Γειά σε όλους σας!!!Είναι το πρώτο μου trhead στο forum και πρέπει να πω πως η δουλεία που κάνετε είναι απλά καταπληκτική!!:a0210:θα ήθελα τη βοήθειά σας στο εξής δίλλημα:Θέλω να κάνω μια άγορα ενισχυτή κ ήχειων.Ο χώρος μου είναι ενα κανονικό σαλόνι(θα σας γέλασω για τις διαστάσεις),ΤV Samsung LE42F86 και ως πηγή θα χρησιμοποιήσω αρχικά laptop(οπτικη) κ στη συνέχεια HTPC με blue-ray.Τα μοντέλα που έχω ψιλοκαταλήξει είναι Yamaha RXV-661,663 k Denon 1508,1708 λαμβάνοντας υποψιν τιμή κ χαρακτιρηστικά οσο μπορώ να καταλαβω από τη μικρή εμπείρια κ ότι διάβασα στο δίκτυο.Οσο για τα ηχεία τείνω στα Cristal Audio Smart ή κάποιο συνδυασμό με τα T2 της ιδιας εταιριάς και στα Wharfadale diamond 8 ή 9.
Δεκτή κάθε πρόταση κ διόρθωση στου παραπάνω συνδύασμους.Ευχαριστώ προκαταβόλικα για το χρόνο σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ:Το σύστημα κυρίως θα το δουλεύω για 70% ταινίες κ 20% μουσίκη.:fahne90::fahne90:
Δεκτή κάθε πρόταση κ διόρθωση στου παραπάνω συνδύασμους.Ευχαριστώ προκαταβόλικα για το χρόνο σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ:Το σύστημα κυρίως θα το δουλεύω για 70% ταινίες κ 20% μουσίκη.:fahne90::fahne90: