ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ PC ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΑ -ΗΧΟ

Re: Απάντηση: Re: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ PC ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΑ -ΗΧΟ

Ουπς! Το είδε...

Οχι βρε δεν ειμαι εγω ο "αλλος"

Μαλλον ο Στρατηγος ειναι..?.?

τελικα να βαλω winxp ή wmc..??
(τεκμηριωμενες απαντησεις παρακαλω..!!!):BDBDG54:

Μας έχεις πεθάνει στις ερωτήσεις :flipout:

Βάλε μωρέ XP να δουλεύουν όλα ρολόι. Αφού είπες δεν θα είναι μόνο htpc... :antlers:

Μας έχεις πεθάνει στις ερωτήσεις :flipout:

Βάλε μωρέ XP να δουλεύουν όλα ρολόι. Αφού είπες δεν θα είναι μόνο htpc... :antlers:

ενταξει ρε φιλαρακ(που λεει και ο Στεργιος)αλλα θελω να ειμαι ready...
εαν δεν βαλω hdmi(δεν θελω μπερδεματα με overscan κτλ) απο component θα εχω καλα αποτελεσματα?

εαν δεν βαλω hdmi(δεν θελω μπερδεματα με overscan κτλ) απο component θα εχω καλα αποτελεσματα?

Εμένα με RGB δεν μου άρεσε καθόλου η εικόνα μπροστά στο hdmi... Η δική σου έχει άλλη ανάλυση. Γιατί δεν δοκιμάζεις με HDMI πρώτα? Βασικά θα σου έλεγα να δοκιμάσεις οπωσδήποτε με HDMI για να έχεις μέτρο σύγκρισης με το component. Αν δεν δεις ο ίδιος.....:operator:

Βάλε τα MCE. Είναι ουσιαστικά τα XP, οπότε είσαι ΟΚ σε κάθε περίπτωση, αλλά έχεις και την επιλογή να παίξεις και με το περιβάλλον των MCE. Το πολύ αν δεν σου αρέσει να μην το ξανανοίξεις.

Από component δεν θα έχεις καλά αποτελέσματα. HDMI ή VGA, όποιο από τα δυο πετυχαίνει 1:1 pixel mapping.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ PC ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΑ -ΗΧΟ

Καλα το επιασες εσυ, αστον να λεει !

Χρηστοοοοο,

external dimensions (WxHxD) - 435 x 220 x 390mm (*inc feet)

Καντο 1 και μισο το κιλο, με αφθονες πατατουλες.

(ειδες ο "νεος"?)

-bye-

Νεκταριε και Δημητρη ευχαριστω- θα τις δοκιμασω οταν ολοκληρωθει η εγκατασταση γιατι μαλλον εχω προβλημα με τις μνημες..bootαρι και κανει επανεκινησεις συνεχεια ή μπαινει στο bios και μετα απο λιγα δευτ/τα κολλαει και κανει παλι επαν/ση.βγαζοντας το ενα dimακι καταφερα να μπω στο bios χωρις προβλημα εαν ομως προσπαθησω να κανω εγκατασταση windows ξεκινα,κανει φορματ και μετα απο τα πρωτα αρχεια εκατ/σης παρε την ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ(για να μην πω τι αλλο μπλε...)
θα τις παω αυριο και βλεπουμε....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ PC ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΑ -ΗΧΟ

Χρηστοοοοο,

external dimensions (WxHxD) - 435 x 220 x 390mm (*inc feet)

Καντο 1 και μισο το κιλο, με αφθονες πατατουλες.

(ειδες ο "νεος"?)

-bye-

silverstone lc17
425 mm (W) x 170mm (H) x 425 mm (D)

Πσσσττ.. για 3 ποντους μιλας ?? -bye- :grandpa:

Οταν λεμε "ρηχα" , εννοουμε ρηχα....

silverstone lc05

346 mm (W) x 55 mm (H) x 300 mm (D)

Τωρα τι αν σου πω, αν κερδισες ????

Απάντηση: Re: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ PC ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΑ -ΗΧΟ

Βαζεις xp sp2 , οπως ειπαμε και φινις.

Τι νοημα εχει να βαλεις mce ? Αφου ολα τα καλουδια που σου προσφερτο πισι το οποιο το φτιαχνεις για να παρεις τα μαξ σε ποιοτητα δεν μπορεις να τα κανεις με την mce εφαρμογη , τι νοημα εχει ?

Να βαλεις hdmi.

Re: Απάντηση: Re: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ PC ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΑ -ΗΧΟ

Βαζεις xp sp2 , οπως ειπαμε και φινις.

Τι νοημα εχει να βαλεις mce ? Αφου ολα τα καλουδια που σου προσφερτο πισι το οποιο το φτιαχνεις για να παρεις τα μαξ σε ποιοτητα δεν μπορεις να τα κανεις με την mce εφαρμογη , τι νοημα εχει ?

Να βαλεις hdmi.

σχετικα με το προβλημα που αναφερω(κατα την κριση μου οι μνημες)μπορει να παιζει κατι αλλο??

κατι αλλο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι το τροφοδοτικο μπαινει με τον ανεμιστηρα του να κοιταει προς τα εξω και οχι προς το mother.(sillverstone c17).ειναι λογικο ή κατι δεν παει καλα?εαν το γυρισω δεν καθονται οι βιδες..

Τσεκαρισε πρωτα οτι ολα εχουν κουμπωσει σωστα !

Δοκιμασε να βαλεις τις μνημες στο αλλο ζευγαρι σλοτ!

Δοκιμασε να αφαιρεις μια μια τις καρτες που εχεις κουμπωσει επανω και δοκιμασε.

Το ιδιο κανε και με τους δισκους και τα optical drives.

Υπομονη και δοκιμες για να εισαι σιγουρος.

Καντα με σειρα .....