Δηλώσεις Πρωθυπουργού - ΔΕΘ

:flipout: δε το χα σκεφτεί...

και εγώ ο βλάκας έλιωνα τα βυνιλιάκια μου και τις λαμπίτσες μου... ???

Πάντως άκουσα τον Χ. Φώλια να λέει ότι " με κόπο, με ιδρώτα και με αίμα καταφέραμε ..............μπλα μπλα μπλα και δεν θα τα αφήσουμε να τιναχτούν στον αέρα " (τα κατορθώματα)
Θα εννοούσε μάλλον τα 41 μέτρα κατά της ακρίβειας ε;
Γι´αυτό τα φασολάκια πήγαν 4 το κοίταγμα και η βενζίνη στον Πλούτωνα.

:flipout: δε το χα σκεφτεί...

και εγώ ο βλάκας έλιωνα τα βυνιλιάκια μου και τις λαμπίτσες μου... ???

Το μόνο τραγουδάκι που μου έρχεται στο μυαλό είναι μια
Διασκευή του Χάρη Κλιν που λέει τα εξής

"Λυπήσουμε λυπήσουμε γιατί
το δάχτυλο που μου έβαλες μεγάλο
και ενώ μου έχει φτάσει στο λαιμό
εσύ το σπρώχνεις και άλλο !"

SEMNA+KAI+METRITA.jpg
μετα απο εντονες πιεσεις ανεβαλλαν την νεα καμπανια τους λαμβανοντας υποψιν την ελλειψη μετρητων απο την αγορα....

Απάντηση: Re: Δηλώσεις Πρωθυπουργού - ΔΕΘ

θα μιλησει κι αλλος στην Διεθνη Εκθεση Θρασους (ΔΕΘ) η τελειωσαμε για φετος ?

Σήμερα μιλάει ο φερόμενος ως Νέος Πρωθυπουργός´,κατά τά Μ.Μ.Ε., τουλάχιστον,αναβαπτισμένος πλήρως ,φυσικά,και παρουσιαζόμενος ως φέρελπις νέος,πού στο παρελθόν μηδέποτε κατείχε θέσεις ευθύνης.
Δηλαδή κάτι σάν να παρουσιάζεται ο Γκαγκάτσης ως νέος πρωτοδοκιμαζόμενος στήν ποδοσφαιρική παλαίστρα.:BDGBGDB55::BDGBGDB55:-bye-

Δεν πιστευω να εννοεις τον Τσιπρας?:grinning-smiley-043

Οχι ρέ.
Αυτός δεν υπήρξε ποτέ ΥΠ.ΕΞ ούτε Υπουργός Παιδείας,αλλά ούτε και γνώρισε τον Κοσκωτά στον πατέρα του .................................

Ο Βενιζελος ποτε θα μιλησει αραγε???

να σου βγαζουν λογους στην πολη σου και εσυ να μην μπορεις εεεεε ειναι καπως....

Re: Απάντηση: Re: Δηλώσεις Πρωθυπουργού - ΔΕΘ

Οχι ρέ.
Αυτός δεν υπήρξε ποτέ ΥΠ.ΕΞ ούτε Υπουργός Παιδείας,αλλά ούτε και γνώρισε τον Κοσκωτά στον πατέρα του .................................

μικρος ειναι ο Αλεξης....εχει ολο το χρονο μπροστα του να ξεπερασει τα κατορθωματα του αλλουνουνανε...

Ο Βενιζελος ποτε θα μιλησει αραγε???

να σου βγαζουν λογους στην πολη σου και εσυ να μην μπορεις εεεεε ειναι καπως....

Σωστόοοο.
Ακούστηκε ότι τον είδαν στον αγιασμό ενός δημοτικού σχολείου τής περιφέρειάς του προχτές όπου μιλούσε γιά τήν ´συνταγματική αναθεώρηση´και το άρθρο 16:flipout::flipout: