Καλησπέρα! Η αναζήτηση πληροφοριών για LCD τηλεοράσεις, με έβγαλε στο πολύ ωραίο αυτό φόρουμ, και θα σας ήμουν ευγνώμων αν μπορούσατε να με βοηθήσετε λιγάκι.... Τα δεδομένα έχουν ως εξής : Η τηλεόραση είναι για μικρό δωμάτιο, με απόσταση θέασης 2 το πολύ 2,40m. Θέλω κάτι σε full HD, για να συνδέσω το Playstation 3 για παιχνίδια, αλλά και κανένα blu-ray. Όπως επίσης και για παρακολούθηση απλών SD τηλεοπτικών προγραμμάτων. To έπιπλο μου χωράει άνετα 32άρες, και έτσι έχω ψιλοκαταλήξει στη Samsung LE32A656. Το δίλημμά όμως δημιουργείται επειδή υπάρχει και τη LE40A536. 40" και μου χωράει οριακά(στο ύψος θα έχει αέρα μόνο 1cm, και δεν ξέρω αν είναι καλό για να αερίζεται). Πιστεύω πως μου αρκεί η 32"(ειδικά άμα παίζω PS3 μπορεί να κάθομαι και πιο κοντά) αλλά ο μόνος λόγος που σκέφτομαι τη 40άρα είναι μπας και μπει πουθενά αλλού στο μέλλον, και χρειαστεί το μέγεθος εκεί. Το θέμα είναι να προτιμήσω το μέγεθος ή τα καλύτερα χαρακτηριστικά που έχει η σειρά 6; Πείτε καμιά γνώμη.... Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων....