ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
AVClub Fanatic
Το πόσο πολλά είναι ή δεν είναι αποτελεί σχετικό θέμα...
Ο κύριος λόγος προτίμησης κατά τα παιδιά κι εμένα όμως είναι η παθητική ψύξη...
εαν βεβαια βρουμε και καμια "ησυχη" με ενεργη ψυξη δεν μας χαλαει!!
Το πόσο πολλά είναι ή δεν είναι αποτελεί σχετικό θέμα...
Ο κύριος λόγος προτίμησης κατά τα παιδιά κι εμένα όμως είναι η παθητική ψύξη...
μετα απο πολυ ψαξιμο τελικα-με καταφερατε-και ο πρωτος προυπολογισμος πηγε περιπατο.....![]()
οποτε αυτο ειναι το τελικο-τελικο με καποιες διορθωσεις εαν χρειαστει απο εσας.σε 2 επιλογες μου κολλαω λιγο:
τροφοδοτικο(φτανει?)και στην vga(εχω στα υπ`οψιν και την 7900gs..):BDBDG54:
μετα απο πολυ ψαξιμο τελικα-με καταφερατε-και ο πρωτος προυπολογισμος πηγε περιπατο.....![]()
οποτε αυτο ειναι το τελικο-τελικο με καποιες διορθωσεις εαν χρειαστει απο εσας.σε 2 επιλογες μου κολλαω λιγο:
τροφοδοτικο(φτανει?)και στην vga(εχω στα υπ`οψιν και την 7900gs..):BDBDG54:
Το τροφοδοτικό είναι αρκετό για να τροφοδοτήσει δύο μηχανήματα με τις προδιαγραφές σου, και για κάρτες γραφικών HTPC ξεχνάμε εντελώς όλες τις Nvidia αυτή τη στιγμή.
Οπότε μάλλον είσαι ΟΚ! :smile:
Ρε φιλε αλλαξε και εκεινο το Nec με ενα pionneer 112d, και θα εισαι αρχηγος.
Δημητρη στην ατι κολλησα λογω των γνωστων προβληματων-μια ζωη-με τους drivers κατι στο οποιο-επισης μια ζωη-δεν ειχαν προβλημα η nvidia.βρηκα την 7900gs 150ευρο για αυτο και ψιλο-δελεαστηκα....
Δες το διαφορετικά. Με μια Ati, ίσως είσαι άτυχος και έχεις κάποιο πρόβλημα στην εγκατάσταση των drivers. Με μια Nvidia, είναι εγγυημένο ότι θα έχεις λειτουργικά προβλήματα, τα οποία δεν διορθώνονται.
It's your call! :grandpa:
Μέχρι το Σεπτέμβριο θα έχουμε και τα 4χ4 ... οδοστρωτήρες ενάντια στους Intel ...
Οσο πιο πολλά , τόσο καλύτερα ...
Ενας 6000+ είναι κοντά στον 6600 του Intel ... Αλλά ο Intel κάνει βαράκια ...
Σχεδόν σίγουρο είναι ότι ο 6000+ θα ανταπαιξέλθει και στην πιο βαριά ταινία ...
Ετσι όπως θέτεις το οικονομικό , θα έλεγα 6000+ άλλα αμα μπορούσα να περιμένω , Σεπτέμβριος είναι ο μήνας του AMD ... ( και πιο νωρίς , αλλά θα είναι λίγα και δυσεύρετα τα κομμάτια )
ανετα απλα δεν θαναι plug and play
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.