DigitalWorld HDT-990

Καλησπέρα παιδιά.
Μου απάντησαν στο email που τους έστειλα επειδή δεν μπορούσα να βρω το σειριακό αριθμό και δεν μπορούσα να κατεβάσω το update. Μου είπαν οτι το update χρειάζεται μόνο σε δέκτες που δεν συγχρονίζουν ήχο-εικόνα. Επίσης μου έστειλαν και το update σαν συνημμένο του email. Το φλασάκι πρέπει να είναι σε fat32, και το αρχείο του update ασυμπίεστο. Μετά την αναβάθμιση η έκδοση λογισμικού (SW Version) πρέπει να είναι: cl649052.1108
Αν κάποιος δεν μπορεί να το κατεβάσει, ας μου πει να του το στείλω.
Πάντως η απάντηση τους ήταν άμεση.:a0210:
Εγω μαλλον μπορω προχωρησω κανονικα στην αναβαθμιση...Μπορεις να ανεβασεις καπου το firmware για την απο site δεν μπορω;
IMGP6659.jpgIMGP6658.jpg

Παιδιά, αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με ορισμένα κανάλια (όχι όλα). Ο δέκτης στο σώμα του ΔΕΝ έχει κανένα αυτοκόλλητο. Μόνο στο κουτί γράφει ένα PER.603570 [112B-3-2]. Μπορώ να κάνω αναβάθμιση;
SW version: cl649052.0814
HW version: MSD7801_MXL603

(Μόλις είδα ότι είχε το ίδιο πρόβλημα ο Billis. Υπάρχει κάπου η αναβάθμιση; )

Last edited:
Δεν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση. Τον επιστρέφεις στο κατάστημα και ας αναλάβουν εκείνοι. Επειδή όμως στα service πολλές φορές δεν γνωρίζουν, μάλλον θα σου τον αντικαταστήσουν με έναν ίδιο. Οπότε καλύτερα ενημέρωσέ τους ότι ο εισαγωγέας (Ψηφιακή Τεχνολογία ΑΕΒΕ) γνωρίζει τη λύση και την έχει δώσει σε άλλα καταστήματα.

Με την ευκαιρία, μπορείς να ελέγξεις αν παίζει έστω χωρίς ήχο κάποιο από αυτά τα μικρά βιντεάκια;
http://demo.archermind.com/Test Sample/Video/MPEG 4/Divx5/

Επεξεργασία:
Με την ευκαιρία να προσπαθήσω να εξηγήσω την κατάσταση όπως φαίνεται ως τώρα.
Ο 990 είχε κυκλοφορήσει αρχικώς με επεξεργαστή Mstar MSD7818.
Αργότερα κυκλοφόρησε με το 7801 και τσιπάκι λήψης MXL603. Έτσι, παρότι ήταν διαφορετικός δέκτης, ο εισαγωγέας δεν άλλαξε το όνομα. Σύμφωνα με τον Billis, υπάρχει αναβάθμιση αλλά διατίθεται, ενώ ούτε ο Billis μας την έδωσε.
Λίγους μήνες μετά, ο δέκτης άλλαξε πάλι. Αυτή την φορά άλλαξε το τσιπάκι λήψης σε MXL608. Ούτε πάλι υπήρξε κάποια αλλαγή του ονόματος ώστε να υποδηλώνεται αλλαγή.

Η διαθέσιμη αναβάθμιση είναι μόνο για τον 990 με το 7818. Χρήση σε άλλο δέκτη προκαλεί καταστροφή του.
Ο 990 με 7801 έχει αναβάθμιση μόνο για την έκδοση με MXL603, η οποία όμως δεν διατίθεται.
Η έκδοση με MXL608 διορθώνεται μέσω κάποιου κρυφού μενού για το οποίο γνωρίζουν κάποια καταστήματα.

Last edited:
Re: Απάντηση: DigitalWorld HDT-990

Παιδιά γεια σας
Μετά από αναβάθμιση που έκανα στο firmware από cl649052 σε cl649052.0814
HW version: MSD7801_MXL603 διορθώθηκε το πρόβλημα του ήχου.. αλλά όταν κάνω εγγραφή κάποιου καναλιού αποθηκεύονται 2 αρχεία, ένα με κατάληξη .mts και ένα με .meta μέσα από το Menu του δεκτή η αναπαραγωγή τον αρχείων αυτών παίζουν κανονικά… αλλά στον PC δεν αναγνωρίζετε ούτε από vlc,kmplayer .. όσα codec και αν έχω δοκιμάσει.. έχει κάνεις το ίδιο πρόβλημα; υπάρχει κάποια λύση; Ευχαριστώ
Υ.Γ. (πριν την αναβάθμιση ο δεκτής κατά την εγγραφή δημιουργούσε 1 μόνο αρχείο .mts που αναγνωριζόταν κανονικά από το vlc για αναπαραγωγή στο PC)

Ευχαριστώ για την γρήγοη ανταπόκριση!
Είναι εγγραφή 1λεπτου πριν λίγο από τον ΑΝΤ1 μέσα στον φάκελο HPVR οπως το δημιουργεί ο δεκτής μέσα στο usb φαλσάκι.
http://www.filedropper.com/hbpvr

Δυστυχώς δεν έβγαλα άκρη. Σαν να είναι κάποιου είδους κλείδωμα για να παίζουν μόνο στον δέκτη οι εγγραφές.

Παιδια εχω ενα θεματακι με τον δεκτη.Κατ' αρχην τον δουλευω στην κουζινα με εσωτερικη κεραια της ΤΕLE με ενισχυτη 37dB.Περυσι καποιους μηνες μετα που τον πηρα, αφου τον ανοιγες μετα κανα 2-3 λεπτα εκει που επαιζε εκανε επανεκκινηση απο μονος του και κολλουσε ενω στην μπαρα σηματος του καθε καναλιου υπηρχε σημα πανω απο 50% .Το εκανε για καποιες μερες και αποφασισανα παω e-shop απο οπου και τον πηρα και μου ειπαν να τους τον παω για να τον στειλουν στην εταιρεια για ελεγχο.Την επομενη ημερα καθομαι να φαω, τον ανοιγω και δεν εκανε επανεκκινηση...Λεω για να δουμε...Να μην τα πολυλογω δεν τον πηγα στο e-shop γιατι δεν ξαναεκανε επανεκκινηση μεχρι προσφατα που αλλαξαν τα κεντρα εκπομπης στην Κρητη και τον ξανασυντονισα...Στο σαλονι εχω τον lifeview A2.Μεχρι πριν την αλλαγη και επανασυντονισμο σε αυτον τον δεκτη ετρεχα την 1.0.7.Απο καποια στιγμη και μετα εβαλα την 1.0.7 του redi με αποτελεσμα να βλεπω την ισχυ του καθε καναλιου κατι που δεν ειχα πριν.Ο Lifeview παιρνει απο εξωτερικη κεραια.Αυτο που παρατηρησα σε mega ant1 alpha star skai ειναι οτι η ισχυς του σηματος εχει μεγαλες διακυμανσεις (εχω δει και 0%) χωρις ομως καποια εμφανη σημαδια στην εικονα του δεκτη.Παμε στο ζουμι...Μηπως με την επεκταση του σηματος σε ολη σχεδον την Κρητη εχουν αλλαξει την ισχυ στους αναμεταδοτες;Βεβαια πριν βαλω το λογισμικο του redi στον lifeview δεν μπορουσα να δω ισχυ σηματος σε καθε καναλι.Υπαρχει περιπτωση ο HDT-990 να εχει αυτη την συμπεριφορα του resetαρισματος λογω ισχυς σηματος;

Παιδια γνωριζει καποιος αν o δεκτης DIGITAL WORLD HDT990 (αυτος που ειναι σε μορφη SCART) παιζει με καποιο αλλο τηλεκοντρολ (π.χ USB100 ) που μπορω να προγραμματισω με το RCCreator γιατι αυτο το μοντελο δεν υπαρχει στη λιστα.Ευχαριστω

Nομιζω πως βρηκα λυση απο αυτα που γραφει η εταιρεια digial-t παιζει με το THLEKONTROL MINI TV B,τουςδεκτες DIGITAL LINE 360,350, 440 RF, DIGITAL BOX 380, sigmatek 420 kai 50 επισης και με τον GLOBO T90 αρα θα παιζει και με τον globo t80 eco ( ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ IR 110) που εχει το ιδιο λογισμικο με το ν Τ90 .Ευχομαι να τα λεω σωστα η δοκιμη θα γινει μετα το πασχα. Ευχομαι σε ολους ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.

Τα ανωτερω που γραφω ισχυουν αλλα μονο με το τηλεκοντρολ MINI -TV B και οχι αυτο απο το e-shop με κωδικO PER.603693 ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΙΝΙ TV B που υπαρχει στο εμποριο εκτος αν αυτοι απο το e-shop μου στειλαν αλλο.

Για οσους εχουν το συγκεκριμενο δεκτη και θελουν να τον δουλεψουν με το προγραμματιζομενο USB-300 (αυτο εχω προσωπικα),επειδη η βαση δεδομενων του δεν περιεχει τον ΗDT-990 και σε επικοινωνια με την εταιρεια δεν ξερουν κωδικο για το δικο του τηλεκοντρολ μηπως γινοταν δουλεια με αυτο τον τροπο,υπαρχουν 2 επιλογες:
1.Digital world HDT-380 (δεν ξερω αν υπαρχει στη βαση του USB-100 ή σε καποια βαση αλλης μαρκας τηλεκοντρολ,αλλα δεν υπαρχει στη βαση του USB-300)
2.Sigmatek DVBR 420HD (υπαρχει στη βαση του USB-300 και με αυτο το δουλευω)