Δημητρούλα μου .....γεια σου !

kokar

Supreme Member
8 December 2006
8,243
Αργυρούπολη
για πόσα χρόνια κομα θα επιτρέπουν σε αυτά τα ρημάδια να κυκλοφορούν ???

79074742it6.jpg

84687068gf6.jpg

64477368ku4.jpg

28843289ef9.jpg

46424631kq6.jpg

86320365bg4.jpg

29835354md7.jpg

13676904an0.jpg

26351681ru2.jpg

ενα στοκαρισμα ,μινιον,βαψιμο και ειναι tune-up για ακομη 15 χρονια

Εαν ηταν στο χερι του ειμαι σιγουρος οτι το καραβι θα βουλιαζε μονο του απο τη ντροπη του. Αγουδημος δεν ειναι ο πλοιοκτητης? Τι περιμενεις....

ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΡΕΜΕΤΖΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ. ΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ. ΤΩΡΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΚ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ..... ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΞΙΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ!!!!

ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ-ITS NOT A TRAVEL ITS A FU......ING ADVENTURE. ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΣΥΧΕΣ ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ. ΣΠΑΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΟΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΟΥΤΙΝΑ!

Εισαι σοβαρος ρε Κωστα :argue:? Μπες στην θεση του αμοιρου του πλοιοκτητη :slapface:. Ρωτας αν εχει χρηματα να παρει αλλο για να το αντικαταστησει? Δεν φτανει που θυσιαζει το καραβακι του για να προσφερει τις υπηρεσιες του στον λαο, του την λεμε κι απο πανω :grandpa:.
Αχαριστια.....

:flipout::flipout:

Αληθεια αν ηταν δικο σου θα το εστελνες για σκραπ?:BDGBGDB55:

:flipout::flipout:

εεεε ναι ρε σεις ενα τριψιμο το χρωμα θελει ... και μια πολυθρονα καινουργια και .... λιγο τριψιμο τις τουαλετες με ζιφ......

σιγα ..... το πλοιο ειναι στην πενα !!!!!

οχι τιποτα αλλο .... αλλα θελουμε και τουρισμο τρομαρα μας ....

και το υπουργειο σιωπα και κανει μοκο μεχρι να γινει καποια τραγωδια .......

Σύντροφε Αγούδημε μήν μασάς...
Συνέχισε γερά καί πάρτους τά λεφτά...πού μού θέλουνε καί διακοπές..:smash::smash: