Δημιουργία νέου play room και αγορα projector

portof

Established Member
4 September 2006
146
θεσσαλονικη
Όπως γράφω και στον τίτλο μετακομίσαμε πρόσφατα με τη συμβία σε μια τριώροφη μεζονέτα και τη χωρίσαμε δημοκρατικά, αυτή πήρε τους δυο πάνω ορόφους και εμένα μου άφησε τον κάτω για να κάνω όπως λέει το ψώνιο μου, λοιπόν έχουμε και λέμε ο χώρος στο υπόγειο είναι 30 τμ περίπου και θα γίνει εξ ολοκλήρου play room, το σχήμα του χώρου είναι παραλληλόγραμμο με μήκος 6,65 μέτρα, πλάτος 4 μέτρα και ύψος 2,60 μέτρα, (ανεβάζω φωτογραφίες του χώρου), η θέαση θα γίνετε σε συνθήκες συσκότισης και η απόσταση θέασης αφού σκέφτομαι να ανοίξω στις 120 ίντσες θα είναι 4 μέτρα περίπου, για οθόνη χρησιμοποιηθεί ο τοίχος αφού στοκαριστεί και βαφτεί σύμφωνα με τις οδηγίες που έχει δώσει ο καλός φίλος Γιάννης Χατζηγεωργίου, ή σκέφτομαι και τη λύση να βαφτεί είτε μουσαμάς, είτε μελαμίνη, η κάτι άλλο και να τοποθετηθεί στον τοίχο . Το κύριο θέμα είναι η επιλογή βιντεοπροβολέα, γιατί μπορεί με το home theater να ασχολούμαι από 1997, αλλά στην εικόνα πάντα άλλαζα λόγο χώρου του παλαιού σπιτιού τηλεοράσεις και αυτή τη στιγμή έχω κρεμασμένη στο σαλόνι μια LG pz950 60’’ όπου πριν είχε αναλάβει το ρόλο του μέσου προβολής εικόνας του συστήματος. Άρα όπως καταλαβαίνετε στο θέμα της βιντεοπροβολής είμαι παντελώς άσχετος και μόνο τον τελευταίο μήνα μαθαίνω το χώρο από site εντός και εκτός Ελλάδος.
Τώρα, το μπάτζετ είναι αρχικά 700 με 1000 ευρώ και σε περίπτωση που δε βρεθεί κάτι αξιόλογο για το χώρο μπορεί να φτάσει βία τα 1500 ευρώ, έχω διαβάσει έως τώρα για τον optoma 141, τον benq 1070+ σε dlp και από lcd τον Epson 6600, στους dlp αυτό που φοβάμαι είναι το rainbow effect και πάνω σε αυτό αν ξέρει κάποιος να μου συστήσει κάποιο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη που να έχει χώρο επίδειξεις, η θα εκτιμούσα κάποιος φίλος από τη Θεσσαλονίκη που έχει projector dlp να μου επιτρέψει να κάνουμε μια δοκιμή ώστε να δούμε αν είμαστε από τους λίγους άτυχους που μας πιάνει το rainbow effect.
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας και θα διαβάσω με προσοχή όλες τις προτάσεις σας. IMAG0344.jpgIMAG0343.jpgIMAG0345.jpgIMAG0346.jpg

Στη δευτερη φωτο το σκουρο ειναι δοκαρι; αν ναι πας σε γυψοσανιδα οθονη.
Με το γκρι τι σχεση εχεις;
Το φωτιστικο μπαλα ποσο μακρυα μπορεις να το κλωτσισεις απο το μπαλκονι του οροφου;

Απάντηση: Re: Δημιουργία νέου play room και αγορα projector

Μακαρι να είχα τέτοιο sub και ας ηταν και άσπρο, το στεγνωτηριο θα φύγει απο εκεί ετοιμαζω ειδικο χωρο για αυτο, και είναι εκει προσωρινα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ναι είναι δοκάρι γι αυτο σκεφτομαι να βάψω τον τοίχο της πρωτης φωτοραφίας που είναι πανω απο τρία μέτρα, αρα τα 2,7 συν τα μαυρα πλαίσια δεξια αριστερα πεσ 10 πόντους το καθενα με πέρνει.
Αν πάμε σε dlp και δεν εχουμε θεμα με rainbow effect το γκρι είναι μονοδρομος φανταζομαι λογο φωτινοτητας των optoma και benq και μου αρέση θα έλεγα σαν ιδέα.
Το φωτιστικο μπάλα μπορώ ανετα να κλωτσίσω και να φτασει στη θαλασσα απο το ρετζικι που είμαι, θα βάλω δυο λεπτες πλαφονιέρες για να μην ενοχλούν.

Αν αγόραζα παραδειγμα τον benq και είχαμε θεματα με rainbow effect θα μπορούσα να τον επιστρέψω στο καταστημα και να παμε σε λυση lcd απο το ίδιο κατάστημα;

Θεωρώ εξαιρετικά απίθανο να έχεις θέμα με ουράνια τόξα..Έχουμε δει ταινίες σπίτι με δεκάδες φιλαράκια,κανένας δεν παραπονέθηκε για RE.Αντίθετα κάποιοι παραπονέθηκαν για...σιελόρροια!

[/COLOR]Αν αγόραζα παραδειγμα τον benq και είχαμε θεματα με rainbow effect θα μπορούσα να τον επιστρέψω στο καταστημα και να παμε σε λυση lcd απο το ίδιο κατάστημα;

Το καλύτερο είναι να τον δεις πρώτα σε σπίτι ή σε κατάστημα ώστε να διαπιστώσεις αν σε ενοχλεί.

Έχεις δίκιο Γιαννη γι αυτο ρώτησα στο πρώτο post αν υπαρχει στη θεσσαλονικη καταστημα με χώρο επίδειξεις, η αν κάποιος συμφορμητης έχει dlp ωστε να μπορέσω να τον δω.

Νίκο αυτό πιστευω και εγώ, αλλα εχω μια επιφυλαξη για το φοβο των ιουδαίων που λένε, και άντε να πάρω έναν απο τους δυο προαναφερόμενους dlp και τελικα να υπαρχει θεμα, αντε να το πουλησεις και πόσο καινούργιο μηχανημα τέτοιες εποχές.

Δεν γνωριζω αν υπαρχει διαβαθμιση στο ποσο το βλεπει καποιος.
Εγω που είμαι από τους ατυχους της υπόθεσης, μιας και το βλεπω , μπορω να πω πως δε με ενοχλεί τοσο πολύ. Ισως αν επελεγα τωρα προβολεα να μην επαιρνα dlp, αλλα δεν σκέφτομαι να τον αλλαξω λογω του rainbow effect.

Παντως όταν ειχα δει τον optoma 131 στα media markt, δεν το ειχα παρατηρησει. Στο σπιτι μου όμως με τον optoma 141, το βλεπω. :chinscratch:

Αυτό το θέμα με το rainbow στους dlp έχει καταντήσει αηδία. Όποτε κάποιος εκφράσει τον προβληματισμό του για το αν το δει στον προβολέα που σκοπεύει να αγοράσει αμέσως έρχεται η απάντηση από κάποιον άλλο ότι είναι εξαιρετικά απίθανο να το δει. Αν κάποιος, δε, τολμήσει να πει ότι βλέπει rainbow σε dlp έρχεται η απάντηση ότι ανήκει στην απειροελάχιστη μειοψηφία που το βλέπει. Και όμως σε σύνολο 148 ψηφισάντων ένας στους δύο το βλέπει ενώ το 20% λέει ότι ενοχλείται τόσο πολύ από αυτό το φαινόμενο που δεν μπορεί καν να παρακολουθήσει ταινία. Υπάρχει δε ένα άλλο 38% που δεν λέει αν το βλέπει η όχι αλλά απλά ότι δεν ενοχλείται καθόλου. Το ποσοστό αυτών που το αγνοούν παντελώς ως φαινόμενο είναι μόλις το 17%. Που βρίσκεται αυτή η ψηφοφορία? Εδώ, http://avclub.gr/forum/poll.php?pollid=359&do=showresults. Άρα το συμπέρασμα είναι ότι η μειοψηφία, τουλάχιστον όσων μπαίνουν σ' αυτό το φόρουμ, δεν βλέπει ή δεν έχει δει ποτέ rainbow σε dlp προβολέα, η πλειοψηφία το βλέπει, ενώ τα ποσοστά κυμαίνονται στο κατά πόσο ενοχλούνται ή όχι απ' αυτό το φαινόμενο.

