GB (NTFS) για την θέαση ταινιών χωρίς πρόβλημα.
Πριν 2 μέρες αγόρασα ένα μεταχειρισμένο (άριστη κατάσταση) Western Digital My Passport 250 GB usb 2.0. Ο δίσκος είναι σε NTFS. Πέρασα αρκετές ταινίες τον συνέδεσα με τον δέκτη αλλά δυστυχώς ΔΕΝ τον αναγνωρίζει.
Σημειωτέον ότι μίλησα με την αντιπροσωπία και μου είπαν να τον φορμάρω σε FAT32. Όταν το προσπάθησα, ο υπολογιστής μου δεν μου έδινε αυτή τη δυνατότητα αφού ως γνωστόν >32GB η διαμόρφωση γίνεται σε NTFS.
Έχει κανείς ιδέα γιατί ο δίσκος δεν είναι αναγνωρίσιμος από τον δέκτη; Υπάρχει λύση;
Αναμένω προτάσεις!

Last edited:

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι καινούριος στο φόρουμ και είναι η πρώτη φορά που γράφω. Μετά από πολύ διάβασμα αποφάσισα να αγοράσω τον Digital World HDT-150. Απλά θα ήθελα να κάνω ορισμένες ερωτήσεις πριν προχωρήσω την παραγγελία.
1. το πρόβλημα με τον ήχο είναι συψνό για τί προορίζεται για κρεβατοκάμαρ2
2.είναι αρκετά εύκολο να μετατρέψω τον ήχο σε κατάλληλη μορφή ώδτε να ακούω από την τηλεόραση
3.το site της Digital World λειτουργεί και αν ναι έχει τηλέφωνο επικοινωνίας
4.οι υπότιτλοι διαβάζονται κανονικά (εννοείται στην κατάλληλη μορφή) γιατί μέχρι τώρα δεν έχω βρει κανέναν που να διαβάζει εξωτερικούς υπότιτλους

1.To προβλημα με τον ηχο δεν το θυμαμαι.
2.Αν εννοεις τα αρχεια mkv δοκιμασε το προγραμμα Popcorn MKV Audio Converter.
3.Δεν ξερω αν ειναι επισημη αντιπροσωπεια δες εδω http://www.digital-t.gr/site/index....egory_id=13&Itemid=&lang=el&vmcchk=1&Itemid=1

αλλα και στον φιλο μας τον Αντωνη εδω http://www.satrix.gr/index.php?dispatch=categories.view&category_id=165

4.Eχω δοκιμασει εξωτερικους υποτιτλους σε καταληξη srt.Nα κοιταξεις το ονομα της ταινιας να ειναι ιδιο με αυτο των υποτιτλων π.χ.

club.avi
club.srt

Έχει κανείς ιδέα γιατί ο δίσκος δεν είναι αναγνωρίσιμος από τον δέκτη; Υπάρχει λύση;
Αναμένω προτάσεις!

Δεν τον βλέπει καθόλου ώστε να κάνεις format μέσω του menu του δέκτη;

Δεν τον βλέπει καθόλου ώστε να κάνεις format μέσω του menu του δέκτη;

Όχι δεν τον βλέπει καθόλου και δεν έχω την δυνατότητα format μέσω του δέκτη.
Επίσης χρησιμοποίησα ένα πρόγραμμα της WD το FAT32 formatter και κατάφερα να κάνω format του δίσκου σε FAT32 αλλά πάλι δεν τον αναγνώρισε ο δέκτης. Τον έκανα format σε xFAT (δεν ξέρω τι είναι, απλά το είχε σαν επιλογή ο υπολογιστής μου). Πάλι τίποτε.

Καλησπέρα
κάτοχος του Digital World HDT-150, από μηνός περίπου.
Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα ένα usb flash drive 8GB (NTFS) για την θέαση ταινιών χωρίς πρόβλημα.
Πριν 2 μέρες αγόρασα ένα μεταχειρισμένο (άριστη κατάσταση) Western Digital My Passport 250 GB usb 2.0. Ο δίσκος είναι σε NTFS. Πέρασα αρκετές ταινίες τον συνέδεσα με τον δέκτη αλλά δυστυχώς ΔΕΝ τον αναγνωρίζει.
Σημειωτέον ότι μίλησα με την αντιπροσωπία και μου είπαν να τον φορμάρω σε FAT32. Όταν το προσπάθησα, ο υπολογιστής μου δεν μου έδινε αυτή τη δυνατότητα αφού ως γνωστόν >32GB η διαμόρφωση γίνεται σε NTFS.
Αναμένω προτάσεις!

Τελικά βρήκα τη λύση. Ενδεχομένως να είναι εφαρμόσιμη και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις μη αναγνώρισης εξωτερικού σκληρού δίσκου.
Έκανα NTFS format, τον συνέδεσα στον δέκτη και έκανα μια επανεκκίνηση του δέκτη (σβύσε-άναψε) και ως εκ θαύματος αναγνώρισε τον δίσκο

music_1896 ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Με τον ήχο ρώτησα γιατί έχει αναφερθεί ότι κάνει ένα ενοχλητικό θόρυβο, ακόμα και όταν είναι εκτός λειτουργίας. Επίσης δεν ξέρω αν είναι αποδεκτό, αλλά αν μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιον, έχω ξεχωρίσει τον DIGITALWORLD HDT-150 USB PVR, τον CRYSTAL AUDIO MICRO-HD και τον CRYPTO REDI 220MP HDMI HD οι οποίοι είναι περίπου στα ίδια χρήματα. Αυτό που χρειάζομαι ε'ιναι ένα απροβλημάτιστο δέκτη και σαν media player αυτό που για να δω ορισμένες ταινίες χρειάζονται λιγότερες μετατροπές (αντιλαμβάνομαι ότι σε τέτοιες τιμές δεν μπορείς να έχεις τρομερές απαιτήσεις σαν player) γιατί δεν έχω μεγάλη εμπειρία. Για παράδειγμα αυτό που έχει αναφερθεί για το notepad open srt file, ποιο πρόγραμμα είναι αυτό. Ευχαεριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια