Δηλώσεις Πρωθυπουργού - ΔΕΘ

Παντως με το σημερινο φτυσιμο-φιασκο ειναι καιρος για τα συνδικατα να επαπροσδιορισουν τις θεσεις τους για το αν πρεπει να συνεχισουν να διαπραγματευονται.....

Σημερα απλα κυρηξε το πολεμο συσσωμη η κυβερνηση στον μεσο Ελληνα.

Απάντηση: Re: Δηλώσεις Πρωθυπουργού - ΔΕΘ

Παντως με το σημερινο φτυσιμο-φιασκο ειναι καιρος για τα συνδικατα να επαπροσδιορισουν τις θεσεις τους για το αν πρεπει να συνεχισουν να διαπραγματευονται.....

Σημερα απλα κυρηξε το πολεμο συσσωμη η κυβερνηση στον μεσο Ελληνα.

Ποιά συνδικάτα εννοείς??
Αυτά πού επί Σημίτη έκαναν μιά ώρα απεργίας??
Ιδιες φάτσες βλέπω .
Εκτός εάν μιλάμε γιά το ΠΑΜΕ.
Το ζήτημα είναι να αντιδράσουν οι πολίτες πέραν απο τον κάθε κύριο Παναγόπουλο ή τον Πρόεδρο τής ΑΔΕΔΥ.
Μην ξεχνάς απο πού ξεκίνησε κάποτε και ο κύριος Πρωτόπαπας μέ μουστάκι τότε....
Αργότερα το ξύρισε γιά νά μήν ταυτίζεται μέ την ´εργατική πλέμπα´.
Οι ηγεσίες τών Συνδικάτων ανήκουν σε αυτό που λεγόταν παλιά (και δικαίως)ρεφορμιστικό κίνημα και μέχρις σήμερα εξυπηρετούν την δική τους βολή και όχι τών εργαζομένων.

Δεν ξέρω εγώ τον είδα πολύ άμεσο , πολύ προσωπικό , πολύ φιλικό.

Μου απαντούσε σαν να μιλούσε σε εμένα
"Αγαπητέ Δημήτρη , είμαι σίγουρος ότι είσαι βλαξ και θα χάψεις ότι σου λέω , γιατί το λέω ωραία και το λέω εγώ . Επί της ουσίας άλλωστε τα έχω ξαναπεί"

Απάντηση: Re: Δηλώσεις Πρωθυπουργού - ΔΕΘ

Αποκλείεται, λάθος άκουσες. "Αγαπητέ Τάσο..." άρχιζε!

καλά είναι φοβεροί αυτοί εκεί . Σε κάθε σπίτι και σε κάθε δέκτη είχαν καταφέρει να αλλάζουν το όνομα του τηλεθεατού που παρακολουθούσε εκείνη την στιγμή !!!!:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

παιδιά άμα οι δημοσιογράφοι τους κράζουν απ ευθείας και πολύ χειρότερα από ότι εμείς εδώ τότε τα πράγματα είναι....πολύ χάλια.

Μα εδω εχουμε περασει στην φαση της ......αφασιας....

5 δημοσιογραφοι το λιγοτερο τους προσβαλλουν και αυτοι αποφευγουν και να απαντησουν......

δηλαδη πιο εξευτελιστικη συμπεριφορα προς την ιδια τους την προσωπικοτητα δεν θα μπορουσαν να δειξουν....

:chinscratch: τι μένει ακόμα να δούμε...

μόνο από την υπόθεση των ομολόγων, με το χέριασμα στα ξένα λεφτά των ταμείων και μετα την ανανέωση από την περσινή «ισχυρή εντολή» έπρεπε να τη περιμένουμε πια την απόλυτη ξεφτίλα... αλλά και αυτό έχει ήδη απαντηθεί...

Σε ερωτηση Δημοσιογραφου για το πως μεσα σε τρια χρονια στελεχη της Κυβερνησης αποκτησαν Σπιτια και ακηνιτα και Εταιρειες .... ελαβε την απαντηση :

Ειναι δικια σας αξιολογηση αυτο !!!!!

ειδατε ;;τελικα ολα αυτα που βγαζουν ματι ειναι δικια μας αξιολογηση ......

μου θυμιζει μια ατακα του Ελληνικου κινηματογραφου ...
( ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ !!!!!!!)

παρακαλω να ειμαστε πιο εγκρατείς στις τοποθετήσεις μας

παρακαλω να ειμαστε πιο εγκρατείς στις τοποθετήσεις μας

Που το παρακάναμε βρε αδερφέ; Αν αφορά κάτι δικό μου υπόδειξε μου να το επανορθώσω, δεν υπάρχει πρόθεση να ασχημονήσω.

Απλώς αυτούς που ξεφεύγουν λιγάκι περισσότερο και διαγράφονται δεν τους βλέπετε, μην ασχολείστε.

Σχετικά με το ύφος και το περιεχόμενο των ποστ σε τέτοιου είδους θέματα, που λόγω των ημερών ανοίγουν πολλά και βλέπω να ανοίγουν ακόμη περισσότερα, αρκεί να γράφουμε με τη λογική ότι συμμετέχουμε σε μία συζήτηση και όχι ότι βγάζουμε τα εσώψυχα και το άχτι μας, δικαίως ή αδίκως, κατά κάποιου. Δηλαδή εάν βγούμε όλοι να κράξουμε ο πείξος ο δείξος (και μάλιστα όχι και με τις κοσμιότερες εκφράσεις), τι νόημα θα βγει?

Το να βγούμε 100 avclubίτες και να αναφωνήσουμε ωσάν σε καφενέ ότι έχουμε καταντήσει οίκος ανοχής (ιταλιστί), ούτε αξία ιδιαίτερη νομίζω έχει, ούτε συνάδει με την εικόνα και το μήκος κύμματος του παρόντος φόρουμ (εκτός εάν πια το πούμε τραγουδιστά και με αρμονίες, σαν την χορωδία Τρικάλων)

(εκτός εάν πια το πούμε τραγουδιστά και με αρμονίες, σαν την χορωδία Τρικάλων)

Μα για αυτό το έπιασα με τα κλιπάκια το θέμα για να έχει και ένα μουσικό χαρακτήρα, με έπιασες πιστεύω;

Αλλά ρίξτε και εσείς κανένα κλιπάκι (edit: έτσι για να κάνουμε κέφι), έχω βαρεθεί, πάντα στα πάρτι εμένα είχαν στο χώσιμο.