Αν πας στο χιλιάρικο, ή στην κατηγορία χιλιάρικου (δηλ. 5-6 κατοστάρικα σε μεταχειρισμένο), υπάρχουν πάρα πολλές και πολύ καλές επιλογές. Έχω διαβάσει ότι τα MA ματσάρουν καλά με τα ενισχυτικά της Musical Fidelity, για παράδειγμα.
Από τα δύο που αναφέρεις, Yamaha δαγκωτό.
Με την ευαισθησία των ηχείων σου και με ελάχιστη αντίσταση τα 4,35Ω, καλύπτεσαι και με τον 700...... ο Yamaha A-S 700 ο λίγο ποιο μικρος;;;; ισως...
Τυχαία ξεφύλλιζα χθες έναν παλιό Ήχο και έπεσα πάνω σε συγκριτικό σετακίων ενισχυτή-ηχείων. Εκεί ένα από τα προτεινόμενα ζευγάρια ήταν ο A-S 700 με Monitor Audio RX, αλλά το βάσης. Τονικά λοιπόν σίγουρα θα ματσάρουν και με το 6άρι, το θέμα είναι αν θα τα οδηγεί (πιστεύω πως ναι). Αν μπορείς βέβαια να κάνεις την υπέρβαση για τον 1000, ακόμα καλύτερα.
Αν θυμάμαι καλά το συγκεκριμένο τεστ νομίζω ότι τόνιζε το να μην συνδυαστεί ο 700 με ηχεία δαπέδου, νομίζω για λόγους οδήγησης. Δεν παίρνω και όρκο βέβαια. Αν το τσεκαρεις με διορθώσεις αν κάνω λάθος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.