Αυτό το θέμα με το rainbow στους dlp έχει καταντήσει αηδία. Όποτε κάποιος εκφράσει τον προβληματισμό του για το αν το δει στον προβολέα που σκοπεύει να αγοράσει αμέσως έρχεται η απάντηση από κάποιον άλλο ότι είναι εξαιρετικά απίθανο να το δει. Αν κάποιος, δε, τολμήσει να πει ότι βλέπει rainbow σε dlp έρχεται η απάντηση ότι ανήκει στην απειροελάχιστη μειοψηφία που το βλέπει.

Απο οσο βλεπω, κατακρινεις το γεγονος καποιου που εξεφρασε αποψη για το rbe.
Απο την αλλη ομως παρατηρω οτι εδω στο Post 5 αλλου νηματος http://avclub.gr/forum/showthread.p...έκτορα?p=1057322967&viewfull=1#post1057322967 εσυ ο ιδιος προδικαζεις οτι ο χρηστης θα βλεπει rbe και υστερα οτι θα το συνηθισει.

Ο καθενας μας καταθετει την αποψη του ακομα κι αν ειναι λανθασμενη ή εχει λανθασμενη διατυπωση. Εδω ειμαστε για να τα συζηταμε και να αλληλοκαλυπτομαστε σε βοηθεια μεσω αποψεων.

Απο τη μια λοιπον θεωρω αστοχη την παρατηρηση σου (μιας και ο ιδιος προδικαζεις βαση εμπειριας) και απο την αλλη θα ηθελα μια πιο...soft διατυπωση στα περι αντιθετων αποψεων.
Αυτα τα περι αηδιας, τολμης κλπ νομιζω οτι δεν ηταν και η καλυτερη διατυπωση για να εκφρασεις την διαφορετικη σου αποψη.

Πανω στο θεμα μας, ναι, κατι οι σημερινοι προβολεις που τα πανε καλυτερα στο rbe, κατι που το κοντραστ/φωτεινοτητα του προβολεα που οταν εξασθενει με την πτωση λαμπας, το φαινομενο μειωνεται, κατι ΑΝ συνηθιζει ο εγκεφαλος (ή οτι αλλο) αρκετοι σημερα μπορουν να μιλανε με μεγαλυτερη σιγουρια για το rbe.
Προφανως αυτο εννοουσε παραπανω ο Νικος οπως και εσυ στο δικο σου ποστ που ανεφερα.

Σιγουρα το καλυτερο αν ειναι δυνατον ειναι η θεαση πριν την οποια αγορα εαν ειναι εφικτο.
Ουτε αηδια καταντησε κανενα θεμα ομως, ουτε τιθεται θεμα τολμης ερωτησεων κλπ.
Απλα καποιοι μην εχοντας ποτέ επαφη με dlp προβολεα και διαβαζοντας περι rbe ειναι λογικο να εχουν μια ανησυχια. Και ειναι επισης λογικο να παιρνουν και μια απαντηση (μεταξυ αλλων) οτι πιθανοτατα δεν θα το δουν ή δεν θα τους ενοχλει, τουλαχιστον στον βαθμο που ειχαν στο παρελθον καποια μοντελα.

Εγώ το μόνο που είπα είναι ότι με βάση την ψηφοφορία που διεξάγεται σ' αυτό το φόρουμ, η πλειοψηφία βλέπει rainbow, ακόμη κ' αν η μειοψηφία που δεν το βλέπει προσπαθεί να την πείσει ότι κάνουν "πουλάκια τα μάτια της". Εγώ στο ποστ μου δεν κατέκρινα κανένα, απλά υπενθύμισα την ψηφοφορία που "τρέχει" στο φόρουμ και τα αποτελέσματά της. Όσον αφορά δε την ανησυχία κάποιων που δεν έχουν επαφή με dlp για το rbe, με βάση την πλειοψηφία όσων ψήφισαν σ' αυτό το φόρουμ καλώς την έχουν, κάποια στιγμή οι περισσότεροι θα το δούν και τότε ή θα το συνηθίσουν και δεν θα τους πειράζει ή θα ξενερώσουν και θα πάνε σε άλλη τεχνολογία. Επαναλαμβάνω όχι οι λιγότεροι αλλά οι περισσότεροι, φυσικά όχι όλοι.

Δεν ειπα οτι κατεκρινες προσωπο, αλλα το γεγονος το οτι καποιοι εκφραζουν την πεποιθηση οτι το rbe σπανιως σπανιως θα το βλεπουν οι χρηστες. Τουλαχιστον ετσι ερμηνευω εγω τη φραση "αυτη η αηδια πρεπει να σταματησει".

Επισης βασιζεσαι σε μια ψηφοφορια σαν θεσφατο στατιστικης αναλυσης.
Που κατα την δικη μου αποψη ειναι μια γενικη ερωτηση με γενικες απαντησεις υπο την εννοια οτι δεν καταγραφεται εντελως εμπεριστατωμενα πότε και με ποια μοντελα και υπο ποιες προυποθεσεις βλεπουν ή δεν βλεπουν καποιοι rbe.
Aν παρ'ολα αυτα διαβασεις και τα σχολια κατω απο την ψηφοφορια, (που ξεκινησε το 2008) θα διαπιστωσεις οτι στα τελευταια ποστς απο το 2011-2012 και υστερα, ολοενα και λιγοτεροι ανεφεραν οτι βλεπουν rbe (πιθανολογωντας οτι δοκιμασαν πιο νεα μοντελα προβολεων)

Μιας και ομως αρκετες ενδειξεις δεν υπαρχουν για να καταλαβουμε σε αυτη την ψηφοφορια γιατι εβλεπαν ή οχι rbe, τουλαχιστον στο βαθμο που ευθυνεται και μονο ο προβολεας και οχι η ευαισθησια του καθενος εγω προσωπικα δεν θα βασιζομουν μονο σε αυτη την ψηφοφορια σημερα εν ετη 2015 για το ποσοι θα βλεπουν ή οχι στατιστικα rbe.

Για αυτο και συζηταμε και ανταλλασουμε αποψεις και εκτος ψηφοφοριας και μεταξυ μας κλπ για να σχηματιζουμε αποψη.
Προσωπικα λοιπον, με τον πρωτο μου dlp δεν εβλεπα rbe τις πρωτες 35 ωρες λειτουργιας, υστερα ειδα μετα την αναβαθμιση firmware, υστερα μειωθηκε σε βαθμο που να το μην το αντιλαμβανομαι στις ταινιες πανω απο 2-3 φορες σε ολη την ταινια.
Τωρα με τον δευτερο dlp μου, δεν το αντιλαμβανομαι καθολου μεσα στις ταινιες, αν και οταν το προσπαθησω με ασπρομαυρο υλικο και να κουναω τα ματια μου στην οθονη μπορω να το εντοπισω ορισμενες φορες.

Αρα λοιπον το rbe δεν ειναι εντελως ασπρο μαυρο.
Σιγουρα η μεγαλυτερη πλειοψηφια στην πρωτη επαφη της με dlp θα το δει. Το πόσο ομως θα μειωθει σε επιπεδο εξαλειψης ωστε να φαινεται μια-δυο φορες μεσα σε μια ταινια ειναι αλλο θεμα.
Τεχνικα και παλι με τις 2 φορες, μπορουμε να πουμε οτι βλεπουμε rbe.
Ουσιαστικα ομως αν ειναι ελαχιστες φορες σε καποιες κοντραστατες σκηνες, ειδικα οταν η λαμπα δεν εχει ξεθυμανει κι ολας ε, δεν νομιζω οτι πρεπει να μιλαμε για rbe που ενοχλει και καθιστα αδυνατη τη θεαση.

