Δημόσια εκτέλεση παιδεραστή - δολοφόνου

Απάντηση: Re: Απάντηση: Δημόσια εκτέλεση παιδεραστή - δολοφόνου

πόσοι όμως έχουν σαπίσει άδικα στην φυλακή όταν εκ τον υστέρων αποδείχτηκε ότι ήταν αθώοι....δεν παίζει και αυτό το ενδεχόμενο??

Σε αυτό έχεις δίκαιο αλλά ...κυρίως στην Αμερική και σχετίζεται με τις υπέρογκες αμοιβές των δικηγόρων και τα δυσβάστακτα δικαστικά έξοδα . Πράγματι έρευνες που έχουν γίνει , έχουν καταδείξει την στενή σχέση μεταξύ εσφαλμένων δικαστικών αποφάσεων και κακής νομικής εκπροσώπησης η οποία ταυτίζεται στις ΗΠΑ με την φτηνή νομική εκπροσώπησα ( κάτω των 20.000 $ ) . Αντίστοιχες στατιστικές στην Ελλάδα και σε άλλα κράτη της Ευρώπης δεν γνωρίζω να έχουν γίνει .

Re: Απάντηση: Δημόσια εκτέλεση παιδεραστή - δολοφόνου

Εχω βαρεθεί να ακούω τόσα χρόνια τις γνωστές θεωρητικολογίες και μπαρούφες των bleeding hearts και των φιλελεύθερων. Η ανθρώπινη ζωή είναι ιερό πράγμα. Εστω . Αυτός που με την πράξη του όμως ακύρωσε το φιλελεύθερο δυτικό δόγμα της ιερότητος της ανθρώπινης ζωής , τι πρέπει να γίνει ;

:SFGSFGSF::aktion033::grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Δημόσια εκτέλεση παιδεραστή - δολοφόνου

πόσοι όμως έχουν σαπίσει άδικα στην φυλακή όταν εκ τον υστέρων αποδείχτηκε ότι ήταν αθώοι....δεν παίζει και αυτό το ενδεχόμενο??

Πολλοί λίγοι...και οχι αυτού του μεγέθους παραβατικές πράξεις.
Σπύρο..για γεγονότα οπως αυτό που δε χωρά αμφισβήτηση η βαρβαρότητα και η κτηνωδία του δράστη λέμε..
Δηλ αυτοί εκει κάτω,βρήκαν εναν κουρέα και άντε να του φορτώσουμε το έγκλημα;
Αστυνομία δεν την έψαξε την δουλειά;

τώρα στις ανεπτυγμένες χώρες θα μου πεις υπάρχει και το DNA οπότε είναι ευκολότερο να γίνει ακριβέστερη ταυτοποίηση ..

η δημόσια εκτέλεση πάντως είναι ακραία κατάσταση

η δημόσια εκτέλεση πάντως είναι ακραία κατάσταση

Aκραια κατασταση ειναι να αφαιρεις μια ανθρωπινη ζωη. Ποιος, που, ποτε, γιατι, ειναι δευτερευουσας σημασιας. Το Γεγονος μετραει.

Τώρα μας δουλέυεις...δεν εξηγείται αλλιώς!!!:flipout::flipout::flipout:

Δεν έχω κατασταλαγμένη άποψη για το θέμα. Απλά βάζω κάποιους προβληματισμούς.
Πάντος να ξέρεται ότι υπάρχουν μετανιωμένοι εγκληματίες.
Πολλοί από τους αγίους μας ας πούμε ...

Aκραια κατασταση ειναι να αφαιρεις μια ανθρωπινη ζωη. Ποιος, που, ποτε, γιατι, ειναι δευτερευουσας σημασιας. Το Γεγονος μετραει.

Δεν λέω κάτι άλλο...απλά επισήμανα ότι είναι ακραίο να βλέπεις το πλήθος να ηδονίζεται από τον θάνατο του οιονδήποτε ...

Δεν έχω κατασταλαγμένη άποψη για το θέμα. Απλά βάζω κάποιους προβληματισμούς.
Πάντος να ξέρεται ότι υπάρχουν μετανιωμένοι εγκληματίες.
Πολλοί από τους αγίους μας ας πούμε ...

Και τι έγινε αν κάποιος που βίασε και κομμάτιασε ενα παιδί το μετανιώσει...ε;
Να τον συγχωρέσουμε και να τον συμβουλέυσουμε να μη το ξανακάνει;

Απάντηση: Re: Δημόσια εκτέλεση παιδεραστή - δολοφόνου

Δεν λέω κάτι άλλο...απλά επισήμανα ότι είναι ακραίο να βλέπεις το πλήθος να ηδονίζεται από τον θάνατο του οποιοδήποτε ...

Και ποιός είπε οτι ηδονίζεται το πλήθος οταν βλέπει κάτι τέτοιο;
Ισα-ισα νομίζω οτι θα το σκεφτεί πάρα πολύ σοβαρα κάποιος ανάμεσα στο πλήθος να υποπέσει σε ανάλογη εγκληματική πράξη..

Και τι έγινε αν κάποιος που βίασε και κομμάτιασε ενα παιδί το μετανιώσει...ε;
Να τον συγχωρέσουμε και να τον συμβουλέυσουμε να μη το ξανακάνει;

Πραγματικά δεν γνωρίζω πατριωτάκι, πίστεψέ με!

Re: Απάντηση: Re: Δημόσια εκτέλεση παιδεραστή - δολοφόνου

Και ποιός είπε οτι ηδονίζεται το πλήθος οταν βλέπει κάτι τέτοιο;
Ισα-ισα νομίζω οτι θα το σκεφτεί πάρα πολύ σοβαρα κάποιος ανάμεσα στο πλήθος να υποπέσει σε ανάλογη εγκληματική πράξη..

υποθέτω οτι εχεις δει την σκηνή του λιθοβολισμού στο Life Of Brian...

σε πληροφορώ οτι υπάρχουν άρρωστοι που ψοφάνε για τετοια οπότε η σκηνη στην ταινία δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα..

Άλλωστε αν δεν κάνω λάθος διάβασα ότι πριν την εκτέλεση υπήρξε λιντσάρισμα

Και εδω ειναι το αγεφυρωτο χασμα της δομης της σκεψης μας.

Για μενα μετραει βεβαιως ΤΙ εγινε ΠΩΣ εγινε ΓΙΑΤΙ εγινε και στη συγκεκριμενη περιπτωση η τιμωρια ειναι παραδειγματικος ΘΑΝΑΤΟΣ.

Δεν μπορω να σε πεισω για το αντιθετο ουτε εσυ εμενα οποτε κουβεντα να γινεται.

Ακουσα πολλές φορές το "δεν μπορεις να αφαιρέσεις μια ανθρώπινη ψυχή"...
Να σημειώσω οτι εδώ δεν μιλάμε για μια ανθρώπινη ψυχή, αλλά για την ψυχή ενος τέρατος που δεν μπορεί να δείξει συμπόνοια ή έλεος σε ενα παιδί που δεν του είχε φταίξει σε τίποτα, και πρόκειται για μια πράξη άμυνας από μέρους μας...
Δυστυχώς με τον πυροβολισμό πέθανε γρήγορα...

(Και μια και μιλάμε με τόση θέρμη και ζήλο για το αδιανόητο της αφαίρεσης μιας ζωής σε οποιαδήποτε περίπτωση, παιδιά,... προς θεού μην μας ακούσουν οι τούρκοι...)

Μην βλέπετε μόνο το συγκεκριμένο περιστατικό.Δεν κρίνεται έτσι μιά κοινωνία.

Τα ίδια κάνουν στους μοιχούς .Πετροβολούν και σκοτώνουν τα...ασεβή θηλυκά. Μαστιγώνουν όσους καταναλώνουν αλκοόλ.Κόβουν τα χέρια των μικροκλεφτών.Δολοφονούν κάθε αντιφρονούντα................................

Μεσαίωνας.

Αυτό θέλουμε για την δική μας κοινωνία;

Φυσικά όχι.Αυτό λέμε, σκοτώνοντας όποιος γουστάρει, όποιον γουστάρει δεν το βλέπω προς το πολιτισμένος....

Εχω βαρεθεί να ακούω τόσα χρόνια τις γνωστές θεωρητικολογίες και μπαρούφες των bleeding hearts και των φιλελεύθερων. Η ανθρώπινη ζωή είναι ιερό πράγμα. Εστω . Αυτός που με την πράξη του όμως ακύρωσε το φιλελεύθερο δυτικό δόγμα της ιερότητος της ανθρώπινης ζωής , τι πρέπει να γίνει ;

Να εξεταστεί....

Και εγώ βαρέθηκα να ακούω βαρύγδουπες απόψεις...