Δίλλημα για αγορά ενισχυτή κ ηχείων!!!

pltlybe

New member
30 August 2008
12
Greece
Γειά σε όλους σας!!!Είναι το πρώτο μου trhead στο forum και πρέπει να πω πως η δουλεία που κάνετε είναι απλά καταπληκτική!!:a0210:θα ήθελα τη βοήθειά σας στο εξής δίλλημα:Θέλω να κάνω μια άγορα ενισχυτή κ ήχειων.Ο χώρος μου είναι ενα κανονικό σαλόνι(θα σας γέλασω για τις διαστάσεις),ΤV Samsung LE42F86 και ως πηγή θα χρησιμοποιήσω αρχικά laptop(οπτικη) κ στη συνέχεια HTPC με blue-ray.Τα μοντέλα που έχω ψιλοκαταλήξει είναι Yamaha RXV-661,663 k Denon 1508,1708 λαμβάνοντας υποψιν τιμή κ χαρακτιρηστικά οσο μπορώ να καταλαβω από τη μικρή εμπείρια κ ότι διάβασα στο δίκτυο.Οσο για τα ηχεία τείνω στα Cristal Audio Smart ή κάποιο συνδυασμό με τα T2 της ιδιας εταιριάς και στα Wharfadale diamond 8 ή 9.
Δεκτή κάθε πρόταση κ διόρθωση στου παραπάνω συνδύασμους.Ευχαριστώ προκαταβόλικα για το χρόνο σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ:Το σύστημα κυρίως θα το δουλεύω για 70% ταινίες κ 20% μουσίκη.:fahne90::fahne90:

Φίλε μου καλώς όρισες στην παρέα μας.-bye-

Οσο για τις επίλογες που αναφέρεις,αφού η χρήση θα είναι κατά 70%ταινίες θα πήγαινα στο 663 και στα Crystal για ηχεία,οχι οτι τα άλλα δεν αποτελουν αξιόλογες επιλογες.Ισα-ισα
Αν με ενδιέφερε κατα μεγαλύτερο ποσοστό η μουσική θα επέλεγα 1708 και την σειρά 9 της Wharfedale,που σαν πακέτο γενικά πιστευω ειναι καλύτερο απο τον παραπάνω συνδυασμό.(γνώμη μου,πάντα ετσι;)

Φίλε μας καλώς ήρθες κοντά μας και καλή συνέχεια.
Με το πρώτο σου μήνυμα που τυχαίνει να ανοίκει σε αυτη την κατηγορία, θα ήθελα να σου πω ότι πράγματι και ου δύο σου επιλογές είναι απο τις καλύτερες που μπορείς να κάνεις σε αυτη την κατηγορία τιμής.Φαίνεται ότι έχεις ψάξει αρκετά καλά το θέμα και έχεις διαβάσει αρκετά το club....μπράβο σου!!!
Το ότι θα ακούς περισσότερο κινηματογράφο είναι ένα θέμα, που όπως λέει και ο φίλος μας ο sakisxas ίσως θα πρέπει να σε οδηγήσει στην πρώτη σου επιλογή.Γενικά πάντως πιό ισσοροπιμένο σύστημα νομίζω ότι είναι η δεύτερη.

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!!Όσο για τις προτάσεις σας συμφωνώ κι εγώ,καπως έτσι το σκεφτόμουνα!Απλά με προβληματίζει το γεγονος ότι σε αυτα τα μοντέλα (661vs663vs1708) αξίζει η διαφορά στην τιμή τους σε σχέση με αυτά που προσφέρουν!Αξιζεί?

Θα ήθελα να ρωτήσω κ κατι ακόμα.Το hdmi 1.2(yamaha) me 1.3a(Denon) εχει κάποια διαφορά που θα μπορούσα στην περιπτωσή μου να δω κ να αξιοποιήσω?
Και οσο αφορά το Neo6 που υπάρχει στον Yamaha ενω στους Denon όχι?
Επισης οι τιμες που τους βρήκα(στο δικτυο) ειναι Υamaha 661:380ευρο,663:530ευρο Denon 1708:430ε κ 1908:570ευροπουλα!!Ολα απο το ίδιο site αρα θα εχουν τα ίδια έξοδα!:stupido3:

καλως ορισες φιλε και απο μενα !

με ενα μινι ψαξιμο που εκανα βρηκα τον 663 στα 475 ευρω τελικη τιμη με τα εξοδα αποστολης

αν θελεισ στειλε μυνημα γιατι δεν ξερω αν πρεπει να γραψω το site που το βρηκα !

καλως ορισες φιλε και απο μενα !

με ενα μινι ψαξιμο που εκανα βρηκα τον 663 στα 475 ευρω τελικη τιμη με τα εξοδα αποστολης

αν θελεισ στειλε μυνημα γιατι δεν ξερω αν πρεπει να γραψω το site που το βρηκα !

Μπορείς να μου γράψεις το link,το έχουμε δει σε πολλες απαντησεις.Εαν κανα λαθος παρακαλω εναν Moderator να με διορθωσει!Ευχαριστω κ για το ψαξιμο:a0210:

Επίσης μηπως ξερει κανείς τη διαφορά μεταξύ των Crystal-Audio TXB10 set και Crystal-Audio TXB12 set?Εαν θα ηθελα να αυξήσω την αποδοση για καλύτερο ακουσμα στη μουσικη θα ηταν καλυτερα σε σχεση με τα Cristal Audio Smart?Sorry για τη συχνοτητα των ερωτησεων?

η μονη διαφορα ειναι οτι το ΤΧΒ10 εχει 10ιντσο sub ενω το ΤΧΒ12 12ιντσο που σημαινει πολυ καλυτερα μπασα και χαμηλες συχνοτητες