Απλως σημερα και οι entry level dlp για Home cinema εχουν καλο επιπεδο rbe σε σχεση ισως με τους πιο πολλους data dlp , οπου εκει ναι, θα παρατηρισουμε ισως παραπανω rbe λογω διαφορετικου τιουναρισματος.

Οποτε το αν θα βλεπει καποιος rbe (και πόσο) εξαρταται απο πολλους παραγοντες.
Ευαισθησια, τιουναρισμα προβολεα, ταχυτητα χρωματικου τροχου, φωτεινοτητα/contrast στην οθονη, ωρες προβολης για να συνηθισει καποιος το φαινομενο κοκ.
Ετσι, αν εξαιρεσουμε την ευαισθησια του καθενος που δεν γνωριζουμε, στους υπολοιπους τομεις θα ελεγα οτι σημερα εχουμε λιγοτερες πιθανοτητες να δουμε rbe στα νεα μηχανηματα (οχι σε ολα βεβαια)

Ολα τα παραπανω ειναι καθαρα δικη μου προσωπικη αποψη απο την δικη μου πολυ μικρη εμπειρια.
Ομως το να την εκφραζω και να διαφωνω με την δικη σου αποψη περι πλειοψηφιας/μειοψηφιας στο ποσοι βλεπουν rbe απο dlp δεν πιστευω οτι συμβαλλω στο να καταντησει αηδια το θεμα.

Δεν διαφωνω με την δικη σου διαφορετικη αποψη, μιας και δεν ειμαι ουτε ειδημων, ουτε καν ιδιαιτερος γνωστης, διαφωνω ομως ως προς τον τροπο που την διατυπωσες. -bye-

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

τώρα περνω η όχι dlp:huh2:

Περιμενε να σου απαντησει ο χατζηγεωργιου με κλιπακι Βεγγου. :smile:

Αυτό το θέμα με το rainbow στους dlp έχει καταντήσει αηδία. Όποτε κάποιος εκφράσει τον προβληματισμό του για το αν το δει στον προβολέα που σκοπεύει να αγοράσει αμέσως έρχεται η απάντηση από κάποιον άλλο ότι είναι εξαιρετικά απίθανο να το δει. Αν κάποιος, δε, τολμήσει να πει ότι βλέπει rainbow σε dlp έρχεται η απάντηση ότι ανήκει στην απειροελάχιστη μειοψηφία που το βλέπει. Και όμως σε σύνολο 148 ψηφισάντων ένας στους δύο το βλέπει ενώ το 20% λέει ότι ενοχλείται τόσο πολύ από αυτό το φαινόμενο που δεν μπορεί καν να παρακολουθήσει ταινία. Υπάρχει δε ένα άλλο 38% που δεν λέει αν το βλέπει η όχι αλλά απλά ότι δεν ενοχλείται καθόλου. Το ποσοστό αυτών που το αγνοούν παντελώς ως φαινόμενο είναι μόλις το 17%. Που βρίσκεται αυτή η ψηφοφορία? Εδώ, http://avclub.gr/forum/poll.php?pollid=359&do=showresults. Άρα το συμπέρασμα είναι ότι η μειοψηφία, τουλάχιστον όσων μπαίνουν σ' αυτό το φόρουμ, δεν βλέπει ή δεν έχει δει ποτέ rainbow σε dlp προβολέα, η πλειοψηφία το βλέπει, ενώ τα ποσοστά κυμαίνονται στο κατά πόσο ενοχλούνται ή όχι απ' αυτό το φαινόμενο.

Καταρχάς, ανακάλεσε το τονισμένο. Αηδία έχουν καταντήσει κάτι αγενείς και απότομες παρεμβάσεις σαν τη δική σου. Ναι, το rainbow το βλέπει ελάχιστος κόσμος όπως και ακόμα λιγότερος είναι αυτός που ενοχλείται. Αν ήταν αλλιώς, τότε οι DLP θα είχαν βάλει λουκέτο και δεν θα ήταν βασιλιάδες στις πωλήσεις, πόσω μάλλον σε business μοντέλα με εκατομμύρια κόσμο συνολικά να παρακολουθεί από αυτούς.

