F$#k you guys! :beee:
Με τετοιο upload που εχεις, παρε nas καλυτερα.
Το cloud είναι για εμας που εχουμε 1Mbit upload :smash:
Αμα βρεις κανα καλό cloud και σε λογική τιμή, ενημέρωσε μας.Μα, τα NAS θέλω να πάρω backup..
Και ναι, τρέχω και δικό μου cloud σε NAS μου..![]()
και εγώ χάρηκα με αυτό?!? buu huuuuuuuu
Δημήτρακούδη....the f word!!! καλορίζικο το γυαλί, τούμπανο!!!
![]()
OK, καλά πηγαίνει.. αν και κάτι περίεργο πρέπει να συμβαίνει στο δίκτυό μου. Με το laptop καρφωμένο πάνω στο router παίρνω καλύτερο ping (1ms).
View attachment 124039
Βασικά σπίτι έχω on-line 24/7 δυο HP Microservers και ένα Synology, εκτός από τα υπόλοιπα διάφορα PCs, οπότε μπορώ να στήσω οτιδήποτε.. Για Radius ειδικά θα το σήκωνα πάνω στο XPEnology που έχω στον έναν Microserver. Καλή ιδέα..
Τι router έχω θα μάθω το απόγευμα που θα μου το φέρουν και θα το στήσουμε.. Κάποιο Huawei είναι νομίζω.. Δεν κυκλοφορούν και πολλά στην Ελληνική αγορά που να είναι για FTTH.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Τα router που έχω τώρα υποστηρίζουν πολλά SSIDs, οπότε θα μπορούσα να το κάνω, αλλά μανούρα ρε φίλε.. άσε που θα ξέχναγα να το κλείνω..
Με γεια Αυγερινέ! Καλωσόρισες στο 0.001% club..
Πάντως μου κάνει εντύπωση το ότι στον δρόμο μου έχουν συνδεθεί εκτός από εμένα μόνο άλλα 2-3 σπίτια..
Απ' ότι έχω καταλάβει το μεγάλο πρόβλημα είναι τα συνδυαστικά που έχει δώσει η Forthnet και ο ΟΤΕ με τα αντίστοιχα πακέτα τηλεόρασής τους.
Their loss, your gain...![]()
Ετσι ειναι, συν οτι το μεσο Ελληνικο σπίτι δεν εχει ακόμα τόσο μεγάλες ανάγκες για bandwidth (και δεν γνωρίζει επακριβώς πώς μπορεί να αξιοποιήσει τις τεραστιες δυνατότητες που σου δινει μια τετοια σύνδεση..)
Πολλές φορες συζητάω με γνωστους που ενω μπορούν να μεταβούν σε VDSL δεν το κάνουν επειδή πιστεύουν οτι δεν χρειάζονται παραπάνω ταχύτητα από μια απλή ADSL σύνδεση
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.