ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ PC ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΑ -ΗΧΟ

Αφού παίζει η ταινία με το h/a τι πρόβλημα υπάρχει? Προσπαθείς να μαντέψεις τι αρχεία θα βγουν? Αμ δεν είναι έτσι οι υπολογιστές. Αντί να κάτσεις να απολαύσεις αυτό που έφτιαξες κοιτάς να δεις πως θα συμπεριφερθεί στο μέλλον! Μετρήσεις από δω, μετρήσεις από κει... γι αυτό το έφτιαξες? Εμένα χτυπάει στα δύσκολα σημεία 80-85% και έχω την 1950pro με 512ΜΒ. Ε και? Μια ταινία είναι που στο κάτω κάτω παίζει. O james bond Που είναι ταινία αναφοράς νερό παίζει. Τι αγχώνεσαι? -bye-

ρε παλληκαρι-η κουβεντα πηγε εκει.αυτο προσπαθω να κανω-να το απολαυσω ,αλλα....

Που είναι ακριβώς το πρόβλημα? Δεν έχω καταλάβει.

ουσιαστικα δεν βλεπω τιποτε σωστα.κομπιασματα σε hd,εικονα με περιθωρια που δεν μπορω να "φερω" σωστα,το powerstrip μου τα κανει μπαχαλο,το reclock δεν "τρεχει"....θεσ κι`αλλα??
εχουμε πει οτι θελει πολυ χρονο και υπομονη τα οποια εγω δυστηχως(ειδικα χρονο)δεν διαθετω.οποτε......-bye- -bye-

Τα προβληματα που αναφερεις μαλλον οφειλονται στο παντρεμα μεταξυ HTPC και plasma. Πρεπει να αναζητησεις σωστα timings για την τηλεοραση σου στο φορουμ του powerstrip. Η pioneer κλειδωνει στα 50hz?

Εχω την ιδια τηλεοραση ,4270χα, εσενα εχει vga εισοδο ?
Αν εχει τοτε χρησιμοποιησε αυτη και οχι την hdmi.
Με hdmi θα πεδαιυτεις αρκετα , οπως εγω (που δεν εχω vga).
Η δουλεια γινεται, και σε μενα τρεχει πολυ καλα, κλειδωνει σε 48 - 50 - 60 ανετα.

Re: Απάντηση: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ PC ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΑ -ΗΧΟ

Τα προβληματα που αναφερεις μαλλον οφειλονται στο παντρεμα μεταξυ HTPC και plasma. Πρεπει να αναζητησεις σωστα timings για την τηλεοραση σου στο φορουμ του powerstrip. Η pioneer κλειδωνει στα 50hz?

απο οσο θυμαμαι κλειδωνει μετα απο custom αναλυση(1218χ716 60hz fullsize))αλλα εαν την αλλαξω στα 50hz εχω παλι περιθωρια...

Εχω την ιδια τηλεοραση ,4270χα, εσενα εχει vga εισοδο ?
Αν εχει τοτε χρησιμοποιησε αυτη και οχι την hdmi.
Με hdmi θα πεδαιυτεις αρκετα , οπως εγω (που δεν εχω vga).
Η δουλεια γινεται, και σε μενα τρεχει πολυ καλα, κλειδωνει σε 48 - 50 - 60 ανετα.

με vga εχω σπασιματα....(αντε βγαλε ακρη...!!!)

απο οσο θυμαμαι κλειδωνει μετα απο custom αναλυση(1218χ716 60hz fullsize))αλλα εαν την αλλαξω στα 50hz εχω παλι περιθωρια...

Για να μην έχει περιθώρια πρέπει να αλλάξεις την συχνότητα με το Powerstrip. Αυτό το έχουμε πει. :grandpa:

Έχεις σπασίματα ενώ έχεις το σωστό refresh rate για την εκάστοτε ταινία?

κατσε να προσπαθησω να τα τσεκαρω ενα-ενα το βραδακι(για να μην λεω μπουρδες)και σας λεω ακριβως τι παιζει...-bye-

Δεν εχω δοκιμασει την 8600, αλλα για την Χ1950 μονο καλα λογια μπορω να πω εφοσον ομως συνδιαζεται με εναν γρηγορο επεξεργαστη οπως ο Core2duo 6600.

Δεν εχω δοκιμασει την 8600, αλλα για την Χ1950 μονο καλα λογια μπορω να πω εφοσον ομως συνδιαζεται με εναν γρηγορο επεξεργαστη οπως ο Core2duo 6600.

ωραια-εχει πεσει και αρκετα η τιμη της.....!!:BDGBGDB55:

Και η 8600 καλή είναι... Δεν έχω δοκιμάσει 1950 αλλά η 8600 σε σβίστα ξεκούρασε πολύ τον p4 στα 3.2... περίπου 20% πτώση στη cpu...

Και η 8600 καλή είναι... Δεν έχω δοκιμάσει 1950 αλλά η 8600 σε σβίστα ξεκούρασε πολύ τον p4 στα 3.2... περίπου 20% πτώση στη cpu...

ενα μεγαλο συν της 8600 ειναι οτι βρισκεις και με παθητικη ψυξη, ενω στην 1950 θα πρεπει να αλλαχθει το υπαρχον ενεργο με ενα αθορυβο-αφου μιλαμε για χρηση σε htpc.απο την αλλη βεβαια η 1950 ειναι δοκιμασμενη λυση σαν chipset αλλα και σαν ati -γνωστη για την πολυ καλη συμπεριφορα της σε θεματα βιντεο&απεικονισης..

Υ.Γ
τα γνωστα προβληματα της nvidia παραμενουν ή εχουν αλλαξει τα πραγματα?

ααα....
και μην ξεχναμε και την υποστηριξη directx10 της 8600 που νομιζω οτι ειναι αρκετα σοβαρο θεμα για το αμεσο μελλον....