Τέλος, εδώ μέσα γράφει ο καθένας τις εμπειρίες του. Ξαναγράφω, λοιπόν, ότι από το 2006 που διαθέτω τον προβολέα, έχουν παρακολουθήσει ταινία μαζί μου, τουλάχιστον, 100 ή και παραπάνω διαφορετικά πρόσωπα. Κανένας δεν έκανε εμετούς, κανένας δεν είχε ζαλάδες, κανένας δεν είχε πονοκεφάλους, κανένας δεν διέκρινε κάτι ενοχλητικό στην εικόνα (τους έκανα σχετική ερώτηση). Δυστυχώς ή ευτυχώς, έτσι είναι τα πράγματα. Εσύ, φυσικά, μπορείς να μένεις στα αποτελέσματα του πολ και να πρεσβεύεις ό,τι θέλεις. Κανείς δεν σου μίλησε ή σε επέκρινε. Την άλλη φορά, όμως, που θα μιλήσεις για αηδίες αυθαίρετα και εμπρηστικά, θα πάρεις αλλιώς απάντηση και όχι ευγενικά όπως τώρα.

Εγώ το μόνο που είπα είναι ότι με βάση την ψηφοφορία που διεξάγεται σ' αυτό το φόρουμ, η πλειοψηφία βλέπει rainbow, ακόμη κ' αν η μειοψηφία που δεν το βλέπει προσπαθεί να την πείσει ότι κάνουν "πουλάκια τα μάτια της".

Δεν θα συνεχιστεί για πολλή ώρα ακόμα αυτό το παραλήρημα. Καμμιά μειοψηφία δεν προσπαθεί να πείσει τον οποιονδήποτε για τίποτα. Σταμάτα να δημιουργείς flames από το πουθενά.

Re: Απάντηση: Δημιουργία νέου play room και αγορα projector

τώρα περνω η όχι dlp:huh2:

Φίλε μου όπως είδες έλαβες την απάντησή σου αρμοδίως. Μην πιστεύεις αγενείς και παραληρηματικούς τύπους σαν και εμένα που λένε ότι rainbow κατά πάσα πιθανότητα θα βλέπεις και είτε θα κάνεις ότι δεν το βλέπεις, είτε θα το συνηθίσεις και δεν θα σε ενοχλεί, είτε θα σε ξενερώσει σε σημείο να πας σε άλλη τεχνολογία. Μην πιστεύεις ούτε καν την πλειοψηφία του φόρουμ που συμμετέχεις και ζητάς συμβουλές, η οποία πλειοψηφία έχει εκφραστεί σε σχετική ψηφοφορία. Ποιούς να πιστεύεις? Αυτούς που με τόση ευκολία απαγορεύουν (μπανάρουν στην καθομιλουμένη) την διαφορετική από την δική τους άποψη με την επίφαση ότι δήθεν είναι αγενής ή παραληρηματική, απαξιώνοντας παράλληλα τα αποτελέσματα ψηφοφορίας του forum που οι ίδιοι υπηρετούν. Όσον αφορά την ερώτησή σου, θα σου έλεγα να αγοράσεις dlp γιατί έχουν πλεονεκτήματα που ισοφαρίζουν και υπερκαλύπτουν το μειονέκτημα του rainbow (το οποίο αν και υπαρκτό για εμένα προσωπικά δεν είναι τόσο τραγικό) και κυρίως είναι πολύ φθηνοί. Αν μάλιστα τον θέλεις για επαγγελματική χρήση ασυζητητι dlp, με φώτα ανοιχτά δεν πρόκειται καν να διακρίνεις rainbow.

Άλλο βλέπω, άλλο με ενοχλεί. Εγώ βλέπω αλλά δεν με ενοχλεί. Και αφού επικαλέστηκες το poll θα έπρεπε να πεις ότι το 20% έχει πρόβλημα. Έτσι όπως τα γράφεις είναι σαν να υπονοείς το αντίθετο.

