ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ PC ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΑ -ΗΧΟ

Ρε συ με σκότωσες. Έχω 20 παράθυρα ανοιχτά. Δεν μπορώ να κάνω restart τώρα. Θα σε έχω υπόψη μου όταν κάνω :operator:

και τι μου λες ρε τρελαμενε να σου πω...?????:slapface: :slapface:

don`t worry φιλε-και αυριο μερα ειναι...:music-smiley-005:

μπορει να μου πει καποιος(κατα προτιμηση με asus&coreduo 6600) τι ενδειξη εχει στο bios στo vcore?(κολλησα εεεε....??)

1.320

Καλό ή κακό είναι αυτό? :grinning-smiley-043

Στροφές CPU Fan τι πρέπει να έχω? Και πως το αλλάζω? Πάντως δεν έχω καθόλου θόρυβο.

Τσάμπα έκανα restart. To δείχνει στο PC PROBE

To vcore εναλλάσεται μεταξύ 1.32 και 1.33

Μνήμες ποιες έχεις? Κι εγώ OCZ έχω Platinum Revision 2

Λοιπόν παιδάκια, μόλις έστησα (ήγουν συναρμολόγησα και πέρασα τα xp) το νέο μου pc.

Κουτί barebone της ASUS (Τ3-Μ2NC51PV) μικρών διαστάσεων (πλάτος 17, ύψος 29 εκ, από άποψη διαστάσεων και αισθητικής άνετα μπαίνει σε καθιστικό), με ενσωματωμένη μητρική, αναγνώστη καρτών, ειδική ψύκτρα btx, firewire, spdif, e-sata (!) και τροφοδοτικό 300 w (max).
Επεξεργαστής AMD 4800+ X2 (2500 Mhz, βέβαια προς το παρόν η μητρική δεν τον αναγνωρίζει, και μέχρι το καινούργιο bios φαίνεται να λειτουργεί στα 2400)
Μνήμη 1gb DDR2 800 (2x512)
Σκληρός Western Digital SE16 320 GB
dvdr samsung lightscribe S182M

Κάρτα γραφικών δεν πήρα ακόμη, καθώς προς το παρόν το μόνο μέσο προβολής είναι μία lcd32. Από Σεπτέμβριο θα το δούμε κι αυτό....

Σύνολο τα υλικά, περίπου 450 Ευρώ.
Μια χαρά το βλέπω πάει, αθόρυβο. Τουλάχιστον από τα 3-4 μέτρα δεν ξεχωρίζω το θόρυβό του από το θόρυβο περιβάλλοντος του σπιτιού σε ησυχία. Η θερμοκρασία του επεξεργαστή, αν και δεν τον δοκίμασα σε βαρεια χρήση, κυμαίνεται στους 40 βαθμούς. Μήπως γνωρίζει κανείς πού μπορώ να βρω ροδέλες σιλικόνης για να παρεμβληθούν ανάμεσα από τις βίδες ως αντικραδασμικά για τον σκληρο?

Τσάμπα έκανα restart. To δείχνει στο PC PROBE

To vcore εναλλάσεται μεταξύ 1.32 και 1.33

Μνήμες ποιες έχεις? Κι εγώ OCZ έχω Platinum Revision 2

ρε φιλε-εαν θελεις τρεξε μια το cpu-z(δεν ειναι τιποτε,απλα πληροφοριες συστ/τος δινει)και ανεβασε μου την καρτελα spd να την δω...

http://www.cpuid.com/cpuz.php

download εχει επανω αριστερα...

Λοιπόν παιδάκια, μόλις έστησα (ήγουν συναρμολόγησα και πέρασα τα xp) το νέο μου pc.

Κουτί barebone της ASUS (Τ3-Μ2NC51PV) μικρών διαστάσεων (πλάτος 17, ύψος 29 εκ, από άποψη διαστάσεων και αισθητικής άνετα μπαίνει σε καθιστικό), με ενσωματωμένη μητρική, αναγνώστη καρτών, ειδική ψύκτρα btx, firewire, spdif, e-sata (!) και τροφοδοτικό 300 w (max).
Επεξεργαστής AMD 4800+ X2 (2500 Mhz, βέβαια προς το παρόν η μητρική δεν τον αναγνωρίζει, και μέχρι το καινούργιο bios φαίνεται να λειτουργεί στα 2400)

Κάρτα γραφικών δεν πήρα ακόμη, καθώς προς το παρόν το μόνο μέσο προβολής είναι μία lcd32. Από Σεπτέμβριο θα το δούμε κι αυτό....

Μια χαρά το βλέπω πάει, αθόρυβο. Τουλάχιστον από τα 3-4 μέτρα δεν ξεχωρίζω το θόρυβό του από το θόρυβο περιβάλλοντος του σπιτιού σε ησυχία. Η θερμοκρασία του επεξεργαστή, αν και δεν τον δοκίμασα σε βαρεια χρήση, κυμαίνεται στους 40 βαθμούς. Μήπως γνωρίζει κανείς πού μπορώ να βρω ροδέλες σιλικόνης για να παρεμβληθούν ανάμεσα από τις βίδες ως αντικραδασμικά για τον σκληρο?

καλοριζικο send...ανεβασε καμια φωτο

Ψιλοπρόχειρες οι φωτό γιατί ούτε επεξεργαστή φωτογραφίας δεν έχω προλάβει να βάλω.

Attachments

• 2.JPG
    2.JPG
    41.2 KB · Views: 9
  • 3.JPG
    3.JPG
    32.7 KB · Views: 6
  • 4.JPG
    4.JPG
    47.7 KB · Views: 6

Καλορίζικο και καλές θεάσεις.

40 βαθμοί μήπως είναι πολλοί? Δεν βάζεις καμιά ψύχτρα? Φτηνές είναι.-bye-

έχει ψύκτρα, btx. Είναι σαν κουτί πάνω από τον επεξεργαστή, με έναν ενσωματωμένο ανεμιστήρα 92mm να κατευθύνει αέρα κατευθείαν από έξω επάνω στην ψύκτρα. Νομίζω νορμάλ είναι οι 40 βαθμοί για AMD, πόσο θα έπρεπε να έχει δλδ? Μέχρι 36 σε idle βλέπω.