Re: FTTH: Inalan.gr
Άσε φίλε, σοκ και δέος.. Ανέβασα για πλάκα ένα βιντεάκι 1GB στο youtube. Πήρε 4 λεπτά.
Άσε φίλε, σοκ και δέος.. Ανέβασα για πλάκα ένα βιντεάκι 1GB στο youtube. Πήρε 4 λεπτά.
OK, καλά πηγαίνει.. αν και κάτι περίεργο πρέπει να συμβαίνει στο δίκτυό μου. Με το laptop καρφωμένο πάνω στο router παίρνω καλύτερο ping (1ms).
View attachment 123460
χαχα , εχω μια σατανική ιδέα
Θέλει μονο μια τανάλια ένα κόφτη
:music-smiley-005:
απο οτι διαβαζω στην ιαπωνια εχει FTTH με 2Gb!
οι απλοι μηχανικοι δισκοι δεν θα ειναι πιο αργοι;
το Gb δικτιο μας με τα switch και καλωδια μας;
σε συνολικη ταχυτητα οκ, αλλα σε ενα download λογικα θα πιανουμε πολυ λιγοτερα..
What are the current maximum broadband speeds?
Outside of business connections the best broadband speed an average consumer can get anywhere in the world is an incredible 2Gb (gigabit per second), which is more than 12 times faster than Virgin Media’s top end 152Mb cable broadband. But that's only offered by an ISP in Japan and it's going to be some time before we see that kind of performance in the UK. https://www.broadbandgenie.co.uk/features/what-broadband-max-fastest-broadband-speeds-packages
μαλλον η 100/100 ειναι η γρηγοροτερη που μπορουμε να εχουμε ελλαδα ως ιδιωτες και ισως σε ολη την ευρωπη..
δεν γνωριζω καποια ιστοσελιδα που να καταγραφει τις ταχυτητες ιντερνετ ανα χωρα. (οχι μεσο ορο χωρας)
σιγουρα κατι θα υπαρχει..
OK, καλά πηγαίνει.. αν και κάτι περίεργο πρέπει να συμβαίνει στο δίκτυό μου. Με το laptop καρφωμένο πάνω στο router παίρνω καλύτερο ping (1ms).
View attachment 123460
To download σου το ξεπερνάω, δεν ζηλεύω ( ασχέτως αν δίνω πολλαπλάσια λεφτά, 2 γραμμές VDSL50 και 1 γραμμή ADSL2+ 24Mbps που κλειδώνει στα 9).
Το upload σου όμως γαμώτο το ζηλεύω!
To download σου το ξεπερνάω, δεν ζηλεύω ( ασχέτως αν δίνω πολλαπλάσια λεφτά, 2 γραμμές VDSL50 και 1 γραμμή ADSL2+ 24Mbps που κλειδώνει στα 9).
Το upload σου όμως γαμώτο το ζηλεύω!