Ειρήνη υμίν. Ακούστε λίγο το βασιλιά...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Δημιουργία νέου play room και αγορα projector

... Ποιούς να πιστεύεις? Αυτούς που με τόση ευκολία απαγορεύουν (μπανάρουν στην καθομιλουμένη) την διαφορετική από την δική τους άποψη με την επίφαση...

Εχω την αισθηση οτι τα εχεις αντιληφθει ολα λαθος. Δηλαδη εσυ καταλαβες....απαγορευση. ?
Προσωπικα σου υπεδειξα Post σου οπου ΘΕΩΡΕΙΣ οτι ο χρηστης στην αρχη θα βλεπει λιγο rbe και υστερα δεν θα τον ενοχλει.
Βγηκε κανεις να χαρακτηρισει τοτε την αποψη σου αηδια. ?
Την προσβλητικη διατυπωση σου λεμε να ανακαλεσεις. Εκτος κι αν δεν καταλαβες οτι ηταν προσβλητικη.
Προσπαθησα να στο πω με ευγενικο τροπο αλλα βλεπω οτι στο τελος θα μας πεις και φασιστες.

Μου αρεσει που κι ολας στο δικο σου ποστ τα ΙΔΙΑ λες οτι πιθανως το rbe δεν θα τον ενοχλει.
Εκει, σε πια ψηφορια βασιστηκες αφου η πλειοψηφια εχει προβλημα οπως ερμηνευεις εσυ το Poll. ?
Εκτος κι αν παιζουμε τωρα με τις λεξεις και θεωρεις αλλο πραγμα το βλεπω λιγο αλλα δεν ενοχλει καθολου, κι αλλο πραγμα δεν το βλεπω καθολου.

Το γυρισες σε flame με τις διατυπωσεις σου και τωρα μας λες τι. ? Οτι καποιος/οι επειδη δεν συμφωνουν με την δικη σου αποψη σε φιμωνουν κι απο πανω. ?
Αγαπητε το λαθος σου δεν ειναι που εχεις την δικη σου αποψη περι rbe.
Το λαθος σου ηταν οπου χαρακτηρισες αηδια την αποψη που θελει να ειναι αντιθετη απο αυτη που θεωρεις εσυ.
Και στη συνεχεια βεβαια αντι να καταλαβεις και να ανακαλεσεις για αυτη την ατυχη σου διατυπωση, μιλας και για φιμωσεις, μπαναρισματα.

Θυμησου λιγο το ιστορικο....

- Πετειναρακης: "Θεωρώ εξαιρετικά απίθανο να έχεις θέμα με ουράνια τόξα.."
- Εσυ: "Αυτό το θέμα με το rainbow στους dlp έχει καταντήσει αηδία. Όποτε κάποιος εκφράσει τον προβληματισμό του για το αν το δει στον προβολέα που σκοπεύει να αγοράσει αμέσως έρχεται η απάντηση από κάποιον άλλο ότι είναι εξαιρετικά απίθανο να το δει."

Εσυ, να χαρακτηριζεις αηδια την αποψητου αλλου οτι θα δεν εχει θεμα με το rbe... και να επαναλαμβανεις ουκ ολιγες φορες οτι η αποψη περι μικρου και ανεκτικου rbe σε βρισκει συμφωνο.
Το δε αστειο της υποθεσης βεβαια ειναι το οτι ενω θεωρεις αηδια το γεγονος οτι καποιοι τυποι "ορμανε" να πουν οτι δεν υπαρχει προβλημα με το rbe, εσυ ο ιδιος φαινεσαι να υιοθετεις αυτη την φιλοσοφια περι πολυ μικρης στην ουσια ενοχλησης απο το rbe. Eντελως αντιφατικα πραγματα δηλαδη.
Φαινεται οτι κατα τη διαρκεια της συζητησης, κατι χαθηκε στην μεταφραση.
Παρόλα αυτα, εκφραστηκες με τον παραπανω τροπο και νιωθεις και αδικημενος κατα καποιο τροπο εαν καταλαβα καλα.

Εχεις καταλαβει μεχρι τωρα για ποιο πραγμα μιλαμε, ή δεν εχει νοημα να συνεχισω. ?

Last edited: