ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ PC ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΑ -ΗΧΟ

Το πόσο πολλά είναι ή δεν είναι αποτελεί σχετικό θέμα...
Ο κύριος λόγος προτίμησης κατά τα παιδιά κι εμένα όμως είναι η παθητική ψύξη...

εαν βεβαια βρουμε και καμια "ησυχη" με ενεργη ψυξη δεν μας χαλαει!!

μετα απο πολυ ψαξιμο τελικα-με καταφερατε-και ο πρωτος προυπολογισμος πηγε περιπατο.....-bye-
οποτε αυτο ειναι το τελικο-τελικο με καποιες διορθωσεις εαν χρειαστει απο εσας.σε 2 επιλογες μου κολλαω λιγο:
τροφοδοτικο(φτανει?)και στην vga(εχω στα υπ`οψιν και την 7900gs..):BDBDG54:

μετα απο πολυ ψαξιμο τελικα-με καταφερατε-και ο πρωτος προυπολογισμος πηγε περιπατο.....-bye-
οποτε αυτο ειναι το τελικο-τελικο με καποιες διορθωσεις εαν χρειαστει απο εσας.σε 2 επιλογες μου κολλαω λιγο:

sorry...ξεχασα να ανεβασω το αρχειο:

Attachments

• PC.jpg
    PC.jpg
    39.9 KB · Views: 30

Το τροφοδοτικό είναι αρκετό για να τροφοδοτήσει δύο μηχανήματα με τις προδιαγραφές σου, και για κάρτες γραφικών HTPC ξεχνάμε εντελώς όλες τις Nvidia αυτή τη στιγμή.

Οπότε μάλλον είσαι ΟΚ! :smile:

Το τροφοδοτικό είναι αρκετό για να τροφοδοτήσει δύο μηχανήματα με τις προδιαγραφές σου, και για κάρτες γραφικών HTPC ξεχνάμε εντελώς όλες τις Nvidia αυτή τη στιγμή.

Οπότε μάλλον είσαι ΟΚ! :smile:

Δημητρη στην ατι κολλησα λογω των γνωστων προβληματων-μια ζωη-με τους drivers κατι στο οποιο-επισης μια ζωη-δεν ειχαν προβλημα η nvidia.βρηκα την 7900gs 150ευρο για αυτο και ψιλο-δελεαστηκα....

Δημητρη στην ατι κολλησα λογω των γνωστων προβληματων-μια ζωη-με τους drivers κατι στο οποιο-επισης μια ζωη-δεν ειχαν προβλημα η nvidia.βρηκα την 7900gs 150ευρο για αυτο και ψιλο-δελεαστηκα....

Δες το διαφορετικά. Με μια Ati, ίσως είσαι άτυχος και έχεις κάποιο πρόβλημα στην εγκατάσταση των drivers. Με μια Nvidia, είναι εγγυημένο ότι θα έχεις λειτουργικά προβλήματα, τα οποία δεν διορθώνονται.

It's your call! :grandpa:

Δες το διαφορετικά. Με μια Ati, ίσως είσαι άτυχος και έχεις κάποιο πρόβλημα στην εγκατάσταση των drivers. Με μια Nvidia, είναι εγγυημένο ότι θα έχεις λειτουργικά προβλήματα, τα οποία δεν διορθώνονται.

It's your call! :grandpa:

σωστο...ασε που εν αναμονη των chipset με υποστηριξη directx10 με την 1650 νομιζω οτι ειμαστε μια χαρα...

Καλημέρα! Ψάχνομαι αυτές τις μέρες για χτίσω HTPC παρόμοιο με του dp88. Για τη video card, νομίζω ότι αξίζει να δώσεις κάτι παραπάνω για την MSI με το 1650ΧΤ και να ισορροπήσεις κόβοντας 1GB ram.

Οσο πιο πολλά , τόσο καλύτερα ...

Ενας 6000+ είναι κοντά στον 6600 του Intel ... Αλλά ο Intel κάνει βαράκια ...

Σχεδόν σίγουρο είναι ότι ο 6000+ θα ανταπαιξέλθει και στην πιο βαριά ταινία ...

Ετσι όπως θέτεις το οικονομικό , θα έλεγα 6000+ άλλα αμα μπορούσα να περιμένω , Σεπτέμβριος είναι ο μήνας του AMD ... ( και πιο νωρίς , αλλά θα είναι λίγα και δυσεύρετα τα κομμάτια )

Re: Απάντηση: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ PC ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΑ -ΗΧΟ

Οσο πιο πολλά , τόσο καλύτερα ...

Ενας 6000+ είναι κοντά στον 6600 του Intel ... Αλλά ο Intel κάνει βαράκια ...

Σχεδόν σίγουρο είναι ότι ο 6000+ θα ανταπαιξέλθει και στην πιο βαριά ταινία ...

Ετσι όπως θέτεις το οικονομικό , θα έλεγα 6000+ άλλα αμα μπορούσα να περιμένω , Σεπτέμβριος είναι ο μήνας του AMD ... ( και πιο νωρίς , αλλά θα είναι λίγα και δυσεύρετα τα κομμάτια )

για intel θα παω απλως ηθελα μια γνωμη γιατι στα 220 ειναι λιγο πειρασμος.ουσιαστικα δεν με πειραζουν τα 80 ευρο παραπανω του intel αλλα με ενδιαφερει εαν αξιζει αυτην την διαφορα....

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!!
μπορει το παραπανω συστημα που εχω αναφερει να αντικαταστησει σαν dvdplayer επαξια το denon 1920 που εχω???

ανετα απλα δεν θαναι plug and play

thanks havoc..-bye-
επισης το μονο κομματι που εχει μεινει ειναι η καρτα ηχου.με την onboard δεν νομιζω οτι μπορω να κανω και πολλα πραγματα και ειμαι
αναμεσα σε αυτες:

http://www.m-audio.com/products/en_us/Revolution51-main.html

http://www.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=14066

http://www.audiotrak.net/prodigy192.htm

http://sounden.terratec.net/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=147

η audiotrak με προβληματισε γιατι ο ποιο ενημερωμενος driver που ειχε ηταν το 2004....!!!!
η terratec ειναι η πιο απλη με χαμηλη δειγματοληψια αλλα με optical in που ενδιαφερει για εγγραφες απο εξωτερικες πηγες..

Last edited: