ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ PC ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΑ -ΗΧΟ

αν δεν τρεχεις MCE η Μaudio φαινεται η πιο καλη λυση......

Παντως αν δεν ενδιαφερεσαι αμεσα για αναλογικο ηχο σε HD φορμα θα σου ελεγα να μεινεις με την spdif της onboard.........μια χαρα τα παει......

αν δεν τρεχεις MCE η Μaudio φαινεται η πιο καλη λυση......

Παντως αν δεν ενδιαφερεσαι αμεσα για αναλογικο ηχο σε HD φορμα θα σου ελεγα να μεινεις με την spdif της onboard.........μια χαρα τα παει......

η onboard δεν βλεπω να δινει spdif εξοδο και μαλλον θα μπλεξω με πολλα καλωδια.συχγρονως ομως με ενδιαφερει να παρω και καλο ηχο γιατι απο την στιγμη που θα "στηθει" θα αντικαταστησει εξ ολοκληρου το denon,οποτε....

η onboard δεν βλεπω να δινει spdif εξοδο και μαλλον θα μπλεξω με πολλα καλωδια.συχγρονως ομως με ενδιαφερει να παρω και καλο ηχο γιατι απο την στιγμη που θα "στηθει" θα αντικαταστησει εξ ολοκληρου το denon,οποτε....

Πες ποίο είναι το μοντέλο της MB και θα σου πούμε..

Αν δεν σε ενδιαφέρουν οι αναλογικές έξοδοι (για HD DVD / BD ας πούμε) η S/PDIF του motherboard είναι η καλύτερη επιλογή σου.

Περαστικά.. Έπεσες σε MB που δεν έχει ούτε καν header για ψηφιακή έξοδο!

Πρέπει να πάρεις κάρτα ήχου. Συνιστώ M-Audio.

το επελεξα γνωριζοντας την λιτοτητα του αλλα συγχρονως την αξιοπιστια,την σταθεροτητα του αλλα και την τιμη βεβαια που εχει, αφου
καλουδια τυπου sli,overclocking κτλ.δεν προκειται να τα χρησημοποιησω....καρτα ηχου εκει κατεληξα και εγω με μοναδικο ερωτηματικο το πως και ποσο καλα μπορει να κανει capture απο εξωτερικη πηγη ηχου..

το επελεξα γνωριζοντας την λιτοτητα του αλλα συγχρονως την αξιοπιστια,την σταθεροτητα του αλλα και την τιμη βεβαια που εχει, αφου
καλουδια τυπου sli,overclocking κτλ.δεν προκειται να τα χρησημοποιησω....καρτα ηχου εκει κατεληξα και εγω με μοναδικο ερωτηματικο το πως και ποσο καλα μπορει να κανει capture απο εξωτερικη πηγη ηχου..

Οι M-Audio είναι κλάσεις ανώτερες από τις Creative αλλά και τις φτηνές Terratec. Από όσο γνωρίζω, τα ADC τους είναι αξιοπρεπέστατα (αν θυμάμαι καλά είναι της ΑΚΜ).

Re: Απάντηση: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ PC ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΑ -ΗΧΟ

Οσο πιο πολλά , τόσο καλύτερα ...

Ενας 6000+ είναι κοντά στον 6600 του Intel ... Αλλά ο Intel κάνει βαράκια ...

Με τις μειώσεις τιμών που θέτει σε ισχύ εντός του μηνός (Απριλίου) η Intel, ο 6600 τιμολογείται περίπου στα 220-230 ευρώ, δηλαδή τίθεται ως άμεσος ανταγωνιστής του 6000+, πράγμα που λέει από μόνο του κάποια πράγματα για τις επιδόσεις του τελευταίου. Ο συγκεκριμένος AMD εννοείται ότι είναι ανώτερος επεξεργαστής, μόνο στις εφαρμογές που ενδιαφέρουν σε ένα HTPC είναι ο 6600 σε αντίστοιχο (νομίζω και ελάχιστα ανώτερο) επίπεδο. Αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή, είναι καλύτερος επεξεργαστής σε λιγότερα χρήματα. Αυτά βέβαια για 20 ημέρες, που ο intel θα πωλείται σε αντίστοιχη πλέον τιμή.

Νόμιζα ότι το θέμα είναι , ποιος επεξέργαστής είναι ο καλύτερος δυνατόν , value for money που λέμε , για να μην έχουμε πρόβληματα αποκωδηκοποίησης όπως η κίνηση και τα σπασίματα ... Εαν ο 6600 και αντίστοιχα ο 6000+ είναι υπεραρκετοί τότε και οι δύο είναι πολύ καλή λύση για αγορά ... Αλλωστε ούτε re-encoding θέλουμε να κάνουμε ούτε photoshoping ...

Ακόμα περιμένω ένα κομμάτι αρχείου με 55 mbits ή και μεγαλύτερο ώστε να δω εαν πράγματι ο 4600+ δεν είναι επαρκής , μέχρι 45 mbits σε mpeg4 avi έπαιζε μια χαρά ...

στην pioneer 427xd.με vga που εχω δοκιμασει απο το laptop κλειδωσε κανονικα χωρις παρατραγουδα...

Από HDMI αν έχει τη δυνατότητα να απενεργοποιεί το overscanning (δες στο μάνιουαλ), διαφορετικά από VGA.

Από HDMI αν έχει τη δυνατότητα να απενεργοποιεί το overscanning (δες στο μάνιουαλ), διαφορετικά από VGA.

μολις τον "στησω" θα γινουω τα απαραιτητα τεστ.τα αγορασα ολα εκτος απο την καρτα ηχου που δεν εχω καταληξει ακομα...

μολις τον "στησω" θα γινουω τα απαραιτητα τεστ.τα αγορασα ολα εκτος απο την καρτα ηχου που δεν εχω καταληξει ακομα...

Για κάνε ένα ρεζουμέ τι πήρες και πόσο κόστισε. Και κάνε και τα τεστάκια σου με HD κλπ. να δούμε πως πήγε το Project :antlers:

Για κάνε ένα ρεζουμέ τι πήρες και πόσο κόστισε. Και κάνε και τα τεστάκια σου με HD κλπ. να δούμε πως πήγε το Project :antlers:

τελικα ειχες δικιο-απο την μυγα ξυγκι δεν εβγαινε οποτε τα ψιλο-εχωσα...

Attachments

• INTELOK.jpg
    INTELOK.jpg
    41.3 KB · Views: 31
Βρε τι ψιλοεχωσες. Συνελθε! Μια χαρα συστημα και φτηνο !

Τοσα εδωσα για το κουτι μονο.......:bang: